Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    13. Svibanj 2020. 01:01

Marta14  🤯🤯🤯 

mc_mouse
    13. Svibanj 2020. 06:00

Meni je pogodilo sa oba djeteta 😂

Leia91
    13. Svibanj 2020. 07:14

Ana i meni je pogodilo 😁😁
    Depilacija nikako haha s obzirom da sam bila na strogom mirovanju pa na operaciji, nisam se usudila biti pod tušem pola sata da se obrijem. Tako da sam već ko majmunčić 😂 ali riješit ću noge ovaj tjedan, a međunožje samo skratiti trimerom. To mi ne pada na pamet brijati, jednom sam se zeznula i više ne budem. Kad se korona povuče naručit ću se kozmetičarki i to je to 😊

Ketty1309
    13. Svibanj 2020. 07:33

Vidim da ste si uzele puno tema za raspravu i baš je super vidjeti razna mišljenja. 
    Depiliranje mi nije neki problem, radim napamet i po osjećaju pod prstima. 
    Robicu ne kupujem markirano jer mi je to bezvezno  bacanje novaca pošto volim biti opuštena i ne brinuti ako se zafleka ili zeznem s pranjem a i živimona selu pa se sve lakše prlja. Pošto je roba u kiku, pepcu toliko jeftina a rabljeno miraš prodati bar malo jeftinije nego što si platio ne znam ima li tu računice. Kad malo porastu a još ne idu u školu znam za doma kupiti i velike lotove od drugih mama pa imam hrpu za pranje a ne strepim nad djetetom dok se igra oko prljanja.
    Od uređaja sam kiristila babyphon jer sam sigurna da ću čuti dijete i dok odem van raditi i da ne bi netko od druge djece ulazio u sobu... Za ostalo mislim da nema potrebe. Realno bebi je važno da je sita, suha i što više s mamom koja ju mazi i uopće joj nije bitno ni ima li krevetić ni komica a kamoli nešto drugo. Sve to kupujemo više da olakšamo sebi pa svako treba odrediti što mu je važno. Društvo nam je potrošačko i mnogo toga navlači na trošenje novca a pitanje je koliko je to potrebno i isplativo?
    Tablica je meni pola pogodila a pola ne a mislim da nikalva tablica ne može ptedvidjeti hoće li jajašce oploditi x ili y. 
    Čestitam svima na pregledima, dečki nam još uvijek vode al ima nas još koji ne znamo pa stignemo izjednačiti. 
    Libep je dan osvanuo i nadam se da ćemo svi uživati u njemu sa našim bebicama 😘

Mina 29
    13. Svibanj 2020. 07:35

Mjesec začeća.. Hm.. Neznam jel sam u siječnju ili veljači začela.. Ali ak želim da bude točno.. Mogu reči veljača.. Pa je pogodilo.. Za sad.. Ak u petak ne vele drugačije 🙈

Kolacic
    13. Svibanj 2020. 07:43

ana1305

Bas mi je zanimljivo kako svatko ima svoje vidjenje i misljenje u vezi nekih stvari. Simpaticno za procitati. Ima nas dosta, pa ima dosta misljenja razlicitih ☺️

Nego, zenice koje znate spol, da li vam pase ova tablica? Malo sam bila kod zimskih bebica i nadjem tu tablicu, a nas vec dosta zna spol. Meni je pogodilo.
    https://ibb.co/ssVN5Np

Nije ni meni pogodila. Pise da bi trebala biti musko, a nosim curicu 💞

klupko_srece
    13. Svibanj 2020. 08:06

Dobro jutro curke. Imam pitanje molim vas vaše mišljenje. Prošli tjedan radila sam 4D privatno. Danas nakon, 5 tjedana imam kontrolu kod svoga gin. I radid će ultrazvuk sigurno. Dali da mu, kažem za svoj privatan odlazak na 4d ili ne? 

• SmileA
    13. Svibanj 2020. 08:14

ana1305

5:2 mu je za sada tocnost.
    6:2 ako racunamo Mc_Mouseinu prvu trudnocu 😂
    A sta se crte tice, ja je isto nemam, a nosim curu. Za mene je to tocno. 👌😂

Meni nije pogodilo😁 po tablici bi trebala bit curka, a decko je..al u svakom slucaju zanimljiva razonoda, gledala sam ja to vec i prije nego sam saznala spol, haha🤭

🌈💙👣🙏

• Gonal
    13. Svibanj 2020. 09:00

Jutro cure.
    Meni je tablica pogodila spol.
    Sto se tice kupovine robice, jucer sam kupila u Pepcu, imam nesto iz Kik ali cekam Lidl jer oni imaju stvarno kvaltetnu robicu. Necu previse kupovat jer ce mi dvije prijateljice dat od svojih curica a i dobit cemo lad ju dodu vidjet.
    Od dodatne opreme imam jedino baby phone i to sam dobila od bratovog malog. U subotu mm i ja idemo kupit krevetic i pogledat kolica. Komodicu cu dobit ma poklon, i moj tata je izrazio zelju da bi joj kupio njihaljku mamoroo pa sam pristala.
    Sto se depilacije tice jos uvijek je sve isto kao i prije a poslije cemo vidjet kako cu, mm ce postat brico😂😂
    Jucer sam se napokon ofrabala i osisala.

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Mona1309
    13. Svibanj 2020. 09:17

Jutro cure,
    meni je isto tablica pogodila, možda ima tu nešto 
    Što se tiče robice- nešto ćemo dobiti polovno od bliske rodbine, a ostalo ćemo kupiti po svom guštu. Ako mi se nešto svidi u pepcu, lidlu kupit ću tamo, ako u HM-u ili drugoj trgovini kupit ću tamo. Tako kupim i za sebe, što mi se svidi Robicu planiram kasnije sačuvati jer bi volili imati još 1 ili možda čak i 2 djece. 
    Što se tiče ostale opreme- krevetić ćemo dobiti, kolica su moji roditelji izrazili želju da bi kupili- tu pratim vaše preporuke pa kada se približi termin idemo pogledati, baby phone bih definitivno uzeli, a za ostalu tehnologiju ćemo još razmisliti.
    Depilacija za sada ide manje više glatko 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.