Demetria ma bude to super i bez isofixa :)
Doručak, ne preskačem. Popijem kavu i odma doručak 😂 jaja, šunka, sirni namaz, to je većinom na meniju. Do rucka jedem još bar jednom 😂 navečer večeram gris/palentu/maslac.
Doručak: kruh s kikiriki maslacom(ponekad i jagode narezane gore) ili zobena sama ili s voćem ili mliječni namaz samo ili s šunkom.
Nemam ni ja baš ideja za doručak a jaja ne jedem više ne usudim se zbog žgaravice.
Kavu (jacobs instant plus mlijeko) par puta tjedno max. Više sam sad na ohlađenom čaju.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Demetria aha ti si bas htjela s isofix bazom? Ma ja ću s pojasom jaje vezat pa ću kasnije ulagat u bazeni autosjedalice ako se odlučim.. hvala na odg 🙂
Demetria aha ti si bas htjela s isofix bazom? Ma ja ću s pojasom jaje vezat pa ću kasnije ulagat u bazeni autosjedalice ako se odlučim.. hvala na odg 🙂
Pa ne nužno. Sad kad gledam video ne čini se uopće komplicirano pojasom vezati.
Eto mi imamo kolica(tek moraju dostaviti) i jaje koje je već s nama i to je sve što ćemo za sada za bebicu.
Već smo jutros slušali komentare zašto smo tako rano kupili.
Iskreno meni je muka da razmišljam što bi moglo biti i što bi se moglo desiti. Čvrsto sam odlučila biti pozitivna i mislim da poslije svega što smo prošli je došlo naše sretno vrijeme.
Ispričavam se na postu, malo me pucaju hormoni.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Curke pozdrav. Ponekad vas čitam, ali rijetko kada što komentiram. Ja sam u 15tt i još uvijek imam bolove u trbuhu. Danas me baš štreca od jutra na desnoj strani. Da li je to normalno? Nekako od početka trudnoće se borim sa bolovima. Doktor kaže da je sve u redu. Kakva iskustva imate vi?
Zaza ako su ti kao menstrualni ja mislim da je to normalno,siri se,rasteš.ja imam isto po nekad bolovi i ledja i naprjed.sad sam 14+4 ,magnezij pijes?
Odmaras?
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Trebam jedan savjet. Mogu jest tiramisu koji je rađen doma a ima neprerađena jaja?
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Demetriaa je li se mogu uzeti adapteri pa da može biti dalje za autosjedalice?
Neznam rekla nam je da ta baza je samo za tu autosjedalicu aton 5 i to je to poslije ne ide.
Da aton M ima foru za daljnje sjedalice.
Neku listu nam je pokazala što se da kombinirati.
Mi smo kupili cloud ali bez baze. Pa ćemo vidjeti kako s pojasom ide.
Haha ja sam isto sad kupila tu autosjedalicu, ali i bazu. Stariji mi se vozio u jajetu na pojas, nije komplicirano to zavezat, a sad je u autosjedalici na isofix i to mi je jos lakse :D pa cu ih sad obojicu tak stavit na isofix. Jos mi se svidja kod ove baze sto se moze bocno okrenuti i staviti bebu unutra pa onda zarotirati :)
Trebam jedan savjet. Mogu jest tiramisu koji je rađen doma a ima neprerađena jaja?
Nepreradjena jaja se generalno ne preporucaju zbog mogucnosti salmonele.
Zazaako su ti kao menstrualni ja mislim da je to normalno,siri se,rasteš.ja imam isto po nekad bolovi i ledja i naprjed.sad sam 14+4 ,magnezij pijes?
Odmaras?
Nekad stvarno ne znam procijeniti kakvi su bolovi. Bude baš nekad tupa bol. Primijetila sam da kada duže sjedim da me isto boli. Ne naprežem se, radim od kuće ima već skoro 2 mjeseca, tj. od kad je nastupila corona. Sad se polako svi vraćaju u urede. Svakako bih trebala i ja jer mi dolazi zamjena koju ću obučavati.
Magnezij ne pijem. Pijem Prenatal. Koji magnezij ti piješ? 19. ili 20. trebam na pregled tako da ću ginekologa pitati da li je to stvarno normalno tako da me to često pati. Svakodnevno me strah, a opet ne mogu svaki dan biti kod ginekologa.
U početku me baš jako boljelo, toliko da sam jedva hodala i funkcionirala i rekao mi je da se sve širi i da je sve u redu (i da imam i priraslice koje se također šire pa zato boli).
Sortiraj odgovore
Najstariji