Demetria aha ti si bas htjela s isofix bazom? Ma ja ću s pojasom jaje vezat pa ću kasnije ulagat u bazeni autosjedalice ako se odlučim.. hvala na odg 🙂
Pa ne nužno. Sad kad gledam video ne čini se uopće komplicirano pojasom vezati.
Eto mi imamo kolica(tek moraju dostaviti) i jaje koje je već s nama i to je sve što ćemo za sada za bebicu.
Već smo jutros slušali komentare zašto smo tako rano kupili.
Iskreno meni je muka da razmišljam što bi moglo biti i što bi se moglo desiti. Čvrsto sam odlučila biti pozitivna i mislim da poslije svega što smo prošli je došlo naše sretno vrijeme.
Ispričavam se na postu, malo me pucaju hormoni.
Ja cim spomenem nesto isto svi pocmu govoriti rano je,to prije nego se rodi…a sta je najtragicnije i ne mislim jos kupovati nego kazem samo sta bi i sta mi se svida 🤦♀️ a u ostalom ja cu kupiti kad ka budem tila a ne drugi jer i ja sam od pocetka usla u sve ovo pozitivno (od cilog postupka umjetne) i virujem da ce se sve dobro zavrsiti 🙏
Ma samo kupi kad vidis priliku, dobru ponudu ili jednostavno pozelis.. Uzivaj u iscekivanju i pripremama, to traje samo 9 mjeseci.. Nedaj nikome da ti to oduzme
Ponekad pozelis malo se razveselit i popricat o tome sto zelis kupit i sto lijepog ima za bebe itd a onda te netko spusti.. Bas ruzno
Sto se tih kao menstrualnih bolova tiče, savjet mog ginekologa je uvijek pojačaj magnezij i ne forsiraj, tek ako magnezij ne upali onda ide dalje i trazi mogući razlog bolova. Svakako sa magnezijem ne mozes pogriješiti... Ali definitivno spomeni to svom ginekologu ili ako ti bas osjećaš nelagodu otiđi ginekologu da te pogleda i u krajnjem slučaju da se ti smiris.
ZaZa jesi ti na komplikacijama?
Kako on to misli da doneseš doznake ali da radiš? On bas nije normalan?! Samo ti odi na bolovanje i ugasi mob.
Konj.
Ak ti se nešto dogodi neće te on sigurno pitati jel te boli i kako si. Majmun.
Odluci ono šta misliš da je najbolje za tebe i za bebu. Ja imam totalnu diverziju prema takvim debilčinama.
Čuj da si na bolovanju i da radiš. 😤😤😤 evo pjena mi ide 😆
Sorry cure 🤣🤣
“Prirodno stanje majčinstva je nesebičnost. Kada postanete majka, više niste centar vlastitog svemira. Tu poziciju prepuštate svom djetetu.” – Stevie Wonder
Sretan vam majčin dan moje drage mamice 💞👶
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Jutro cure, zenice i mamice!🤗🥰Sretan vam majčin dan!!💐🌈🥰💞💟❣️🤰🌹🌼🌺🌻 Kako ste nam danas?
🌈💙👣🙏
Sto se tih kao menstrualnih bolova tiče, savjet mog ginekologa je uvijek pojačaj magnezij i ne forsiraj, tek ako magnezij ne upali onda ide dalje i trazi mogući razlog bolova. Svakako sa magnezijem ne mozes pogriješiti… Ali definitivno spomeni to svom ginekologu ili ako ti bas osjećaš nelagodu otiđi ginekologu da te pogleda i u krajnjem slučaju da se ti smiris.
Budem onda prvo otišla kod ginekologa pa mu to spomenula. Hvala vam cure, divne ste.
Sretan majčin dan svim majkama i one koje će to tek postati. 😍🥰
ZaZajesi ti na komplikacijama?
Kako on to misli da doneseš doznake ali da radiš? On bas nije normalan?! Samo ti odi na bolovanje i ugasi mob.
Konj.
Ak ti se nešto dogodi neće te on sigurno pitati jel te boli i kako si. Majmun.
Odluci ono šta misliš da je najbolje za tebe i za bebu. Ja imam totalnu diverziju prema takvim debilčinama.
Čuj da si na bolovanju i da radiš. 😤😤😤 evo pjena mi ide 😆
Sorry cure 🤣🤣
Nisam na komplikacijama jer mi je rekao da ako odem da svejedno moram obučavati svoju zamjenu i neka se s njom dogovorim kako ćemo i što ćemo. A zamjena je na porodiljnom tako da ju trenutno obučavam online što je koma. Ne možeš ti nekoga naučiti bez programa i svega. Žena može dnevno odvojiti maksimalno 2 sata na proučavanje radnih materijala koje sam joj poslala. Dolazi mi tek početkom 8. mjeseca i tada bih ju još trebala nastaviti obučavati, a termin mi je početkom 11. mjeseca. Ja stvarno ne znam kako ćemo to uspjeti. Mislim da direktor nije uopće dobro promislio. Ajde da mene ništa ne boli. Ali ovako se baš patim.
Koliko mogu, napraviti ću. A za ostalo ne mogu jamčiti. Ima nas svakakvih. Onaj gore to sve vidi pa nisam ja da sudim. 😇 U početku sam se jako stresirala, sada sam ipak malo olabavila.
ZaZa Ti najbolje znaš sto želiš i kako želiš. Meni to ništa ne izgleda dobro.
Ona može na porodiljni i raditi svega 2h, a ti ne možeš.
Jel postoji bar mogućnost da posao ne obavljaš sjedećki već poluležeći? Sjedenje je najgora opcija trenutno.
Mislim nedo Bog da završiš u bolnici na održavanju trudnoće, tko bi je onda obučavao?
Gluposti.
Izbori se za sebe i dijete što nosiš.
Curke sretan nam majčin dan 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji