Sritan Majčin dan 😌💓💓
Mene fascinira kad svatin da beba udara kad joj ne odg moj polozaj.. Npr u krevetu legnem nakratko na leđa, kad ono jedan udarac.. Ja cekan i eto jos jedan :D okrenem se na bok pa se primiri 😍 sunce malo
Bas san se isla na ljetne bebe konzultirati s curama u visim tjednima trudnoće.. Uocila sam kvar na osmici, pa san se mislila bili isla u zubara.. I zbog corone, a i zbog cinjenice da ne smin iza popravka nista pit osim paracetamola koji slabo pomaze.. Posavjetovale su da je bolje ic cim prije, jedna od njih je imala ocajne probleme, na antibioticima dva tjedna.. Tako da cu bas zvat sutra i Vidit kad me moze uzet. Kakvo je vase stanje sa zubima? I da, nista me zasada ne boli
Evo i mene, u nas nema nista nova, sve je ok. Beba je jucer u nocas aktivna, valjda kako je subota pa tulumari 😂😂😂
Pisale ste o kolicima i autosjedalicama. Ja sam stala sa istrazivanjem, odlucila sam uzivo vidit baby merc kolica 3u1.
Samo me zanima ako neka od vas zna. Ako kupim bazu za u auto na koju stavim jaje, a kasnije kad beba preraste jaje i kupimo novu autosjedalicu, znaci ta baza koja je kupljena posli ne koristi nicemu ili??
Zavisi, ima jako malo sjedalica kod kojih sr baza koristi za sljedecu sjedalicu i ja mislim da uopce nije poanta tu bazu koristit sto dulje.. Baza je prvobitno tu da se olaksa vadenje jaja i vracanje u auto a to sto se moze koristit kasnije je samo dodatni bonus..
Vecinom ove sjedalice sljedece grupe dolaze zajedno u jednom komadu sjedalica i baza i ne razdvajaju se.
Najbolje otici u ducan i pogledati na licu mjesta.
Mozes npr sad uzeti neku bazu i jaje i kasnije planirati to jaje iskoristiti za montiranje autosjedalice sljedece grupe al moze biti da ti uopce nece lijepo sjesti u autu. To sam ja htjela s joie bazom i jajem koje imamo i kasnije na to ide Joie Anchor sjedalica pa sam u zadnju cas procitala da be jako strm nagib. I da djeci rado pada glava na prsa.. Odustala sam odmah
I pitanje je koliko ti je to financijski isplativo, imas dobre AS kad prerastu jaje a nisu tak skupe a dugo se koriste🤷♀️
Nas je jaje+baza ispalo oko 200e, koristeno 1god,
Onda smo ga stavili u cybex sironu, platili 400e i koristi 2 godine i sigurno ce jos godinu i pol..
Skakavac, nemam sa zubima problema, ali desni su mi koma. Moram jako paziti i muckati s onim posebnim vodicama, sad u trudnoći pogotovo. I redovne kontrole naravno. Nisam isla zbog korone otkad je s tim bila frka ali isto planiram u skorije vrijeme 😅
Ma nista, najbolje ce ti pomoci na fejsu u grupi Rodini savjeti o autosjedalicama, tako otprilike se zove.. Tamo ima najvise zena s iskustvom, ponekad i prodavacice gledaju samo da prodaju al najbolje na licu mjesta vidjet..
Jel se nekome od vas vec vidi linea negra? Meni je krenulo malo svjetlih dlacica po trbuhu, samo ja ih vidim koliko su male i svjetle al ono
Mana_Mare ma da, cini se najpametnije sad rjesit dok nisu visoki tjedni..
PrincessMimi nek ne ide na gore, ali nebi bilo lose otic. Ja zoven sutra. Nadan se da ce me uzet brzo pa da san mirna
Sretan majčin dan svima! Kod nas nema ništa novo, uspjela sam pročitati zaostatke her sam ovih dana bila ful zaposlena. Sad sam u krevetu jer sam se jučer poskliznula u plasteniku i gadno pala te natukla donji dio leđa 😥. Noćas oka nisam sklopila i jedva se dignem i okrenen u krevetu a o saginjanju i čučnjevima da ne govorim! Baš sam ful nespretna! Kako vi sa ravnotežom i padovima? 0
Ninche bacim oko na fejs u grupi pa cu vidit. A tako i meni muz rece, u butigu ce ti prodat bilo sta, samo da proda 😂
Skakavacda bolje ti je ic dok je na vrime. Ja sam sve rjesavala u Smile, odlicni su i kad sam bila cak je dvaput bila trudnica iza mene
U ISmilea i namjeravam, upisana san ima koju godinu :) rjesit to i cistit od kamenca.. Nadat se najboljem. Prijateljica mi je u trudnoći dva zuba izgubila 🙄
Cure kako da stavim onu sliku da se vidi tjedni trudnoce,uzspjela sam samo ovako 😂😂😂vas sam smotana
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Sretan majčin dan svima! Kod nas nema ništa novo, uspjela sam pročitati zaostatke her sam ovih dana bila ful zaposlena. Sad sam u krevetu jer sam se jučer poskliznula u plasteniku i gadno pala te natukla donji dio leđa 😥. Noćas oka nisam sklopila i jedva se dignem i okrenen u krevetu a o saginjanju i čučnjevima da ne govorim! Baš sam ful nespretna! Kako vi sa ravnotežom i padovima? 0
Nadam se da si otisla na hitnu preventivno? I da je sve ok
Sortiraj odgovore
Najstariji