Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leia91
    19. Svibanj 2020. 11:46

Pa šta povezujete jagode sa pojačanim iscjedkom? Ja imam pojačan ali nisam to povezivala sa jagodama. Svaki dan unazad 2 tjedna pojedem po pola kile jagoda. Ja u Zagrebu kupim na štandu one kao zagrebačke. Malo ih operem u vodi i jedem. A ove iz dućana što sam prije kupovala, operem u octu i vodi.

Vita26
    19. Svibanj 2020. 11:47

Demitria a mozda jos bude 🥰🥰🌞

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Demetria
    19. Svibanj 2020. 11:48

Leia91

Pa šta povezujete jagode sa pojačanim iscjedkom? Ja imam pojačan ali nisam to povezivala sa jagodama. Svaki dan unazad 2 tjedna pojedem po pola kile jagoda. Ja u Zagrebu kupim na štandu one kao zagrebačke. Malo ih operem u vodi i jedem. A ove iz dućana što sam prije kupovala, operem u octu i vodi.

Kada nisam dva tjedna jela ni slatko ni voće nije bilo iscjedka.
    Sad kad jedem opet voće povećava se.
    Inače šećer mi je bio prije mjesec dva dana 5.2

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Princess Mimi
    19. Svibanj 2020. 11:49

Hvala cure, bas je lijepo za promjenu malo posvetiti se samo sebi i uzivati 🤗
    Ja se ne farbam otkad sam trudna, niti budem. Cula sam da nije stetno ali posto nemam sijedih, necu riskirati.
    Demetria, čestitam na pola puta do kraja 🥳 Mozda jos sjednu novci do kraja dana!

Leia91
    19. Svibanj 2020. 11:49

Farbanje ja uglavnom stavim pramenove. Isto genetski već par godina imam sijede. Sada kako sam doma, nisam frizera vidjela mjesecima. Otići ću na šišanje pa razmisliti o pramenovima opet.

Princess Mimi
    19. Svibanj 2020. 11:50

Demetria

Leia91

Kada nisam dva tjedna jela ni slatko ni voće nije bilo iscjedka.
    Sad kad jedem opet voće povećava se.
    Inače šećer mi je bio prije mjesec dva dana 5.2

A to ti moze biti povezano i sa gljivicama. One vole slatko, a uzrokuju pojacani iscjedak.

Napokon 2804
    19. Svibanj 2020. 11:52

Gonal prekrasan trbuh 😍

Farbanje, ja sma se sama ofarbala prije recimo 2 tjedna  nisam se vise mogla gledati u ogledalo. 

Ovaj moj mali zajebant je jutros nekako miran, nije reagirao na slatko, sad mu pjevam mozda se probudi da mi kaze da usutim 😂

Skakavac
    19. Svibanj 2020. 11:52

https://ibb.co/QpQWpnC 😍😍😍😍

Leia91
    19. Svibanj 2020. 11:53

Demetria to doma mjeriš šećer ili si bila na ogtt?
    Meni su na hitnoj mjerili i bio je 4.2 ali tada baš i nisam jela. Mene slatko ni ne traži, ni inače nisam baš jela slatkog. Pojedem baš kad mi dođe malo čokolade ili kolač. Jedino sad ne mogu odoliti jagodama 🍓🍓😁

tashee7
    19. Svibanj 2020. 12:00

Komplikacije- inače dobijem mail na e-građani onaj dan kad će mi sjest. Još nisam taj mail dobila. Javim kad budem 
    Gonal- busa ti je baš lijepa 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.