Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    19. Svibanj 2020. 13:01

Marta14  hvala draga 😌 Koliko ih pojiden, ic ce kg gori ali ko ih sisa bar zasada dok je sezona ovako lipog voca 🤭🤭
    Sta se uklanjanja kamenca tice, cure su bile toliko susretljive da su me posli popravka osmice odma uzele za kamena. Odradila mi je to, na kraju pjeskarila malo ali nije polirala radi paste s flourom koji ne preporucuju u trudnoći (tako mi je rekla). Zasticeni su svi ko astronauti, ja san nosila naocale za vrime postupka i to je otprilike to. Nez 🤷‍♀️
    Vita26 da si mi blize, od srca bi podilila s tobon i curama koje ih vole. 😌💓
    Kikic ma kako mos mirovat :D a di su nektarine, dinja ufff 😅

Leia91
    19. Svibanj 2020. 13:04

Stigle komplikacije! Ja sam u PBZ-u i sad sam provjerila stanje računa. Već sam se bojala da ne budu uplatili s obzirom da nisam slala doznake.

• kikic
    19. Svibanj 2020. 13:06

Skakavac

Marta14 hvala draga 😌 Koliko ih pojiden, ic ce kg gori ali ko ih sisa bar zasada dok je sezona ovako lipog voca 🤭🤭
    Sta se uklanjanja kamenca tice, cure su bile toliko susretljive da su me posli popravka osmice odma uzele za kamena. Odradila mi je to, na kraju pjeskarila malo ali nije polirala radi paste s flourom koji ne preporucuju u trudnoći (tako mi je rekla). Zasticeni su svi ko astronauti, ja san nosila naocale za vrime postupka i to je otprilike to. Nez 🤷‍♀️
    Vita26da si mi blize, od srca bi podilila s tobon i curama koje ih vole. 😌💓
    Kikicma kako mos mirovat :D a di su nektarine, dinja ufff 😅

Triban i ja u zubara otic, samo cekan da se jos malo situacija smiri. 
    Nije moje mirovanje dugo, to ti je u mene dan predaha 🤣🤣trisnje me vec cekaju u zdjeli, jucer ubrane, oprane i spremne. Glumim samokontrolu 💪💪

Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
    17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
    Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.

• kikic
    19. Svibanj 2020. 13:07

happy_m

Hej cure 😃
    Nije me bilo par dana, ali probala sam sve procitati 🙂
    Stvarcice su prekrasne 😍😍
    Cestitam curama na uspjesnim pregledima i sretno svima ovaj tjedan, veselim se slikicama 🤗🤗
    Mi smo evo na pola puta i tek sam sad shvatila kako vrijeme brzo prolazi 😍 nekad mi ga najrade zaustavila jer bas uzivam u trudnoci 😁
    Sto se tice komplikacije, nisu ni meni novci jos sjeli, nadam se da budu do sutra.
    Od voca sam ove godine zapela za breskve i jagode ali jako se veselim tresnjama 😃
    I evo jedna slikica nas dvije na pola puta 🥰❤❤
    https://ibb.co/G7cxrRP

Savrseno 🥰🥰🥰
    Je li to profi slika??

Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
    17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
    Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.

Zel
    19. Svibanj 2020. 13:10

happy_m

I evo jedna slikica nas dvije na pola puta 🥰❤❤
    https://ibb.co/G7cxrRP

Ovo je za neku reklamu! Jako ste lijepe

happy_m
    19. Svibanj 2020. 13:17

Hvala vam cure 😘😘 
    Nije profi slika, same smo se slikale🙈
    Evo sjele i meni komplikacije 😃

Tejic
    19. Svibanj 2020. 13:23

Happy_m waaaauuu prekrasna slika  😍😍😍
    Meni isto jos nisu sjele komplikacije, a prosli mj sam dobila 17.04.

Makarska
    19. Svibanj 2020. 13:25

https://ibb.co/N6s2S2w evo i nas 😊

tashee7
    19. Svibanj 2020. 13:28

evo, sjele i meni, jeee 
    cure, baš su vam lijepe buše. baš nas je lijepo gledat kako se zaokružujemo 

Princess Mimi
    19. Svibanj 2020. 13:32

Skakavac, sve bi ih pojela sad 😂😂
    Happy, wow 😍 bas izgleda profi slika
    Makarska jako si slatka, bas smo smijesne sve tako okrugle 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.