Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    12. Svibanj 2020. 23:14

Marta uzela sam babyphone na amazonu kod nas u De marke HelloBaby onaj s najvecim ekranom i mogu ti reci koliko puta mi je pao na pod ekran il kamera, koliko noci u konadu 12 i vise sati je radio isplatilo mi se i da san dala zanju paru.. Buo ne oko 90e..prvih 6mjeseci smo zivjeli bez njega, te provjeravaj jel stvarno budan il mi se ucinilo, te juri stalno do vrata osluskuj, ne mozes pricat s gostima u dnevnoj jer ne znas hoces li cuti plac iz sobe.. Sad ga upalim i puno je lakse.
    McMouse i ja volim HM njihovi komadi za bebe su daleko ispred svih ostalih po kvaliteti i modeli mi se svidaju, uski fini pod rukom.. a roba iznad 80-86 tu nisam vise bas zadovoljna.. 

Napokon 2804
    12. Svibanj 2020. 23:17

Ja ne planiram prodavati robicu nego cu ostaviti za drugo dijete, jer svakako planiramo imati bar jos 2, a ne zelim razmišljati joj ovo je uprljano, joj ovo je poderano.. Nije mi bitno odakle je, bitno je da mi se svidjelo, da posluži svrsi i da ne zalim u slučaju da se uništi 

Tejic
    12. Svibanj 2020. 23:20

Ninche9

Lakse mi je kad ima istomisljenica.
    Ja volim tehnologiju i babyphone je jedna od najboljih stvari sto smo kupili, koristili smo ga takoreci svaki dan skoro 2 godine.
    Al ovih nekih stvari stipa babywatcher i taj senzor se bojim s jedne strane da cu se jednom preplasiti a mozda bez razloga i da cu tek tad umrijeti od straha.Napokon ja imam jedno ogledalo velicine dlana sto ima normalan i povecani dio i to i pomaze kod depilacije, tad obavim bez problema. Cucnem u kadi i onda ide bez problema. Imas u tediju, rossmanu..
    Pred muzem nemam tajni al da me brije dolje to je meni previse neugodno.
    Molim vas sto da kupim protiv zgaravice?

Ninche probaj sa Rennie tableticama za cuclanje, meni su super pomogle, preporodila sam se, a do tad sam imala muke svaki dan. Pomoglo bi recimo pola cajne zlicice sode bikarbone sa mineralnom, al sam to svaki dan morala i pocelo me biti strah dal je uopce dobro sodu uzimati svaki dan, tak duzi period... 🤔 A od ovih tableta mi je vec nakon 3 dana bilo bolje i sad vec ima cca 4 - 5 dana kak ih ne moram uzimati. Bas preporod i olaksanje.
    Hvala Princess Mimi koja mi ih je preporucila i spasila me! 😊 😁

Napokon 2804
    12. Svibanj 2020. 23:38

ana1305

Bas mi je zanimljivo kako svatko ima svoje vidjenje i misljenje u vezi nekih stvari. Simpaticno za procitati. Ima nas dosta, pa ima dosta misljenja razlicitih ☺️

Nego, zenice koje znate spol, da li vam pase ova tablica? Malo sam bila kod zimskih bebica i nadjem tu tablicu, a nas vec dosta zna spol. Meni je pogodilo.
    https://ibb.co/ssVN5Np

I meni je pogodilo 

tashee7
    12. Svibanj 2020. 23:49

ana1305

Bas mi je zanimljivo kako svatko ima svoje vidjenje i misljenje u vezi nekih stvari. Simpaticno za procitati. Ima nas dosta, pa ima dosta misljenja razlicitih ☺️

Nego, zenice koje znate spol, da li vam pase ova tablica? Malo sam bila kod zimskih bebica i nadjem tu tablicu, a nas vec dosta zna spol. Meni je pogodilo.
    https://ibb.co/ssVN5Np

I meni je pogodio 😁
    Depilacija- to sam si riješila prošli tjedan, imam malo veće ogledalo na stalku, jedna noga na kadu, druga na podu i ajmo 😂 riješila sam bolje nego kad sam mogla vidjet 
    Netko je pitao za zgaravicu, ja sam si kupila reflustat, uz moje zgaravice i gastritis to je čudo 

Napokon 2804
    13. Svibanj 2020. 00:01

Ovaj moj malac je nocna ptica, meni oci na pola 12, a ne dam si zaspat nego uzivam u njegovom lupkanju

Marta14
    13. Svibanj 2020. 00:02

Hvala Ninche pogledat cu.. 
    Ana, slazem se u vezi misljenja 😊Ima nas bas puno.. A ovo za kalendar meni nije tocno.

Ja sam robu od malog svu sacuvala, nije bio beba koja je zaflekana, puzao nije, ne znam nekako se skoro sve sacuvalo za drugo, a sad ne pase ni godisnje doba ni spol 😊Samo su najmanje stvari primile zutu boju..
    H&M ima super robicu za bebe, ali sa vecom sam razocarana. Nakon 2 pranja izgubi boju, ofucano postane.. Lose.
    Skakavac puknuo mi je zub! Ne mogu vjerovat da sam jucer pisala da nemam problema 😂

Princess Mimi
    13. Svibanj 2020. 00:02

Tejic, drago mi je da je pomoglo 🤗
    Anna, pogodilo je i meni 😅

Marta14
    13. Svibanj 2020. 00:05

Jbt svima pogodilo a meni nije, da nije i moja beba musko 😅Neki dan o crti pisete, da kod cura nema a ja samo imam haha.. 

13. Svibanj 2020. 00:38

Anna E meni nije pogodilo , piše da je curka a ja nosim momčića 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.