Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kikic
    14. Svibanj 2020. 13:53

Evo samo da javim, definitivno je potvrden djecak 💙
    Imali smo jako detaljan pregledi sve je super 🥰 i muz je napokon mogao biti tu za uzv pa je bilo jos posebnije. Vec jedva cekam iduci pregled 🤣🤣

Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
    17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
    Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.

Napokon 2804
    14. Svibanj 2020. 14:04

ana1305

Demetria 😂😂😂 zelimo slike kolica s utegom 😂😂
    Ja sam sad bila gledati krevetic, 4u1, poslije se moze prenamjeniti u krevet za dijete do tipa 6,7 godina. Imaju 15% popusta na gotovinu, 2730 kn. I jedan jedini im je ostao i kako se mi u gradu svi znamo, cure mi ga zabeziciraju do navecer da dodjem sa zarucnikom jos vidjeti. Sad sam se ja malo poplasila da cu se ucoprati, da je rano jos, ne dao Bog da se nesto lose dogodi, uzas. Sve u svemu, ima li netko nekakvih iskustava vec s ovakvim kreveticem? Ovaj gornji dio se klima kao kolijevkica, a stranica se moze spustiti da se dijete lakse stavi i izvadi po noci.
    https://ibb.co/WyVff5k

Odlican krevetic, ja sam isto tako sta gledala ali nemam mjesta za to, pre tijesno mi je u stanu sve. Imaju kumovi slican uzeli ga prije 4 godine i pre zadovoljni su, sad su radili malom sobu, i uzeli jedino ormar u boji kinde i to je to, imaju komplet sobu. 

Kikic cestitam 😁😁😁😁

tashee7
    14. Svibanj 2020. 14:24

Cure, čestitam na pregledima! Moj je tek 25., ko će to dočekat...
    Imam jedno smiješno pitanje: jel vas, trudnice s trbusima,  puštaju preko reda u dućanu? Primjetila sam da su ljudi postali baš besćutni po tom pitanju, mene znaju već noge ubijati i boli me zdjelica (bojim se kako će tek biti) i svi se prave da ne vide. 😫 svima ću im poslat jecmenac 😅

• Gonal
    14. Svibanj 2020. 14:26

Upravo nas zvali, stigao nalaz double testa i sve je u redu😊 hvala Bogu, sad se lakse dise😊

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

happy_m
    14. Svibanj 2020. 14:48

Evoo nas s pregledaa 😍😍
    U totalnoj euforiji sam i najrade bi na sav glas vikala dolazi nam princezaaa 😍😍💜💜
    Prekrasna je, na 4D smo vidjeli glavicu i mali nosic i usta kak otvara tocno se sve vidi 😍🥰 
    Teska je 261 g ( doktorica kaze da odrzava zensku liniju 🥰🥰)
    Ja sam dobila 1 kg tj ukupno 2.3 kg
    Dragi je prvi put bio samnom zato mi je sve bilo jos posebnije 🤗🤗
    Ugl malo sam se raspisala ali nemogu vam opisati svoju srecu💜💜💜

Napokon 2804
    14. Svibanj 2020. 14:56

happy_m

Evoo nas s pregledaa 😍😍
    U totalnoj euforiji sam i najrade bi na sav glas vikala dolazi nam princezaaa 😍😍💜💜
    Prekrasna je, na 4D smo vidjeli glavicu i mali nosic i usta kak otvara tocno se sve vidi 😍🥰
    Teska je 261 g ( doktorica kaze da odrzava zensku liniju 🥰🥰)
    Ja sam dobila 1 kg tj ukupno 2.3 kg
    Dragi je prvi put bio samnom zato mi je sve bilo jos posebnije 🤗🤗
    Ugl malo sam se raspisala ali nemogu vam opisati svoju srecu💜💜💜

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 Suludo je komentirati. Prekrasno, čestitam. 

Gonal

Upravo nas zvali, stigao nalaz double testa i sve je u redu😊 hvala Bogu, sad se lakse dise😊

Napokon 2804
    14. Svibanj 2020. 14:56

tashee7

Cure, čestitam na pregledima! Moj je tek 25., ko će to dočekat…
    Imam jedno smiješno pitanje: jel vas, trudnice s trbusima, puštaju preko reda u dućanu? Primjetila sam da su ljudi postali baš besćutni po tom pitanju, mene znaju već noge ubijati i boli me zdjelica (bojim se kako će tek biti) i svi se prave da ne vide. 😫 svima ću im poslat jecmenac 😅

Meni je neki dan pozlilo pod maskom, nitko nista... Da izvinete ne jebe narod nikog gleda samo na svoje dupe

Demetria
    14. Svibanj 2020. 15:58

Čestitam na uspješnim pregledima.
    Upravo sam saznala da kraj 8 mjeseca idemo u svatove bliskom bliskom rođaku, i baš me "veseli" kako će biranje haljine izgledati tada. Mislim da neću moći ništa kupiti prije nego dan dva pred svatove. 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Marta14
    14. Svibanj 2020. 16:01

Cure cestitam na uspjesnim pregledima, nalazima, curicama i deckicima 💙💜🎉🎉

Marta14
    14. Svibanj 2020. 16:06

Demetria ja jedva cekam tvoja kolica vidjeti 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.