Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MAmica21
    24. Siječanj 2020. 09:30

RedR bas sam se i ja jučer nešto na telefonu uzrujala i počela puhat ko da nosim teski teret, a sjedila na kauču.😂
    Ja jako osjećam puls, dok lezim samo cujem i osjetim svoje srce.

Meni isto cice narasle, ja si mazem Mama uljem nekim, samo da ne popucaju. Kao što sam rekla, zadnji rast cica mi je bio sa 14 godina, tako da je ovo sad Wow😍👌

• Pašticada
    24. Siječanj 2020. 09:35

RedRobin

Da, i meni su hlace neudobne. Sve kaj mi stisce bebaca mi ne pase. Ne znam jel mi to u glavi jer se nisam jos zdebljala i narasla, al najbolje mi je u tajicama. I ne nosim grudnjake nego topice. Vecina grudnjaka mi sad premala.
    Pasticada, si mazes cice s necim? Da ti ne popuca koza.

Da, grudnjake ne nosim još od pms-a pred trudnocu (tad mi jako nabujaju cice), svaki mi je neudoban, a danas su mi i topici neudobni.
    Meni raste taj donji dio trbuha di je sad bebač, pa po tome znam da ne umišljam - tu sam mršava pa se primjeti da je naraslo :D. Tajice isto samo pašu. I ja sam mislila da je prerano da hlače izbacim, ali očito nije.
    Ne mažem još ni sa čime, mada bi trebala počet, vidim preporučuju bademovo ulje. Imam strija od razvoja još, pa ih očekujem još svakako. Ne bi si želila nauljit svu odjeću, kakve je teksture to ulje, upije se dobro?

• pepi19
    24. Siječanj 2020. 09:36

Ja sam baš loše zadnjih dana. Pokosila me prehlada,kašalj jaki,umor. Zbog bolesti nemam apetita,a opet zbog mučnina mora jesti,a ne znam sta bi, nista mi nije fino.. i tako u krug. Cim dodem s posla spavam cijeli dan. 😥 Danas napokon malo bolje. 
    Ja se isto uzasno uspusem. Cak i dok duze pricam ili idem na 2.kat po stepenicama kao da sam maraton pretrcala. 😂 Cice i dalje bolne,nisu jako narasle,jos nosim isti grudnjak kao i prije,ali su punije nekako. 

MAmica21
    24. Siječanj 2020. 09:37

P. S jučer sam se informirala kod dr. Pošto je meni po uzv ipak bilo manje nego u računanju... Znaci kad sam u 6tt, da se računa 5+.... Ja sam mislila cijelo vrijeme da je onda 6+.
    Možda ste vi to već znale, al eto sad sam naučila 😊

• pepi19
    24. Siječanj 2020. 09:38

I da,traperice su nocna mora. 😂 Skembica se izbacila lagano,plus zimske zalihe. 

danchy1990
    24. Siječanj 2020. 09:41

Ja mislila da je trbuscic samo meni već iskočio. U prvoj trudnoći ga nisam imala do 20tt

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

danchy1990
    24. Siječanj 2020. 09:43

Cicke su i dalje bolne i malo porasle. I piski mi se više nego inače. Mučnine još nemam,nadam se da će me i ovaj put zaobići

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

24. Siječanj 2020. 10:01

MAmica21

P. S jučer sam se informirala kod dr. Pošto je meni po uzv ipak bilo manje nego u računanju… Znaci kad sam u 6tt, da se računa 5+…. Ja sam mislila cijelo vrijeme da je onda 6+.

Ja sam bila u 6 t i moja gin.po gestacijskoj vrecici mi je rekla da sam tek u 5 t.

klupko_srece
    24. Siječanj 2020. 10:14

Dobro jutro curke☺️ da vas pozdravim.... 
    Mi smo radno... Čitam vam ali dođem s posla i spavanac 😁😁😁😁

Slee
    24. Siječanj 2020. 10:14

MAmica21

P. S jučer sam se informirala kod dr. Pošto je meni po uzv ipak bilo manje nego u računanju… Znaci kad sam u 6tt, da se računa 5+…. Ja sam mislila cijelo vrijeme da je onda 6+.

Da, da, to kao i za godine kad ti kazu za 30. rodjendan da si usao u 31. godinu. Tad mi dode da ih ubijem, a u ovom slucaju mi to pase. 
    Danas sam 5+1, jucer napunila pet tjedana i usla u sesti. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.