Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ketty1309
    10. Svibanj 2020. 17:03

Skakavac

Mana_Mare

Ninche bacim oko na fejs u grupi pa cu vidit. A tako i meni muz rece, u butigu ce ti prodat bilo sta, samo da proda 😂
    Skakavacda bolje ti je ic dok je na vrime. Ja sam sve rjesavala u Smile, odlicni su i kad sam bila cak je dvaput bila trudnica iza mene

U ISmilea i namjeravam, upisana san ima koju godinu :) rjesit to i cistit od kamenca.. Nadat se najboljem. Prijateljica mi je u trudnoći dva zuba izgubila 🙄

Treba rješavati na vrijeme. Ja sam poslije četvrtog poroda norala izvaditi 3 zuba, jednostavno su mi se raspali a inače imam problema sa desnima u vidu kamenca i paradontoze. Krvare mi redovito. 

Napokon 2804
    10. Svibanj 2020. 17:03

Vita26

Cure kako da stavim onu sliku da se vidi tjedni trudnoce,uzspjela sam samo ovako 😂😂😂vas sam smotana

Kad sve odaberes odes na forums. Pa na pseudo html i to kopiras u zaljepis... 

Ketty1309
    10. Svibanj 2020. 17:05

Napokon 2804

Ketty1309

Sretan majčin dan svima! Kod nas nema ništa novo, uspjela sam pročitati zaostatke her sam ovih dana bila ful zaposlena. Sad sam u krevetu jer sam se jučer poskliznula u plasteniku i gadno pala te natukla donji dio leđa 😥. Noćas oka nisam sklopila i jedva se dignem i okrenen u krevetu a o saginjanju i čučnjevima da ne govorim! Baš sam ful nespretna! Kako vi sa ravnotežom i padovima? 0

Nadam se da si otisla na hitnu preventivno? I da je sve ok

Nisam išla na hitnu, nije me odmah tak bolilo nego počelo kasnije. A pošto sam pala na leđa vjerujem da bebi ne  može biti ništa. Nadam se da će proći her mislim da sam se samo gadno natukla. U zadnha dva mjeseca sam pala već nekoliko puta, koda me muči ravnoteža 😓

Napokon 2804
    10. Svibanj 2020. 17:08

Ketty1309

Napokon 2804

Ketty1309

Sretan majčin dan svima! Kod nas nema ništa novo, uspjela sam pročitati zaostatke her sam ovih dana bila ful zaposlena. Sad sam u krevetu jer sam se jučer poskliznula u plasteniku i gadno pala te natukla donji dio leđa 😥. Noćas oka nisam sklopila i jedva se dignem i okrenen u krevetu a o saginjanju i čučnjevima da ne govorim! Baš sam ful nespretna! Kako vi sa ravnotežom i padovima? 0

Nisam išla na hitnu, nije me odmah tak bolilo nego počelo kasnije. A pošto sam pala na leđa vjerujem da bebi ne može biti ništa. Nadam se da će proći her mislim da sam se samo gadno natukla. U zadnha dva mjeseca sam pala već nekoliko puta, koda me muči ravnoteža 😓

Daj zeno otidi na hitnu, ne daj boze da si pomakla kraljeske ili nesto slicno. Mi se sad sirimo i sve se pomice, i treba pazit. Odi na hitnu, reci da si pala, da si udarila doljni dio leđa, da te boli i da se brines za bebu i jesi li sta polomila. Molim te ne igraj se nego odi

Napokon 2804
    10. Svibanj 2020. 17:09

Napokon 2804

Ketty1309

Napokon 2804

Ketty1309

Nisam išla na hitnu, nije me odmah tak bolilo nego počelo kasnije. A pošto sam pala na leđa vjerujem da bebi ne može biti ništa. Nadam se da će proći her mislim da sam se samo gadno natukla. U zadnha dva mjeseca sam pala već nekoliko puta, koda me muči ravnoteža 😓

Daj zeno otidi na hitnu, ne daj boze da si pomakla kraljeske ili nesto slicno. Mi se sad sirimo i sve se pomice, i treba pazit. Odi na hitnu, reci da si pala, da si udarila doljni dio leđa, da te boli i da se brines za bebu i jesi li sta polomila. Molim te ne igraj se nego odi

I isto tako spomeni ravnotežu, neka naprave pretrage

Demetria
    10. Svibanj 2020. 17:17

Ketty1309

Napokon 2804

Ketty1309

Pogotovo zato što nisi prvi puta pali. 
    Evo i ja te molim da odeš❤

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

tashee7
    10. Svibanj 2020. 17:18

Ninche9

Ma nista, najbolje ce ti pomoci na fejsu u grupi Rodini savjeti o autosjedalicama, tako otprilike se zove.. Tamo ima najvise zena s iskustvom, ponekad i prodavacice gledaju samo da prodaju al najbolje na licu mjesta vidjet..
    Jel se nekome od vas vec vidi linea negra? Meni je krenulo malo svjetlih dlacica po trbuhu, samo ja ih vidim koliko su male i svjetle al ono

meni još ne. a i pupak mi je još uvučen, ne znam kako je vama. i isto, jaaako sam podlakavila po trbuhu, svijetle i duge dlačice
    zubi- nemam zasad problema s njima, osim onog tipičnog krvarenja desni kod četkanja. i malo češće koristim zubni konac, zlu ne trebalo

tashee7
    10. Svibanj 2020. 17:19

Ketty1309

ja bih na tvom mjestu otišla na pregled. čak i ako nije ništa, čisto zbog svog mira :) drži se!

• LoMa
    10. Svibanj 2020. 17:29

Zubi ja zasad ne osjećam nikakve probleme sa zubima, prošle godine u proljeće sam kompletno mijenjanje sve ispune tak da bi trebalo biti oke...ali poznavajući svoje zube, ne bi se čudila da nesto iskoči. Već sam para za 2 polovna auta dala u zube 😭

Bosco
    10. Svibanj 2020. 17:39

tashee7

Ninche9

Ma nista, najbolje ce ti pomoci na fejsu u grupi Rodini savjeti o autosjedalicama, tako otprilike se zove.. Tamo ima najvise zena s iskustvom, ponekad i prodavacice gledaju samo da prodaju al najbolje na licu mjesta vidjet..
    Jel se nekome od vas vec vidi linea negra? Meni je krenulo malo svjetlih dlacica po trbuhu, samo ja ih vidim koliko su male i svjetle al ono

meni još ne. a i pupak mi je još uvučen, ne znam kako je vama. i isto, jaaako sam podlakavila po trbuhu, svijetle i duge dlačice
    zubi- nemam zasad problema s njima, osim onog tipičnog krvarenja desni kod četkanja. i malo češće koristim zubni konac, zlu ne trebalo

Joj ja sam isto dobila te dlacice. Bas me zivciraju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.