Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    19. Svibanj 2020. 09:27

Komplikacije-nek javi ako netkom sjedne komplilacije danas 

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Zel
    19. Svibanj 2020. 09:46

Tejic predivne su stvari! Skroz je super tak slučajno naletiti na nešto lijepo i neplanski kupiti. Divota, mogu si zamisliti preslatko namještenu sobicu

Demetria
    19. Svibanj 2020. 10:08

Skakavac

Jutro cure :) ja danas ranije, idemo malo na trisnje 🤭😌 vrime kod nas bzvz.. Noc mi je prosla s dva dizanja, cini mi se ko da nisan ni spavala. Bas san se digla umorna. Sparina uz sve to, koma.

Di si našla trešnje?
    Suzdržavam sam od kupnje jagoda jer mi se iscjedak pojačao i počelo me na momente svrbiti.
    Morat ću je zamoliti u petak da napravi briseve.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Skakavac
    19. Svibanj 2020. 10:28

Demetria

Skakavac

Jutro cure :) ja danas ranije, idemo malo na trisnje 🤭😌 vrime kod nas bzvz.. Noc mi je prosla s dva dizanja, cini mi se ko da nisan ni spavala. Bas san se digla umorna. Sparina uz sve to, koma.

Di si našla trešnje?
    Suzdržavam sam od kupnje jagoda jer mi se iscjedak pojačao i počelo me na momente svrbiti.

Domaće iz kastela i podstrane 😅😌 nisan ih jos kupovala. Ja i jagoda pojiden, ali isto ko i ti imam pojačani iscjedak. Ne svaki dan ali na dane ga bude dosta. Mogla bi svako uru minjat gacice. 

Ninche9
    19. Svibanj 2020. 10:30

Tejic divno je sve pozdrav mome gradu 
    Kinderbet ima samo takve noge da je na ljuljanje ili ima i obicne 4 koje stoje stabilno? Jer kad krene gmizat po kimbi ili  ustajat bilo bi veselo da se ljulja 

Dinosaurus
    19. Svibanj 2020. 10:38

Skakavac

Demetria

Skakavac

Di si našla trešnje?

Domaće iz kastela i podstrane 😅😌 nisan ih jos kupovala. Ja i jagoda pojiden, ali isto ko i ti imam pojačani iscjedak. Ne svaki dan ali na dane ga bude dosta. Mogla bi svako uru minjat gacice.

Podstrana je moj hometown 💞😁

• Gonal
    19. Svibanj 2020. 10:40

Jutro curke.
    Evo slicica buse:
    https://ibb.co/HTk1Rq1

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Demetria
    19. Svibanj 2020. 10:40

Skakavac

To naručuješ preko nekog provjerenog?
    Ako postoji mogućnost pa da mi nekako pošalješ kontakt.
    "
    Meni još nisu sjele komplikacije.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Skakavac
    19. Svibanj 2020. 10:47

Dinosaurus jel zivis tu? Nez jesmo li o tome pisale. Jos ce bit da se znamo bar iz videnja 😅🤭
    Demetria to je familija. Bas cu Pitat, ima kod nas ljudi koji ih prodaju, a da ne prskaju. Ako bude, javim ti. Ja ih obozavan da je to ajme 😍💃

Vita26
    19. Svibanj 2020. 10:48

Znaci nece ni sjesti do 26.5 ja sam PBZ 
    neznam kako netkom je sjelo netkom nije

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.