Pa šta povezujete jagode sa pojačanim iscjedkom? Ja imam pojačan ali nisam to povezivala sa jagodama. Svaki dan unazad 2 tjedna pojedem po pola kile jagoda. Ja u Zagrebu kupim na štandu one kao zagrebačke. Malo ih operem u vodi i jedem. A ove iz dućana što sam prije kupovala, operem u octu i vodi.
Pa šta povezujete jagode sa pojačanim iscjedkom? Ja imam pojačan ali nisam to povezivala sa jagodama. Svaki dan unazad 2 tjedna pojedem po pola kile jagoda. Ja u Zagrebu kupim na štandu one kao zagrebačke. Malo ih operem u vodi i jedem. A ove iz dućana što sam prije kupovala, operem u octu i vodi.
Kada nisam dva tjedna jela ni slatko ni voće nije bilo iscjedka.
Sad kad jedem opet voće povećava se.
Inače šećer mi je bio prije mjesec dva dana 5.2
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Hvala cure, bas je lijepo za promjenu malo posvetiti se samo sebi i uzivati 🤗
Ja se ne farbam otkad sam trudna, niti budem. Cula sam da nije stetno ali posto nemam sijedih, necu riskirati.
Demetria, čestitam na pola puta do kraja 🥳 Mozda jos sjednu novci do kraja dana!
Farbanje ja uglavnom stavim pramenove. Isto genetski već par godina imam sijede. Sada kako sam doma, nisam frizera vidjela mjesecima. Otići ću na šišanje pa razmisliti o pramenovima opet.
Kada nisam dva tjedna jela ni slatko ni voće nije bilo iscjedka.
Sad kad jedem opet voće povećava se.
Inače šećer mi je bio prije mjesec dva dana 5.2
A to ti moze biti povezano i sa gljivicama. One vole slatko, a uzrokuju pojacani iscjedak.
Gonal prekrasan trbuh 😍
.
Farbanje, ja sma se sama ofarbala prije recimo 2 tjedna nisam se vise mogla gledati u ogledalo.
.
Ovaj moj mali zajebant je jutros nekako miran, nije reagirao na slatko, sad mu pjevam mozda se probudi da mi kaze da usutim 😂
Demetria to doma mjeriš šećer ili si bila na ogtt?
Meni su na hitnoj mjerili i bio je 4.2 ali tada baš i nisam jela. Mene slatko ni ne traži, ni inače nisam baš jela slatkog. Pojedem baš kad mi dođe malo čokolade ili kolač. Jedino sad ne mogu odoliti jagodama 🍓🍓😁
Komplikacije- inače dobijem mail na e-građani onaj dan kad će mi sjest. Još nisam taj mail dobila. Javim kad budem
Gonal- busa ti je baš lijepa 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji