Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kikic
    13. Svibanj 2020. 13:57

Je li se nekoj mozda pojavio kolostrum? I kako to izgleda? Meni je jutros bila nekakva prozirno bijelkasta izlucevina. Toga je bilo jako malo, mozda par kapljica ali nisam sigurna je li to taj kolostrum jer mislim da je dosta rano da bi se to pocelo izlucivati. Sutra idem u ginekologice pa cu je pitat, ali me samo zanimalo je li jos netko imao to.

Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
    17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
    Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.

tashee7
    13. Svibanj 2020. 14:05

kikic

Je li se nekoj mozda pojavio kolostrum? I kako to izgleda? Meni je jutros bila nekakva prozirno bijelkasta izlucevina. Toga je bilo jako malo, mozda par kapljica ali nisam sigurna je li to taj kolostrum jer mislim da je dosta rano da bi se to pocelo izlucivati. Sutra idem u ginekologice pa cu je pitat, ali me samo zanimalo je li jos netko imao to.

meni se pojavio tak negdje ko i tebi, možda čak malo ranije, al samo kad stisnem. samo od sebe ne curi

👧 35, sve ok, AMH 23,9
    👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
    -12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
    -06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
    -12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
    -01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
    -06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
    -06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana

• kikic
    13. Svibanj 2020. 14:14

tashee7

kikic

meni se pojavio tak negdje ko i tebi, možda čak malo ranije, al samo kad stisnem. samo od sebe ne curi

To mi je valjda iscurilo dok sam spavala, pa sam ujutro samo vidjela trag, to jest stvrdnilo se na bradavici.

Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
    17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
    Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.

• SmileA
    13. Svibanj 2020. 14:27

Bosco

Bok cure!🌸

Da se javim, pregled super prošao , beba je jako tukla nogama i rukama, bas slatko za vidjet na ultrazvuku 😍

Rekao je da nije siguran i da ce znat sljedeci put, ali misli da nam stize dečko.. 😁

Bosco super za pregled😃cestitaam na deckicu!🤗💙😘😘

🌈💙👣🙏

Napokon 2804
    13. Svibanj 2020. 14:38

I meni curi samo kad stisnem i to iz lijeve sise, desna nista

nada23
    13. Svibanj 2020. 14:44

Bosco super za uspješan pregled! 🤗👌 Čestitam na dečkiću ! 😍
    Kikic i ja imam nekakav iscjedak iz lijeve bradavice, ali je suh, nije tekući. Počeo je isto negdje oko 16.tj. Izlazi samo ako stisnem bradavicu... E sad ne znam jeli to kolostrum ili nešto drugo.

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Princess Mimi
    13. Svibanj 2020. 14:48

Kod mene još ni traga kolostrumu. Ima li to veze sa nadolaženjem mlijeka? Odnosno, ako dođe kasnije, hoće li mi i mlijeko kasnije nadoći?😕

Marta14
    13. Svibanj 2020. 15:04

Ma ne,e pravo krece kad rodis.. 2 3 dana kasnije
    Ja nemam nista zasad, nisam ni u prvoj uopce

nada23
    13. Svibanj 2020. 15:06

Evo ovdje piše da se kolostrum može i ne mora pojaviti, tako da je jedno i drugo ok. 
    https://ibb.co/f929Krw

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Ninche9
    13. Svibanj 2020. 15:22

Princess Mimi nema to veze ne brini mlijeko ce doci u pravo vrijeme. Hormoni ce odraditi svoje. 
    U prvoj T mi je mlijeko doslo tek nakon sto sam rodila, do tad ni kapi ni traga. Kolostrum je bio zut, zuckastoproziran i bilo ga je jako malo tek par mililitara al njemu je to bilo dovoljno.. Promijenilo je boju u bijelu tek nakon par dana i povecalo se kolicinski. Al kod svake zene je drukcije.. 
    Mana Mare i ja cu svoju stavljat da spava na kutnoj al cu ispod stavit onu podlogu od baby gyma il neku deblju dekicu.. A u pocetku u kinderbet da ima svoj mitr 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani