Nadazavidim ti ima netko tko te mazi i paze,ja sama moj na terenu,pijem
Kavu i posle trebam nest pojest pa da odem u kupovinu ,kako je vama sa jelom kad ustanete ,trazi vam se odmah da jedete??
Valjda me ova samoća malo ubija i hormoni,stalno brinem dal ave uredu
Mazit će i pazit i tebe tvoj mužić... 😍svaka od nas ima ono nešto što je usrećuje. 🥰
Ujutro kada se dignem popijem prvo čaj od mente a onda nakon 30 min se dobro najedem. Najčešće volim napraviti jaja na oko sa sirom i rajčicama, ili cokolino ili zobene ili palentu sa jogurtom...
Kavu nisam uopće pila od početka 2.mj.najvise zbog mučnina. Tada sam zadnji put zapalila... Totalno sam se odvikla od nje i nemam je potrebu piti što i nije tako loše. 😀
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Nada da rajčicu i jaja vecinom i ja jedem za dorucak ,posle kave moram .dok dam imala mucnine onda sam uvjik prvo jela i tek mozda popila kavu.a cigarete nikad i nisam ujutro voljela uz kavu tako da mi one nisu vazne i ne pusim vise.jedva cekam da mi miz vrati doma🥰🥰🥰
A izkreno i pregled cekam taman cu 16tjedana biti,pp sto ne osjetim bebu jos pa onda kako sam sama svasta razmisljam 🙈🙈🙈
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Sva sreca ima ova grupica Di čitajući toliko pozitivne stvari bude sve lakse ❤️🥰🥰☕️Ugodan dan svima
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Vita26 15 tj sam. A nisam imala jutarnje mucnine nego me lovi po danu jos uvijek nekad. Samo mi dode mucno, ali cini mi se da je sve manje. Ne povracam :D. I ja sam kavu skroznizbacila. Popijem mozda jednu u tjedan dana negdje u gostima i to je to
Blago vama, meni je stalno hrana u glavi. Sreća što mi se želudac smanjio od perioda mučnina pa ne mogu pojesti koliko bi htjela. Ja se dignem svaki dan oko 11, sad uzimam matičnu mliječ za imunitet pa pričekam dugih pola sata, a onda.. guštanje u hrani 🥰 Još danas mi dostavljaju suhi kuhani sir koji obožavam i gdje će mi biti kraj.. Jedino su me jučer jagode ražalostile, toliko sam se veselila, a one propale u roku dva dana u frižideru 😭
Vita tako sam se i ja brinula u tim tjednima jer ne bih osjetila bebu pa sam isto jedva čekala pregled u 16.tj. I sad još uvijek ne osjetim bebu kako spada pa se zamislim, ali ne damo se! 🤗 Samo pozitiva! 😍 Bit će to sve dobro, neka samo naše bebice rastu. ❤️❤️❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Blago vama, meni je stalno hrana u glavi. Sreća što mi se želudac smanjio od perioda mučnina pa ne mogu pojesti koliko bi htjela. Ja se dignem svaki dan oko 11, sad uzimam matičnu mliječ za imunitet pa pričekam dugih pola sata, a onda.. guštanje u hrani 🥰 Još danas mi dostavljaju suhi kuhani sir koji obožavam i gdje će mi biti kraj.. Jedino su me jučer jagode ražalostile, toliko sam se veselila, a one propale u roku dva dana u frižideru 😭
A joj, šteta za jagode. 😔 ja ih držim najduže 1 dan u frižideru... Evo sad sam se baš najela, odlične su vrgoračke. Mislim da će danas otići cijeli paketić 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
A joj, šteta za jagode. 😔 ja ih držim najduže 1 dan u frižideru… Evo sad sam se baš najela, odlične su vrgoračke. Mislim da će danas otići cijeli paketić 😊
Sad ću biti pametnija 🌞
Cure, gdje osim u baby centru ima za uzet cybex aton 5 jaje? U kojem jos ducanu? U bc je ocito rasprodano jer je na popustu
Evo me, ja na kraju kupila cloud z i safe AS od Cybexa.
I sinoć u 22h ugrabila na net zadnja balios s kolica 2u1.
Bazu nisam kupila iz razloga što prvenstveno želim naučiti na pojas vezat a nije mi se riskiralo da kupimo bazu pa da ne mogu postići dobar nagib.
To ću naknadno ako bude bilo potrebno.
Razlog iz kojeg nisam kupila aton 5 s bazom je taj što baza nije za dalje sjedalice i to mi je bio minus. A baza s clouda može za dalje as kad dijete poraste.
Valjda sam ja to dobro shvatila i napisala.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ja do ručka nista ne jedem, nemam naviku doručkovati. A nakon toga, mogu nonstop jesti nešto
Sortiraj odgovore
Najstariji