Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mokosh
    07. Srpanj 2021. 08:53

Ja sam sinoc imala show, oka nisam sklopila. Nemam pojma sta se dogodilo samnom, ali to je bilo strasno. Do nekih pola 3 sam se vrtila po krevetu, nisam se mogla namjestit. Stomak nadut, osjecaj kao da cu prsnut. Pila sam malo gaziranog soka od kojeg inace znam tako malo biti naduta, plus bili smo s djecom u meku gdje sam se bas najela. Ugl, nit sam mogla podrignut, a niti s oprostenjem ono drugo. Totalna blokada. Ugl jedva se nekako namjestila (imam jastuk za dojenje koji mi je vjecito izmedu nogu), i da cu utinit u san, kad me nesto presjeklo s lijeve srane, kod prepona, malo iznad. Kao da mi se neki organ prevrnuo i ukljestio. Pocelo se pojacavat, pa kao smirivat, pa opet pojacavat. Disala sam ubrzano i svakako nebi li si olaksala. Prevrtala sam se po krevetu nebi li nasla odgovarajuci polozaj ali nista. Pomislila sam da su trudovi, ali malo mi bilo cudno da boli samo s jedne srane. Onda se bol pocela siriti na lijevi dio leda. Ugl uhvatila me slabost u nogama, bol se sirila na lijevu nogu, pocela sam se cijela tresti, postalo mi hladno. Ugl panika na najjace. Nisam znala sta mi se dogada, nisam znala sta da radim. Bojala sam se svakog pokreta. Nista nisam spavala. Spustila sam se u prizemlje da ne moram ici stepenicama na wc. Ugl sad mi je samo ukljesteno sve s lijeve strane. Moram paziti jako kakve pokrete radim. Najradije bi grijala taj dio leda, iako je vruce. Imam osjecaj kao da su mi se crijeva ukljestila. Da li se mali nekako namjestio, pa izazvao sve ovo, ne znam. Moram zvati gin i vidjet hoce me primit da me pregleda. Cudno mi iskreno da bi to bili trudovi, dozivjela sam ih u prvoj trudnoci i doslovno me tada boljelo cijelo tijelo, ne samo jedna strana. Mali se mrdao normalno tokom jutra, pa se tjesim da je s njim sve ok. Ugl grozno iskustvo. Nemojte me osudivat sto nisam trcala na hitnu, a vjerujte bila sam jako blizu tome da ipak odem. Drzite fige da sve bude ok. 😔 Definitivno nakon ovoga krecem pakirat torbu za bolnicu...bit cu mirnija. 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

• sunce7
    07. Srpanj 2021. 08:55

Sanjarka88 🤍

Sunce jel vi ne znate spol ili mi je promaklo? 🙈
    Gledam malo listu i ima puno cura koje se dugo nisu javile, ili se uopće ne javljaju….

Jamnice,Mala2323, Matejjja,Natalija, Iva2, Mimica1805, Bubica, Irenaaa, Dada, Keto, LilM, Lockica,Matea, Malenabeba, Petoma , Bubi, Anaid, Emama, Sayuri, Buduća Mama…
    Gdje ste cure? Jel sve u redu kod vas? Jel nas bar čitate? 😊

Ne znamo spol jos🤦‍♀️😂😂
    Nikako da potrefimo na rasirene nogice😂 
    Vidjet cemo u petak da li cemo imat srece, nadam se da hocemo da mi je bar nesto u nekoj boji kupit😂

C&A ima predivnih stvari, zna li tko kad snizenja pocinju? Tamo bi sve kupila😂

• sunce7
    07. Srpanj 2021. 08:56

Sanjarka88 🤍

Sunce jel vi ne znate spol ili mi je promaklo? 🙈
    Gledam malo listu i ima puno cura koje se dugo nisu javile, ili se uopće ne javljaju….

