Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    13. Svibanj 2020. 10:22

Jutro cure... ☺️ Meni tablica nije pogodila spol...
    ..
    Što se tiče kupovanja robice za bebu to mi je još rano kao i za sve ostalo. Svakako ću prije dobro razmisliti što mi je zaista potrebno a što ne jer ne volim nagomilavati u kući stvari koje se na kraju ne koriste. Nešto ( ono primarno) ću kupiti prije poroda, a ostalo poslije ( ovisno o potrebi). 
    ..
    Depilacija za sada još uvijek ide glatko. 😅 Koristim epilator ( nastavak za brijanje) i puno je lakše nego sa žiletom. Prije 2 godine sam dole radila i uklanjanje dlačica laserom. Dosta su se prorijedile, ali ih još ima tako da se opet moram brijati...  Vidjet ćemo kako će biti kada trbuh još naraste.😅 Ako ne mognem više sama, onda ću kod kozmetičarke. Noge su mi najbitnije. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Napokon 2804
    13. Svibanj 2020. 10:35

Slatke brige ja bih spomenula samo ako je ovaj dr rekao za nesto da se obrati paznja, inače ne bi. Takvo he moje mišljenje.

Ketty 
    Točno to, slažem se sa tobom... Vamo u njemačkoj i kauflandovu robicu rangiraju kao i lidlovu, možda cak i zeru kvalitetniju tako da ja svakako pogledam i tamo sts ima... 
    A sebi robu kupujem ili asos (haljine) ili new Yorker(majice po 2 eura jer ih redovito userem ili se naslonim negdje pa vrlo brzo postanu radne majice, eventualno neku kosuljicu, ikao nisam bas od tih zenskih stvari) ili hm (traperice)
    Ali zato, kad je obuca u pitanju, to bih i to cu platiti. Štikle ne, to me bas briga, ali tenisice koje su mi nonstop na nogama, pogotovo sad, moraju mo biti savršene kad ih obujem, a za radne cipele, nije mi uopće problem dati po 100, 150 eura, jer sam ipak u njima bila pola dana, i stajala na nogama i slicno... 
    A vjerujem da cu tako i za dijete, jer znam kakva sam ja, kakav je muz, nece ni bebac biti bolji(što se tiče pazenja da se ne zaprlja) 😂

• justagirl2201
    13. Svibanj 2020. 10:36

Pozdrav curke :) Ima netko za preporučiti neku dobru knjigu o trudnoći, porodu itd? Hvala 😊

Marta14
    13. Svibanj 2020. 10:47

Kad sam kupovala robu u H&M moja sogorica je rekla da ona tamo kupuje za po doma.. 🙈Tako da,, svatko ima svoje poglede, na sve! 

Napokon 2804
    13. Svibanj 2020. 10:49

Marta14

Kad sam kupovala robu u H&M moja sogorica je rekla da ona tamo kupuje za po doma.. 🙈Tako da,, svatko ima svoje poglede, na sve!

U svakom slučaju, svijet bi bio dosadno mjesto da smo svi isti 😊

klupko_srece
    13. Svibanj 2020. 10:54

Napokon 2804

Slatke brige ja bih spomenula samo ako je ovaj dr rekao za nesto da se obrati paznja, inače ne bi. Takvo he moje mišljenje.
    .
    Ketty
    Točno to, slažem se sa tobom… Vamo u njemačkoj i kauflandovu robicu rangiraju kao i lidlovu, možda cak i zeru kvalitetniju tako da ja svakako pogledam i tamo sts ima…
    A sebi robu kupujem ili asos (haljine) ili new Yorker(majice po 2 eura jer ih redovito userem ili se naslonim negdje pa vrlo brzo postanu radne majice, eventualno neku kosuljicu, ikao nisam bas od tih zenskih stvari) ili hm (traperice)
    Ali zato, kad je obuca u pitanju, to bih i to cu platiti. Štikle ne, to me bas briga, ali tenisice koje su mi nonstop na nogama, pogotovo sad, moraju mo biti savršene kad ih obujem, a za radne cipele, nije mi uopće problem dati po 100, 150 eura, jer sam ipak u njima bila pola dana, i stajala na nogama i slicno…
    A vjerujem da cu tako i za dijete, jer znam kakva sam ja, kakav je muz, nece ni bebac biti bolji(što se tiče pazenja da se ne zaprlja) 😂

Hvala ti draga svaki savjet dobro dođe👌

Vita26
    13. Svibanj 2020. 10:55

Tablica -trebalo bi biti musko😀pa cemo vidjeti mozda i 21.5 saznam spol 

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

tashee7
    13. Svibanj 2020. 11:27

Definitvno ću i ja jos posjetiti kik,  bili smo kupili dvije pidzamice.  Premekane su i preslatke,  pa treba još kupit 😊
    Mi smo si jučer kupili i krevetic i komodu i još neke sitnice za juniora,  i sad nam soba izgleda potpuno 🥰
    Justagirl, ja imam onu Što očekivati u trudnoći, fora je samo što mi se čini da su neke stvari zastarjele 😅 tamo ima i o porodu  i dio za tate, svasta

• ela32
    13. Svibanj 2020. 11:38

Tablica- meni je za svako dijete pogresno napisano..prvo troje je po tablici trebalo biti curica, a sada decko 😂😂..tako da meni je sve obrnuto
    Stvari za bebu- od tehnologije svakako mi je potreban babyphone jer nam je spavaca soba na katu pa sam mirnija ako ju odmah cujem nego da stalno stisavam djecu kako bi cula dal se beba probudila. Ostala tehnologija mislim da nije potrebna, ja nisam za nijedno dijete nista drugo kupovala, ali naravno svatko ima svoje zelje. 
    Jos jedna stvar meni jako potrebna je njihaljka, najmladji sin je obozavao biti u njoj.ja sam mogla i spremit kucu i rucak skuhat, on je mirno lezao u njoj.tako da cu to svakako kupiti.
    Robica- za svu djecu sam kupovala svagdje, h&m, lidl, takko, kik, mana, pepco,zara.. najkvalitetnija mi se pokazala robica iz lidla. Pepco mi je super jer ne moras davat puno novaca a beba preraste za mjesec dana. Ali nisam ju uspjela sacuvat od jednog dijeteta za drugo, pa je ostala kao robica za po kuci i valjanje u pijesku i travi. Kad nesto tako jeftino platim nije mi zao ako pokida ili zaprlja da se ne moze oprati!
    Jedino obucu uvijek gledam da kupim markirano i da izdvojim i 600-700kn za jedne patikice jer mislim da im je jako potrebno dok se razvijaju imat kvalitetnu obucu, pogotovo sad kad idu i na treninge.
    Bas sam se raspisala danas 😂😂
    Uzivajte u lijepom suncanom danu i sretno ako koja ima pregled ovih dana!

• kikic
    13. Svibanj 2020. 11:43

Tablica je meni pogodila, barem zasad stoji da je decko, ali sutra imam pregled pa cemo valjda potvrditi. 

Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
    17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
    Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.