Ja se ne pazim, jedem apsolutno sve sto mi se jede, cak sam sinoc u 23h jela, i to pitu neku i salatu od cvekle 🤣
Drage kakve ste sa simptomima, meni su mucnine izgleda stale
Ja nemam ni m.od mučnine al kaže mi moja mama o sestra da one uopće nisu imale nikakve mucnine u trudnoći, tako da vjerujem u genetiku,pa mozda zato nemam ni ja..jutros su me malo manje grudi boljele nego inače, bolne su samo na dodir,al su jos uvijek napuhane.i to je to.super sam,nisam umorna,ne idem cesto na wc mokriti,mislim ništa cesce nego inace,i nemam nikakav cudan okus u ustima..sve to sto nemam sam uredno umišljala prijašnji mjeseci dok sam ocekivala trudnoću 😅
Nekada mi se zavrti, pa prestane, bradavice i dalje, muka mi nije na povraćanje, no nekad imam čudan osjećaj u trbuhu, koje inače nikad nisam imala. Na wc1-2x po noći 🙄 odjednom mi se piju smoothie, vec skoro godinu dana ne konzumiram baš voće jer mi ne sjeda dobro, i nisam imala ni potrebu a sad mi frižider pun voćnih smoothia❤️
Grčenje ponekad, nekad me na mjestu gdje je bebica smještena malo pecka i to je to😊
Ja se ok osjećam, nemam mučnina ni ništa naročito. Tu i tamo me cice na dodir još bole, ali i to polako prestaje.
Jedino mi je kondicija u banani: zapušem se vrlo brzo i loše podnosim bilo kakvo stresiranje odmah se uspušem.
Ja se ok osjećam, nemam mučnina ni ništa naročito. Tu i tamo me cice na dodir još bole, ali i to polako prestaje.
Jedino mi je kondicija u banani: zapušem se vrlo brzo i loše podnosim bilo kakvo stresiranje odmah se uspušem.
Hehe, jest, tako i meni, uspušem se jako brzo. Danas cice boleee i češu, vjerojatno rastu upravo... heh, morat ću pola garderobe promijenit. Više ne stanem u jeans hlače, previše pritišću i boli mjesto gdje je bebač kada sjedim...
Da, i meni su hlace neudobne. Sve kaj mi stisce bebaca mi ne pase. Ne znam jel mi to u glavi jer se nisam jos zdebljala i narasla, al najbolje mi je u tajicama. I ne nosim grudnjake nego topice. Vecina grudnjaka mi sad premala.
Pasticada, si mazes cice s necim? Da ti ne popuca koza.
A zasto meni jes cice nisu narasle, jos mi uvijek isti grudnjak pase, ali primjetila sam na lijevoj cici dvije sitne strije, jel to mozda znak da ce krenut rasti. Cijeli zivot su mi male, pa eto cekam dan kad cu obuc hrudnjak a on na knap 😂😂😂😂😂
Hahahaha :D
Ma sigurno su ti narasle bar malo ak su ti se strije pojavile. Možda sam nedovoljno da skužiš :D
Al maži ih s bademovim uljem ili nečim da ti jako ne postrijaju.
Meni su u pubertetu ful naglo narasle i tad sam dobila strije :( sad se pacam u bademovom i kokosovom ulju da mi opet nešto ne popuca.
Jutro, zene! Ja imam jos od ljeta neki bio oil iz mullera, mislim da cu se pocet s tim trackati. Ja ne znam kako vi, ali ja sam bas strasno napuhana. Bas puna zrakom.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
A sto se cica tice, ja ih nemam uopce. Malo kao da su samo drugacijeg oblika nego inace.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
A sto se cica tice, ja ih nemam uopce. Malo kao da su samo drugacijeg oblika nego inace.
Pa no, to je to. Šire ti se valjda te mliječne žlijezde ili što već. Ja sam skužila da su mi u jednom trenu postale dosta kvrgave (nije se vidjelo na van, nego sam osjetila kvržice unutra), tad me najviše boljelo. Sad mi se to smirilo i ne osjetim više te kvržice i manje me bole. Nadam se da to nije neki loš znak, nego samo da se to što se trebalo proširiti proširilo. Ne čitam preveć po internetima jer sam iovak luda pa ne želim hraniti ludost.
Sortiraj odgovore
Najstariji