Jamnice,Mala2323, Matejjja,Natalija, Iva2, Mimica1805, Bubica, Irenaaa, Dada, Keto, LilM, Lockica,Matea, Malenabeba, Petoma , Bubi, Anaid, Emama, Sayuri, Buduća Mama…
    Gdje ste cure? Jel sve u redu kod vas? Jel nas bar čitate? 😊

Ne znamo spol jos🤦‍♀️😂😂
    Nikako da potrefimo na rasirene nogice😂 
    Vidjet cemo u petak da li cemo imat srece, nadam se da hocemo da mi je bar nesto u nekoj boji kupit😂

C&A ima predivnih stvari, zna li tko kad snizenja pocinju? Tamo bi sve kupila😂

• ponosna.mama
    07. Srpanj 2021. 09:24

Sanjarka88 🤍

Dosta tipkanja, idem u c&a potrosit muzevu plaću 😁😂

Neces se bas usricit, bila san ja jucer, nema nista, osim brojeva 42 i 46 (ko to moze uopce obuc 🙄)
    Imas u idexe snizenje do 70%, da se nac lipih stvari.
    Uglavnom, sta se tice ortodonta, tek ce joj 5.10.stavljat aparat, al ne triba vadit cetvorke (mislin da su njoj vec ispale 🙈). Ispalila san maloprije 🤯 ..dala mi je ortodontica jucer doznake koje san morala odnit na hzzo da mi ovjere i vratit njoj. Izludila gori, nigdi parkinga, pa guzva unutra i napokon dođen na salter i kaze meni teta pa al ne vidite da vam je ovo krivo isprintala?! Ja kazen kako bi ja to tribala znat, a ona kaze sad se vratite u nje da vam isprinta kako triba pa dođite opet 🤦🏻‍♀️

Haru
    07. Srpanj 2021. 10:07

Žene ja se jutros probudila, a aplikacija kaže 30 tjedana. 😱😱
    Kod nas grad za prvo dijete poklanja opremu, baš su me maloprije zvali da preksutra stižu (krevetić i svašta nešto). Jučer smo i kupili komodu, završila sam kupovinu u DM-u i ljekarni (kupovala sam mjesecima po malo). Čeka me još nekih par sitnica (outfit za izlazak, tetra pelena još...) i onda pranje, peglanje, slaganje i pakiranje. Ne mogu vjerovati kako ovo sada brzo prolazi. Sjećam se prvih tjedana/mjeseci kada mi je bilo nikako dočekati da prođe to kritično razdoblje...
    Sretno svima na pregledima danas. 🙂

C&A i ja obilazim svako malo, ali kod nas je veći izbor općenito za curice i što je sniženo extra male veličine što kaže ponosna.mama. 
    Mokosh javi šta kaže doktor, mogu misliti kako bih se ja uplašila. 😵

'21. 💙
    '24. 💛

Jana25
    07. Srpanj 2021. 10:09

Mokosh

Ja sam sinoc imala show, oka nisam sklopila. Nemam pojma sta se dogodilo samnom, ali to je bilo strasno. Do nekih pola 3 sam se vrtila po krevetu, nisam se mogla namjestit. Stomak nadut, osjecaj kao da cu prsnut. Pila sam malo gaziranog soka od kojeg inace znam tako malo biti naduta, plus bili smo s djecom u meku gdje sam se bas najela. Ugl, nit sam mogla podrignut, a niti s oprostenjem ono drugo. Totalna blokada. Ugl jedva se nekako namjestila (imam jastuk za dojenje koji mi je vjecito izmedu nogu), i da cu utinit u san, kad me nesto presjeklo s lijeve srane, kod prepona, malo iznad. Kao da mi se neki organ prevrnuo i ukljestio. Pocelo se pojacavat, pa kao smirivat, pa opet pojacavat. Disala sam ubrzano i svakako nebi li si olaksala. Prevrtala sam se po krevetu nebi li nasla odgovarajuci polozaj ali nista. Pomislila sam da su trudovi, ali malo mi bilo cudno da boli samo s jedne srane. Onda se bol pocela siriti na lijevi dio leda. Ugl uhvatila me slabost u nogama, bol se sirila na lijevu nogu, pocela sam se cijela tresti, postalo mi hladno. Ugl panika na najjace. Nisam znala sta mi se dogada, nisam znala sta da radim. Bojala sam se svakog pokreta. Nista nisam spavala. Spustila sam se u prizemlje da ne moram ici stepenicama na wc. Ugl sad mi je samo ukljesteno sve s lijeve strane. Moram paziti jako kakve pokrete radim. Najradije bi grijala taj dio leda, iako je vruce. Imam osjecaj kao da su mi se crijeva ukljestila. Da li se mali nekako namjestio, pa izazvao sve ovo, ne znam. Moram zvati gin i vidjet hoce me primit da me pregleda. Cudno mi iskreno da bi to bili trudovi, dozivjela sam ih u prvoj trudnoci i doslovno me tada boljelo cijelo tijelo, ne samo jedna strana. Mali se mrdao normalno tokom jutra, pa se tjesim da je s njim sve ok. Ugl grozno iskustvo. Nemojte me osudivat sto nisam trcala na hitnu, a vjerujte bila sam jako blizu tome da ipak odem. Drzite fige da sve bude ok. 😔 Definitivno nakon ovoga krecem pakirat torbu za bolnicu…bit cu mirnija.

