Demetria 😂😂😂 zelimo slike kolica s utegom 😂😂
Ja sam sad bila gledati krevetic, 4u1, poslije se moze prenamjeniti u krevet za dijete do tipa 6,7 godina. Imaju 15% popusta na gotovinu, 2730 kn. I jedan jedini im je ostao i kako se mi u gradu svi znamo, cure mi ga zabeziciraju do navecer da dodjem sa zarucnikom jos vidjeti. Sad sam se ja malo poplasila da cu se ucoprati, da je rano jos, ne dao Bog da se nesto lose dogodi, uzas. Sve u svemu, ima li netko nekakvih iskustava vec s ovakvim kreveticem? Ovaj gornji dio se klima kao kolijevkica, a stranica se moze spustiti da se dijete lakse stavi i izvadi po noci.
https://ibb.co/WyVff5k
Krevetic je super, vidjela sam kod prijateljice slican uzivo i stvarno je super.
Samo je problem ako opet dode beba, gdje ce tko spavati
Dinosaurusvaljda da se nisan privarila da si ti pisala za Asos.. Nebi te Tila obeshrabrit, ali ja san prosli mj narudžbu cekala 24 dana 🤪🤯
Uh ja jos niti komad robice niti sta krupnog nisan kupila.. Trazin citan, ali nista nisan uzivo vidila pa sve cekan tamo nekad kroz 6.mj. Vecina kolica se ceka tako da cu vjer tad morat narucit ako mislim da mi stignu, a za krevetić sam provjerila da je max cekan je mj dana tako da mi je to ok kad znan.
Evo taman mi stiga mail da je posiljka poslana. Mozda su psati mailovi i poruke urodile plodom😁 Sad "samo" jos da stigne i haljina mi ne bude mala hahaha 🤣
Meni je paket stigao u roku od 4 dana od kad su mi poslali info da je poslano. Tako da vjerujem da ce ti stici na vrijeme :)
Žene drage, sad sam bila u šetnji u dugoj suknji i skontala da mi se prepone stružu 🙄 iritantno!! nisam to dosad primijetila jer sam stalno u tajicama. Već ste spominjale to ali se ne sjećam jel netko rekao baby puder ili šta se stavi, jer ne znam kako ću izdržat cijelo ljeto (a pogotovo sol iza kupanja 😑) a ne da mi se oblačit svaki dan ispod haljine one tajice što ste s Asosa gledale. Priljepit silver tape-om najbolje 😅
2020 dobrodosla u klub 😂
Kupis neki roll on pa sa njime, nisam probala ali kazu da je to dobro. Onaj obicni za pazuh 😅
Žene drage, sad sam bila u šetnji u dugoj suknji i skontala da mi se prepone stružu 🙄 iritantno!! nisam to dosad primijetila jer sam stalno u tajicama. Već ste spominjale to ali se ne sjećam jel netko rekao baby puder ili šta se stavi, jer ne znam kako ću izdržat cijelo ljeto (a pogotovo sol iza kupanja 😑) a ne da mi se oblačit svaki dan ispod haljine one tajice što ste s Asosa gledale. Priljepit silver tape-om najbolje 😅
Muku mucim sa time, jer su mi noge relativno jake. Ili baby puderom po nogama ili roll on najobičniji. Cak mi je roll on bolji jer je cisci i brzo to odradim kad krene strugat
Cure, čestitam na pregledima! Moj je tek 25., ko će to dočekat…
Imam jedno smiješno pitanje: jel vas, trudnice s trbusima, puštaju preko reda u dućanu? Primjetila sam da su ljudi postali baš besćutni po tom pitanju, mene znaju već noge ubijati i boli me zdjelica (bojim se kako će tek biti) i svi se prave da ne vide. 😫 svima ću im poslat jecmenac 😅
Mene totalno ignoriraju 🙄 jos ja namjerno gladim trbuh, a vidi se dobro 😂
Friske info iz Petrove danas mi je kuma tamo rodila prvu bebu. Znaci, ona ima samo rijeci hvale za osoblje, za ophođenje s njoj, od sestri do dr...oduševljena je sa svime samo sto ju žele sto prije sprasiti doma s tretmana jer joj je sve u najboljem redu 🙂
Šoping ništa kupila nisam, ništa nemam i bas nekak imam grižnju savjest zbog toga, ono #nemajka....ali mi doma imamo baustelu (vjerujem da koja god ima sličnu situaciju da suosjeća) ja po cijele Dane čistim nešto, ribam, perem...nikad kraja tim radovima, neredu, prašini i majstorima ...
anomaly ja bila pred koji dan, sve skup od ulaska do izlaska 45min...
Sto se tiče pratnje muza na ultrazvuk, opet ću ispast #nežena, ali kod mene to nekak nije dirljivo iskustvo...bio je sa mnom i onda je valjda 5 puta udario u stolac/stol di sam ležala (i inače je sav veliki i stalno nešto razbija i pada mu iz ruku) i onda od svih pitanja sto je mogao pitati (ili šutiti) on je pitao dr je li se ja smijem voziti na biciklu.... 🤦🏼♀️ Ja ne znam je li do mojih hormona, je li on ne zna šta da kaže pa kaže sako da nešto kaže, ali ja bi bila to rade sama obavila... 😩
I cure, mrak izgledate...super su vam buše...ja kak god da se obučem i sredim još uvijek izgledam ko da sam debela...još uvijek mogu obuci obične traperice(imam široke bokove pa su mi sve u struku ionako široke bile) i točno izgledam ko da se ubijam u hrani svaki dan i sad sam debela 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji