Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Siječanj 2020. 10:21

Kod mene se bas vidi donji dio, i vecina jeans ne mogu zakopcat, mogu na silu al me bas jako stisce, samo imam jedne hlace koje su sa puno elastina i vece su mi za broj, samo mi one mogu, tako da njih oblacim kad gdje trebam, a inace sam kuci na bolovanju, po kuci sam obicno u pidzami cijeli dan 🤣

24. Siječanj 2020. 10:53

Jedva čekam da taj trbuh krene rast :D 
    Kak sam doma, onda mogu provoditi više vremena pred ogledalom, sad sam proučavala jel mi se kaj promijenilo: kao možda malo više donji dio ispada kad uvučem trbuh. Al moguće da si to sam ful želim pa zapravo pričam sa salom. 

Meni je bademovo ulje ok, je malo masnije, ali se dobro upija u kožu. Ne ostane nešto dugo masna i nije da mi uneredi odjeću. 

24. Siječanj 2020. 10:55

Meni je mama krojacica,pa mi je prepravila dvoje rastezljive hlace,struk je odsjekla i tu je zasila rastezljiv materijal,kao ono na trudnickim hlacama,udobne i griju mi leđa..meni isto jako smeta kada me hlace stisnu,a uglavnom su mi sve uskei to mi prije nije smetalo..danas me boli donji dio leđa,i vise kada stojim nego kada sjedim.grudi opet bolne i žare,jucer su manje bile bolne,ali po noci se sve vratilo

• Pašticada
    24. Siječanj 2020. 10:56

RedRobin

Jedva čekam da taj trbuh krene rast :D
    Kak sam doma, onda mogu provoditi više vremena pred ogledalom, sad sam proučavala jel mi se kaj promijenilo: kao možda malo više donji dio ispada kad uvučem trbuh. Al moguće da si to sam ful želim pa zapravo pričam sa salom.

Meni je bademovo ulje ok, je malo masnije, ali se dobro upija u kožu. Ne ostane nešto dugo masna i nije da mi uneredi odjeću.

E super, onda bi mogla probat sa bademovim.
    Ja tu izbocinu donjeg dijela trbuha osjetim jer je na dodir tvrdja nego salo, i nije je bilo tu prije 😍

• Pašticada
    24. Siječanj 2020. 10:57

Gornji trbuh mi je katastrofa. Stalno sam napuhana i ima i nesto sala od prije blagdana, pa je sad jos gore 😂😌

Slee
    24. Siječanj 2020. 11:15

Ja jutros prijavljujem novi simptom - zgaravica! Neka je! Danas sam bas sretna i volim svaki simptom trenutno, bas sam neka emotivna i raspekmezena. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

24. Siječanj 2020. 11:18

Slee

Ja jutros prijavljujem novi simptom - zgaravica! Neka je! Danas sam bas sretna i volim svaki simptom trenutno, bas sam neka emotivna i raspekmezena.

Joj, mene je danas ujutro isto žešće oprala. Al smirila se brzo. 
    Ja sam isto danas baš nekako dobre volje 

• LUX
    24. Siječanj 2020. 11:22

Jutro cure, nadam se da ste sve dobro.
    Meni trbuh izgleda ko da sam cca 5-6 mj haha al nekako se bojim da je to vise od hrane i nadutosti nego od bebe 🤣 
    I ne mogu docekat vise da mogu pocet sirit tu vijest okolo.....🙊🙊  

[link=https://lilypie.com][/link]

Talija
    24. Siječanj 2020. 11:38

LUX daj stavi potpis da te pratimo u kojem si tjednu 🙂
    I meni danas malo žgaravica.. ali meni i dalje falemo najgore podrigivanje i nadutost.. 

Slee
    24. Siječanj 2020. 11:44

Mogle bi napravit ono sto je netko vec tu spomenuo, listu s terminima kao sto imaju i cure u drugim grupama. Ili nam je jos rano za to? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.