Ja danas imam 2 dobre vijesti, nasla sam Hebamme (patronaznu) koja ce mi doci u oosjetu kad rodim, naravno ako se ovo s koronom smiri
I zgaravica me ne muci toliko.. Vidjet cemo kako ce dan odmicati. Jucer sam kuhala cufte pa mi mozda taj sos paradajz nije sjeo al cu uzet tablete obavezno.
Jedan mali info ako nadete u lidlu trudnicke spavacice obavezno uzmite, ja sam svoju kupila na akciji u lidlu za 5e, nesto predivno jer je od viskoze, ugodno, rasteze se i ima gumbe za dojenje.. Bolja mi je i od pamuka osobito ljeti kad je vruce
Što se tiče opreme, kinderbet, kolica i babyphone je ono što mislim da mi stvarno treba. No nikako ne mislim davat ne znam koliko novaca za to, jer ionako ćemo koristit godinu do tri max i onda ne možeš prodat više ni u pola cijene. Tako da ovaj puta sve uzimam polovno, a babyphone imam od prvog djeteta. Odjeću kupujem u pepcu najviše, jer puno odjeće dobije od drugih i to uvijek H&m, Benetton i slično, a to se tako lako uništi da poslije nije ni za drugo dijete, a kamo li za prodat. Ne znači mi marka baš ništa, a pepcovu robicu barem može u vrtić nosit i nije mi žao ako ju uništi. Eno neki dan dobila svoje prve dječje škare i odmah si je, osim kose, hlačice izrezala. Bila sam oduševljena. 😂
Ova kineska tablica je s prvim djetetom meni pogodila, a za drugo još ne znam.
I imam pitanjem. kupila sam si elebaby vitamine i sad sam u problemu. Naime, ja ne mogu progutat tabletu. Nikakvu, nikad. Ili ih grizem ili mrvim, a kapsule otvaram. Šta s ovim? 😂 znači ne mogu grist jer je odvratno, mrvit ni otvorit se ne da. Ima još koja takav problem? Nije baš često i vjerojatno je na psihičkoj bazi, a stvarno me muči.
Jutro.
Meni je tablica pogodila za prvo dijete, a sad za drugo po tablici bi trebao biti deckic. Ali jos uvijek ne znamo spol. Jucer na pregledu doktor nije vidio jer je bebica imala prekrizene nogice. Idem za 4 tjedna opet pa se nadam da cemo saznati. Pregled je prosao dobro, sve je u najboljem redu. Pokazao mi je doktor sve organe, mislim da je to bio kao mini anomaly. Bebuska ima 310 grama 😍
Odjeca za bebu ja sa isto kupovala svugdje. Za usminkati u h&mu i zari, c&a mi je isto super. U lidlu kad su imali one kolekcije cistog pamuka. Kad je pocela jesti, puzati onda sam uzimala jeftiniju iz kika, lidla, pepca jer sam ju presvlacila i do 3x na dan i dosta se ta roba isprala. A nekad bome nisam ni vanishem mogla oprati fleke.
A od opreme si definitivno ovaj put zelim uzeti baby phone.
Ni meni tablica nije pogodila, ali meni moj dragi pomogne u svemu tako i u depilaciji sta bi ja bez njega ❤ ali mi je najsmisniji jos kad vidi da ja ne spavam pa ne moze ni on jer odma misli da me nesto boli, a ja da mu necu kazem 🤷♀️
Halila kad nesto jedes npr rucak evo napamet kazem pire il ibilo sta druzo i sazvaces, prije nego progutas stavi tabletu u usta u taj zalogaj i onda brzo progutaj sve skupa i odmah popi vode
Meni tablica kaže dečko, vidjet ćemo kada dođe bebita :)
Mogla bi usporediti tablicu s nama braćom ima nas dosta baš me zanima je pogodila.
Čekam kolica ko ozeblo sunce. I loptu
Ajde bar su mi majice došle morati ću vam ih uslikati, za sada su mi mrvicu velike ali na ljeto će biti taman. Nadam se.
Brijanje je danas na rasporedu, kasnim par dana, inače gledam da brijem po sredini između dva pregleda.
Odjeću još nisam gledala ali mislim da ću isto tako svugdje po malo kupovati.
Moja sestra se ponudila kupiti krevetić tako da sam joj poslala link koji nam se najviše sviđa i od iduće plaće možemo očekivati krevetić.
To što je soba još uvijek u radovima nema veze.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Elevit baby i ja moram brzinski popiti, jer mi se odmah povraća (jednu sam tako i izbacila) pa ju popijem s sokom ili čajem, skuzila sam da mi to odgovara, ja uz jelo ne mogu.
Isto mi podigne želudac i sve izbacim.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Bok cure!🌸
Da se javim, pregled super prošao , beba je jako tukla nogama i rukama, bas slatko za vidjet na ultrazvuku 😍
Rekao je da nije siguran i da ce znat sljedeci put, ali misli da nam stize dečko.. 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji