Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    12. Svibanj 2020. 21:53

Lakse mi je kad ima istomisljenica.
    Ja volim tehnologiju i babyphone je jedna od najboljih stvari sto smo kupili, koristili smo ga takoreci svaki dan skoro 2 godine.
    Al ovih nekih stvari stipa babywatcher i taj senzor se bojim s jedne strane da cu se jednom preplasiti a mozda bez razloga i da cu tek tad umrijeti od straha.
    Napokon ja imam jedno ogledalo velicine dlana sto ima normalan i povecani dio i to i pomaze kod depilacije, tad obavim bez problema. Cucnem u kadi i onda ide bez problema. Imas u tediju, rossmanu.. 
    Pred muzem nemam tajni al da me brije dolje to je meni previse neugodno.
    Molim vas sto da kupim protiv zgaravice? 

• LoMa
    12. Svibanj 2020. 22:00

Kilogrami netko je spominjao kile, ja sam od prošlog pregleda dobila 1,5kg i to je u principu sve kaj sam dobila od trudnoće (imala sam minus zbog mučnina)
    Depilacija ja sam evo sutra naručena na remont (noge,pedikura,lice)...kaj se tiče strateškog područja to mi stvara muke već sada jer si ne mogu vidjeti, muž mi ne dolazi u obzir...mislim da ću naći kozmetičarku koja će mi ti na neki način srediti , tj podsisati s vremena na vrijeme...nema mi druge...

Napokon 2804
    12. Svibanj 2020. 22:19

Meni je prerastao trbuh sise, pokusala sam sa ogledalcem ali ne uspijem sve, i to me jos vise zivcira nego kad sam dlakava, a ne mogu se fino namjestit u kadi... Mene je muz prao, brisao i već brijao nakon operacije tak da, ko ga sisa, il nek brije il nek plati nekog da to obavi, meni svejedno, samo hocu biti glatka
    😂😂😂😂😂

Od dodatne opreme jedino sto zelim je ergobaby a ostalo ako dobijem hvala, ako ne, nista, ali novce necu trošiti na to. Jedino na baby gym, to mi se cino kao ok i potrebna investicija, ali kojekakve gluposti jok...
    Sto se tice markirane robice i slicno. De onak pola robice sto imam je kupljeno u kiku, jer em je jeftino, em je cist okej pamuk, cak bolji nego u trgovini di sam bila di se isključivo robica za bebe prodaje. A kik duplo jeftiniji. Uostalom bitno mi je da ne zalim ak se usere robica il ak ju ja zeznem sa pranjem. A i s obzirom da brzo rastu, bolje mi je onda ovako i uložiti u nešto potrebnije, nego bacati nepotrebno novce. 

mc_mouse
    12. Svibanj 2020. 22:29

Depilacija ne kužim u čemu je problem? :D pa osjetim pod prstima gdje ima dlaka i šta da brijem. Ne vidim se dolje definitivno vise 😂😂😂 veći mi je problem noge obrijati nego dolje 😂 stavim na stolac pa mi onda noge bude lakše. 
    U prvoj tt sam se duže vidjela dolje 😅
    Senzor za disanje evo strah me uzet to. I sa prvim sam se dizala i gledala jel diše ukoliko bi spavao dulje od 2h. A to je bilo rijetko 😆 sad sam bas u nedoumici. Jezivo mi to i imati. 
    Mene zanima, kojom reakcijom kada to zapišti izreagirati? Brza reanimacija ili nema spasa? Nije mi jasan baš taj dio. 
    Ako ne kupim razmišljam jel
    Diše beba, a ako kupim umirat ću Od same pomisli što ako aparat zazvoni. Dođe mi na isto. Ne znam 

Skakavac
    12. Svibanj 2020. 22:30

Vecer, meni proletija dan :) .. Osim ruznih snova u zadnje vrime, sve je li la. Ja kroz ovih desetak dana na remont 😅🤭 na brazilku u kozmeticarke i na popravak zuba dok je vrime. Zadnji put san se brijala ziletom prije nekih 5-8 godina tako da zelin ti svakako izbjec i u trudnoći. Kuma mi prica da nju muz obrije bolje nego sama sebe, bas me zanima kako bi to kod nas izgledalo hahaha :D
    Moja polovica stize danas, pa san presritna. Bez obzira na ukidanje samoizolacije, necu bit s njim u stanu dok ne prode jedan period. Sad ce dani brze prolazit 😌 do pregleda moram obavit urin i krvnu sliku i to je to :)
    Od ovih pametnih stvarcica nista neman i Mislin da necu uzimat. Dobro je da postoje za sve one koji zele uzet i bit mirniji. Zasada san stava da necemo nista a do kraja cu Vidit :) 

mc_mouse
    12. Svibanj 2020. 22:31

Ja uzimam markiranu robu jer to lakše prodam dalje. Sva kupovina u pepcu/kiku/takku je isto kao da sam poderala sve novce, a toga bome nemam na bacanje. Robu ne proslijedujem nikome. Sve prodam i kupujem od tih novaca novu velicinu. 

Marta14
    12. Svibanj 2020. 22:45

Ninche a koji babyphone si koristila?Imas preporuku?
    Ja inace ne volim tehnologiju i to sam muzu prepustila da istrazuje.. 
    Dlake pomocu ogledala jedva, ne toliko zato sto ne vidim nego nemam kondicije za cucanje i to sve.. U prosloj trudnoci sam bez beda do kraja sama.. Inace ja ne vidim trbuh od sisa kad stojim uspravno, bujaju.. 

Ja sam od onih koji jedu kuhano kad doje tako da ove gemiste i flase necu komentirati 😂

Princess Mimi
    12. Svibanj 2020. 22:51

Što se depilacije tiče, za sad uspijevam na slijepo 😂 napipam gdje treba i obrijem se. Nakon toliko godina iskustva ne moram više ni gledati, a ako što i fulam to je stvarno minimalno 😅 Da ne mogu nikako, ne bi mi bio problem da mi muž pomogne. Ide samnom na porod, nagledat će se svega (a već i je, kad sam bila u bolnici), tako da mu potpuno vjerujem i nije mi neugodno niti je njemu to bed 😄
    Za senzor, zapravo i mene zanima kako reagirati ako se, ne daj Bože, oglasi?
    Robicu kupujem koja mi se sviđa, gledam samo da je sto posto pamučna. Većinu ćemo ionako dobiti na poklon, pa je sve što mi sad uzmemo samo nama za gušt 🥰

Marta14
    12. Svibanj 2020. 23:00

A i bez senzora da se desi moras reagirati.. Na zalost moj je imao nesto slicno(ne u snu) rekli su mi nikako tresti bebu ludacki nego puhnuti u lice ili ustipnuti.. Puhanje bi uvijek upalilo..

Ovo markirano ne znam sta vam je, meni je Dior i sl. markirano, to ne kupujem ni sebi 😁

mc_mouse
    12. Svibanj 2020. 23:04

Marta pa evo mislim na markirano kao Next i h&m. To žene većinom traže polovno. 😆

Moj prvorođeni se često znao u plaču zaceniti, prestati disati, onda je puhanje u lice pomagalo. Da. U pravu si. Vidiš skroz sam zaboravila. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.