I meni su sjele komplikacije (erste)
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Sile su i meni (OTP) 💃💃💃 ducani di ste 😂😂
PrincessMimi Malo dat sestrama, malo svekrvi, malo u kucu i odeee kosara. Pretjerujen, biz ca. Javi di da saljen, da manje pojiden 😝🤭💓
Addiko-nisu sjele. Dobiti ću zadnja :) na e građani ništa nema.
"
Pupice su vam prekrasne.
Skakavac malo provociraš :) da dobijemo zazubice.
Ja sam se u podne samo izgasila kao neki meteopat od ovog vremena. Evo i kiše napokon.
"
Nisam bila na ottg nego ono što na početku vadiš krvnu sliku i dajes urin i to. Tada mi je vidjela velik šećer vjerojatno će me sad iza pregleda poslati na ottg.
Pokazalo mi tada u urinu bakterije pa sam radila briseve isto je bilo nešto bakterija ali očito ne puno da bi pisala terapiju.
Sad mislim da će morati ponoviti.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Addiko-nisu sjele. Dobiti ću zadnja :) na e građani ništa nema.
"
Pupice su vam prekrasne.
Skakavac malo provociraš :) da dobijemo zazubice.
Ja sam se u podne samo izgasila kao neki meteopat od ovog vremena. Evo i kiše napokon.
"
Nisam bila na ottg nego ono što na početku vadiš krvnu sliku i dajes urin i to. Tada mi je vidjela velik šećer vjerojatno će me sad iza pregleda poslati na ottg.
Pokazalo mi tada u urinu bakterije pa sam radila briseve isto je bilo nešto bakterija ali očito ne puno da bi pisala terapiju.
Sad mislim da će morati ponoviti.
Evo pojila san ih sve, nema vise tipkanja o trisnj... 🤭💓
Sta se secera tice, samo opusteno. Meni je isto tako bilo. Krvna slika pokazala secer na taste 5.4 ja Mislin ili cak 5.7, zab san. Rekla je odradi ogtt da vidimo kako ce tu ispast. Rezultat je bija 4.7, skroz zadovoljavajuce :) sad prije pregleda opet vadin krv da vidimo cili sliku a i secer ce tu bit. Znan samo da san dan prije OGTTa, zadnje pojila u 7 navecer. Nisan nista izbjegavala i eto bija je ok. Ne sikiraj se, ako bude i tad malo povisen, prilagoditi ces prehranu. 💓
Koje zenske na ovom forumu, sve slike Su vrh 💃😍 nisan mislila slikavat se, ali vidin Makarska i ja danas u istim tajicama. Pa evo i nas, ko ga sisa 😅😌
https://ibb.co/p4kRhbM
Happy divna slika
Tejic ja sam kupila jednom medela bocicu kad sam ga morala ostaviti na cuvanje baki, al nije mi prihvacao nikako iako je sistem na vakum znaci mora oponasati sisanje da bi mlijeko pocelo teci a to mu je bilo poznato posto je bio samo dojen.
Na kraju mi je za hitne slucajeve posluzila avent bocica s velikom rupom iz koje mlijeko samo curi, tako se nije morao muciti i donekle bi popio, taman toliko da izdrzi dok ne dodem doma i podojim ga
Ak ce bit samo na bocici mozes uzeti bilo koju marku bocica jer je sistem sisanja dojke i pijenja iz bocice sasvim drukciji.
Sjele i meni komplikacije erste.
Kolke su vam bušike predivno.. Baš vam se vidi..
Ja mislim da sam ista ko i prije mjesec dana.. Ništa ne rastem..
A jedva čekam da se ovako lijepo zaokružim❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji