Evo samo da javim, definitivno je potvrden djecak 💙
Imali smo jako detaljan pregledi sve je super 🥰 i muz je napokon mogao biti tu za uzv pa je bilo jos posebnije. Vec jedva cekam iduci pregled 🤣🤣
Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.
Demetria 😂😂😂 zelimo slike kolica s utegom 😂😂
Ja sam sad bila gledati krevetic, 4u1, poslije se moze prenamjeniti u krevet za dijete do tipa 6,7 godina. Imaju 15% popusta na gotovinu, 2730 kn. I jedan jedini im je ostao i kako se mi u gradu svi znamo, cure mi ga zabeziciraju do navecer da dodjem sa zarucnikom jos vidjeti. Sad sam se ja malo poplasila da cu se ucoprati, da je rano jos, ne dao Bog da se nesto lose dogodi, uzas. Sve u svemu, ima li netko nekakvih iskustava vec s ovakvim kreveticem? Ovaj gornji dio se klima kao kolijevkica, a stranica se moze spustiti da se dijete lakse stavi i izvadi po noci.
https://ibb.co/WyVff5k
Odlican krevetic, ja sam isto tako sta gledala ali nemam mjesta za to, pre tijesno mi je u stanu sve. Imaju kumovi slican uzeli ga prije 4 godine i pre zadovoljni su, sad su radili malom sobu, i uzeli jedino ormar u boji kinde i to je to, imaju komplet sobu.
.
Kikic cestitam 😁😁😁😁
Cure, čestitam na pregledima! Moj je tek 25., ko će to dočekat...
Imam jedno smiješno pitanje: jel vas, trudnice s trbusima, puštaju preko reda u dućanu? Primjetila sam da su ljudi postali baš besćutni po tom pitanju, mene znaju već noge ubijati i boli me zdjelica (bojim se kako će tek biti) i svi se prave da ne vide. 😫 svima ću im poslat jecmenac 😅
Upravo nas zvali, stigao nalaz double testa i sve je u redu😊 hvala Bogu, sad se lakse dise😊
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Evoo nas s pregledaa 😍😍
U totalnoj euforiji sam i najrade bi na sav glas vikala dolazi nam princezaaa 😍😍💜💜
Prekrasna je, na 4D smo vidjeli glavicu i mali nosic i usta kak otvara tocno se sve vidi 😍🥰
Teska je 261 g ( doktorica kaze da odrzava zensku liniju 🥰🥰)
Ja sam dobila 1 kg tj ukupno 2.3 kg
Dragi je prvi put bio samnom zato mi je sve bilo jos posebnije 🤗🤗
Ugl malo sam se raspisala ali nemogu vam opisati svoju srecu💜💜💜
Evoo nas s pregledaa 😍😍
U totalnoj euforiji sam i najrade bi na sav glas vikala dolazi nam princezaaa 😍😍💜💜
Prekrasna je, na 4D smo vidjeli glavicu i mali nosic i usta kak otvara tocno se sve vidi 😍🥰
Teska je 261 g ( doktorica kaze da odrzava zensku liniju 🥰🥰)
Ja sam dobila 1 kg tj ukupno 2.3 kg
Dragi je prvi put bio samnom zato mi je sve bilo jos posebnije 🤗🤗
Ugl malo sam se raspisala ali nemogu vam opisati svoju srecu💜💜💜
💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 Suludo je komentirati. Prekrasno, čestitam.
Upravo nas zvali, stigao nalaz double testa i sve je u redu😊 hvala Bogu, sad se lakse dise😊
Cure, čestitam na pregledima! Moj je tek 25., ko će to dočekat…
Imam jedno smiješno pitanje: jel vas, trudnice s trbusima, puštaju preko reda u dućanu? Primjetila sam da su ljudi postali baš besćutni po tom pitanju, mene znaju već noge ubijati i boli me zdjelica (bojim se kako će tek biti) i svi se prave da ne vide. 😫 svima ću im poslat jecmenac 😅
Meni je neki dan pozlilo pod maskom, nitko nista... Da izvinete ne jebe narod nikog gleda samo na svoje dupe
Čestitam na uspješnim pregledima.
Upravo sam saznala da kraj 8 mjeseca idemo u svatove bliskom bliskom rođaku, i baš me "veseli" kako će biranje haljine izgledati tada. Mislim da neću moći ništa kupiti prije nego dan dva pred svatove.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Cure cestitam na uspjesnim pregledima, nalazima, curicama i deckicima 💙💜🎉🎉
Sortiraj odgovore
Najstariji