A lude zene, pa zasto bi te osudivali?🤣 
    Bas tako kak Traveller kaze, mozda se malac okreto, a i nakon svega, mozda ti taj mekić nije sjeo. Mozda ti bude bolje nakon sto obavis wc. Drzi se😘

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

little baby
    07. Srpanj 2021. 10:23

Sanjarka,javi ulov u c&a😂 ili poslikaj sto ima. Ja planiram tamo kroz mjesec dana isto malo u shopping lagano jer vec jedva cekam. Ja obozavam ona jednodjelna odjelca sa stopalima,to mi je nekako bas prakticno i slatkoo😍
    Moj malac je neka dobrica u pupi,ne lupa mamu jako i bas je mirnica. Javlja se ali bas kao braco i seka nije neki divljak u trbuhu. Zna se kretat pa me to zaboli ali sve u svemu za sada je podnosljivo. Spavam relativno oke,kako koja noc. Nemam trudnicki jastuk al imam nekog plisanog dinosaura od malog i njega stavim medu noge kad mi bude tesko😂😂
    Za ime se jos ipak nismo definitivno odlucili ali imamo par favorita pa cemo vidjet,starija mala govori jeste vise odlucili???? Ona zeli isto ime kao i ja samo nam tata steka nekako,jos se nije opredjelio za koje😂 Mi usli u 25tjedan i sve mi nekako nestvarno to da je vec toliko proslo. Kad se sjetim onih mucnina i bolova na pocetku😱

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

ivkica
    07. Srpanj 2021. 10:26

Pregled jutros obavljen radila je samo ultrazvuk. Idući tjedan detaljan pregled. Luka se lijepo razvija, okruglasta glavica na tatu 😀 posteljica se pomaknula skroz sa ušća i težak je danas 1630g, 😁 jedino što nikad ne govori koliko je velik tj visok ali dobro. 

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Jana25
    07. Srpanj 2021. 10:30

ivkica

Pregled jutros obavljen radila je samo ultrazvuk. Idući tjedan detaljan pregled. Luka se lijepo razvija, okruglasta glavica na tatu 😀 posteljica se pomaknula skroz sa ušća i težak je danas 1630g, 😁 jedino što nikad ne govori koliko je velik tj visok ali dobro.

A ne moze ti to vise izmjerit jer je velik i skvrcen. Dok su bili mali mogli od glave do guze. A sad nema sanse da uhvate i nogice. Mislim da su sad oko 40 cm vec 😁 i da sad dobivaju na tezini.
    Nek je sve uredu 😇🥰

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Kinderica
    07. Srpanj 2021. 11:06

Jao, C&A 🤩 Stvarno imaju super odjeću za bebe, ali nažalost do sada sam uzela samo čarapice jer još ne znamo spol pa sam kupovala samo neutralno. Evo čarapica: https://ibb.co/v38hFCw
    Nadam se da ću od danas žešće napadati trgovine s baby odjećom, računam da će danas na pregledu u poliklinici Harni vidjeti spol! Držite fige, ja sam jaaaako nestrpljiva! Ne mogu se više djetetu obraćati u srednjem rodu jednine. 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.