Kinderice cestitke na pisulincu, sad mozes i ti u shoping 🙈 ..ja definitivno moram prestat ic po ducanima jer cu pocet nekontrolirano kupovat i sta mi treba i ne treba. Uzela sam maloprije jedno odjelce i jeans hlacice 😆😆
I sad sam pojela sladoled u meka za veceru 🙈 ..vec me pocela mucit griznja savjest 😂😂 ..osjecam se ko da imam 100kg, a ako ovakp mastavim jest mogla bi i imat 😏
Sunce jel vi ne znate spol ili mi je promaklo? 🙈
Gledam malo listu i ima puno cura koje se dugo nisu javile, ili se uopće ne javljaju….
Jamnice,Mala2323, Matejjja,Natalija, Iva2, Mimica1805, Bubica, Irenaaa, Dada, Keto, LilM, Lockica,Matea, Malenabeba, Petoma , Bubi, Anaid, Emama, Sayuri, Buduća Mama…
Gdje ste cure? Jel sve u redu kod vas? Jel nas bar čitate? 😊
Ja vas redovito citam ali nikako se sjetit lozinke.🙈
Godisnji i more smo odradili za ovu godinu, bili smo na Losinju i bilo je predivno.😍🌊🌞 Radim jos do 25.08. i onda na porodiljni.🥵
Danas smo obavili i pregled, bebica se super razvija i ima 863 grama.🥰 Kod mene isto sve super, cerviks 35 mm, zatvorena, OGTT i KKS odlicni.🙏
Iduci pregled je 04.08. pa molim te Sanjarka zapisi.💙
Cestitatam svim curama na dobrim pregledima i sretno svima koje idete.❤️
Da vas pitam kad su vam rekli mjere bebe koliki je bio bpd. Ja baš gledam mjere od danas bpd je 8,2 i u zagradi 33 tj. Jel još čija beba ima veliku glavicu mislim da će porod biti gadan kad je tako velika 😂
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Pozdrav svim dragim trudnicama ❤️ ja slabo koristim telefon ovih dana, užasno slabo podnosim vrućinu i inače i prije trudnoće i ne volim ljeto (da, znam, čudna sam) a sad tek u trudnoći mi je koma. Nikada prije nisam imala problem sa oticanjem a sad je katastrofa stanje. Sem toga ponovo mi se vratilo ono stanje s početka trudnoće kad mi se samo spavalo, cijeli bih dan mogla prespavati.
Slika bebe je divna, ne mogu vjerovati kako fotogenicna beba 😍
Ponosna.mama bravo za ulov 😍
Čestitam na otkrivenim spolovima i dobrim pregledima.
…
Moj pregled kod socijalnog gin je prošao juče dobro, rekao mi je da ne jedem slatko nikako i da ne solim što ne moram zbog otjecanja… Beba je dobro ali naravno ni slike ni gledanja u monitor niti riječi o veličini ili težini. Imam ponoviti nalaze samo i to je to.
Tako da sam htjela da vas pitam je l' ima vas koje vodite trudnocu privatno i idete kod socijalnog ginekologa? Mogu li ti "dupli ultrazvukovi" naškoditi bebi???
…
Inače na pregled kod svog socijalnog ginekologa sam čekala skoro šest sati u čekaoni. Kod svih drugih doktora pi tri četiri trudnice samo kod mog doktora kada sam stigla već je bilo 35 žena. 😳🤕🙄
Meni je nepojmljivo da cekas na pregled 6h i da pregled moze bit tako bezvezan 🤬
Ja sam sve trudnoce vodila u socijalnog ginekologa, meni je super, maksimalno cekanje je 10ak min, ako i toliko, tocno se zna kad je ko narucen. Svaki pregled mi pokaze na uzv sve sta radi, da mi obavezno sliku, pita imam li ja kakvo pitanje, a ja naravno ovako mutava nikad nemam osim nakon 10min kad se vec vozim put doma 😂😂
Kinderica, terminušo moja cestitam na pišulincu. 🤗🥰
Sanjarka, fotka UZV-a je zakon. 😉
Ponosna.mama, sve stvarcice su preslatke. 🤩
Mi smo danas bili na pregledu, sve je super. Zatvorena sam, cerviks uredan. Doktor kaze da ce mali biti na ćaću, vec sad je duži i malkice veći od prosjeka...420 g. Do sljedeceg pregleda moram napraviti OGTT na Vuk Vrhovcu. Planiram to obaviti krajem srpnja, prije godisnjeg. Bas me frka. 🙈
Sljedeci pregled je 12.08., odmah poslije godisnjeg sam racunala. Taman se onda vraca i moj doktor.
