Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tashee7
    14. Svibanj 2020. 08:39

Dobro jutro žene! Nama je četvrtak dan za fotkanje i vaganje pa prijavljujem +9 i rastuću bušu ☺  
    https://ibb.co/v43RTKz

Marta14
    14. Svibanj 2020. 08:52

Dobro jutro!
    Slatke brige super za pregled, taman ste ti i bebac 😊
    Katty tu se najvise spominje Mg od Solgara citrat, meni je gin. dala neki drugi dan pijem u granulama.
    _ana_ sad mi lakse kad visim da nisam jedina sa kilama😂 
    Tashee 👌👌 lijepa busa, bas prava 😊

Marta14
    14. Svibanj 2020. 08:55

_ana_ u Ri i nije neki izbor, barem nije bio kad sam ja bila. Ali svakako je bolje da pogledas uzivo, pa barem slicno onome sto zelis.. U svakom slucaju sve ducane obidi jer ih ni nema puno😁

Leia91
    14. Svibanj 2020. 09:13

Jutro ženske. Evo i ja prijavljujem bolove u nogama i kukovima tokom noći. Preko dana sve oke ali po noći me probudi bol i onda se nikako namjestiti. Imam jastuk ali baš i ne pomaže zadnjih par dana.
    Ja sam 6 kila u minusu bila zbog manjka apetita i operacije pretpostavljam. Ali čini se da se sve vraća i to dosta brzo 😂 doma izbjegavama vaganje, vidjet ću sljedeći tjedan na pregledu što će reći njihova vaga.
    Jučer smo opet bili u baby centru i odlučila sam se za kolica cybex balios i as cybex cloud. Sada čekam da budu neke akcije pa da to kupimo. Znate li koliko često imaju akcije? Ima li tko info dal bude sajam za trudnice u west gateu ove godine?

Princess Mimi
    14. Svibanj 2020. 09:42

Dobro jutro svima 🤗
    LoMa,  stolić je iz Emmezete, prije 2 godine kupljen.
    Ana, košaru smo kupili posebno, kolica dođu ovako:
    https://ibb.co/yNLvRDT
    Mi smo uz to kupili košaru i uzet ćemo BeSafe jaje koje se može staviti na kolica. 
    Leia, mislim da se neće sajam održavati ove godine

• LUX
    14. Svibanj 2020. 09:47

Cure koji madrac uzet za bebu? Dormeo, vitapur?? Neki drugi?? 

[link=https://lilypie.com][/link]

Ledolina
    14. Svibanj 2020. 09:58

Hej cure, evo mene s pregleda. Stiže još jedan pišonja 💙👣 a moj petogodišnjak se tako veselio seki da smo svi skupa i mislili da će biti curica... Ali bitno da je sve u redu i baš je aktivna bebica bila na uzv. Demetria, dodaš me na listu kad stigneš, hvala! Možeš i bolnicu, Osijek.
    Za 2 tjedna idem na anomaly scan, koliko traje, vi koje ste ga imale? 

Vita26
    14. Svibanj 2020. 10:00

Dobro jutro Zenice☕️☕️☕️🌸
    Tejic
    Sretno na pregledu danas.
    Slatke brige ,Cestitam na urednom pregledu 😀😀
    Princess Mimi prekrasna kolica,takva sam i ja sebi gledala-sive boje 😘😘3u 1
    Madrac-Gledacu dormeo svakako ,ja volim da spavam na dobrom tako zelim i da djeca spavaju 🥰

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

happy_m
    14. Svibanj 2020. 10:12

Cure dobro jutro!
    Nisam pisala par dana jer me hvatala neka nerviza oko danasnjeg pregleda u 2 🙈
    Danas nisam toliko nervozna, ali bas me boli donji dio leda i sva sam nekak bezveze 🤷‍♀️ mislim da cim prode pregled da cu vit volje 😀
    Ledolina cestitam na deckicu 😍😍💙💙 u kojem si tjednu? Ja se isto danas nadam saznati spol 😀
    Slatke brige cestitam na uspjesnom pregledu a Tejic sretno danas javi se kak je proslo 😀

Bosco
    14. Svibanj 2020. 10:13

Jutro cure!
    Ledolina. Cestitam na deckicu 💙
    Ja sam +1 kg trenutno, nemam pojma kak jer imam osjecaj da sam dobila najmanje 5 kg, tak si i izgledam, al je jucer sestra pitala kak imam manje kila neg prosli pregled, mislim da su oni samo nesto krivo izvagali, doma nemam vagu pa se ne vazem. 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.