Da vas pitam kad su vam rekli mjere bebe koliki je bio bpd. Ja baš gledam mjere od danas bpd je 8,2 i u zagradi 33 tj. Jel još čija beba ima veliku glavicu mislim da će porod biti gadan kad je tako velika 😂
Evo ja pogledala sada sta kod mene pise bpd 6.46 - 26+1.
Pozdrav svim dragim trudnicama ❤️ ja slabo koristim telefon ovih dana, užasno slabo podnosim vrućinu i inače i prije trudnoće i ne volim ljeto (da, znam, čudna sam) a sad tek u trudnoći mi je koma. Nikada prije nisam imala problem sa oticanjem a sad je katastrofa stanje. Sem toga ponovo mi se vratilo ono stanje s početka trudnoće kad mi se samo spavalo, cijeli bih dan mogla prespavati.
Slika bebe je divna, ne mogu vjerovati kako fotogenicna beba 😍
Ponosna.mama bravo za ulov 😍
Čestitam na otkrivenim spolovima i dobrim pregledima.
…
Moj pregled kod socijalnog gin je prošao juče dobro, rekao mi je da ne jedem slatko nikako i da ne solim što ne moram zbog otjecanja… Beba je dobro ali naravno ni slike ni gledanja u monitor niti riječi o veličini ili težini. Imam ponoviti nalaze samo i to je to.
Tako da sam htjela da vas pitam je l' ima vas koje vodite trudnocu privatno i idete kod socijalnog ginekologa? Mogu li ti "dupli ultrazvukovi" naškoditi bebi???
…
Inače na pregled kod svog socijalnog ginekologa sam čekala skoro šest sati u čekaoni. Kod svih drugih doktora pi tri četiri trudnice samo kod mog doktora kada sam stigla već je bilo 35 žena. 😳🤕🙄
A za cekanje od skoro 6 sati stvarno nemam komentara. Bolesno 🤦♀️
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Obecajem da je ovo zadnji soping (za danas) 🙈
https://ibb.co/XXMNr04
Za bpd mi pise 4,7 21tt
Wow, 2 dana ne čitam i dočeka me 10+ stranica!
Ja sam naručena sad 16.07. prije odlaska na Brač, 3 tjedna nakon zadnjeg pregleda ali bi tila otić kod svojih i malo se odmorit psihički. Radim još sutra i gotovooo, godišnji pa porodiljni! 🐳
Ja sam danas bila na žutu srijedu (City centar one) u DM-a je 15% popusta na sve priko 200 kn + 10x bodova na bebe + kuponi iz onog paketa za trudnice i bome sam se opremila lukavo. Imam još par stvari ali to planiram nakon povratka sa otoka. Mislim se za izdajalicu, dudu i još par stvari, to još moram istražit kako funkcionira i šta je najbolje a i jel mi uopće triba! 😁 Uzela sam i Cybex jaje u Babycentru na popustu za žutu srijedu, naručila sam tirkizno ima misec dana i čekalo me do sada jer sam računala na ovaj popust 😂
BH Kontrakcije - i ja sam dobila magnezij za to a i grčeve u nogama, zadnja dva tri dana me hvataju užasni grčevi. Uzela san magnezij citrat direkt pa ćemo vidit. BH kontrakcije imam već mjesec dana, isto se tako stvrdne trbuh i bude ko kamen i moram sist i odmorit ili prominit pozu i prođe.
Čestitam svima na dobrim pregledima i na vjenčanjima! 🎉❤️🌺 Samo ljubav!
Sortiraj odgovore
Najstariji