Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    2020
    09. Svibanj 2020. 12:25

Stižebeba i Princess Mimi čestitke na dobrim pregledima 😊😊
    Vita ja se dugo izlezavam u krevetu ujutro i onda ogladnim, dignem se većinom napravit pahuljice s bananom jer mi to najbrže  i onda se s tim vratim u krevet u gledam tv 😅 kavu ni ne pijem do popodne, to ako mi se prispava iza ručka. Uglavnom tako sam komodna da je to strašno, ali ostalo nam je par mjeseci mira i spavanja tako da me ni malo ne grize savjest 😁

Skakavac
    09. Svibanj 2020. 12:29

Dobar vam dan svima :)) sta se spize tice, ja san najvise gladna ujutro. Sve mogu ali tesko bez dorucka. Jedno jutro nesto s kruvon, a drugo jutro zobena kasa, jer stvarno volin kruv i peciva. Srica moja 🙄😅 

Skakavac
    09. Svibanj 2020. 12:29

Zaboravila cestitat curama na dobrim pregledima 😍🤗🙋‍♀️

2020
    09. Svibanj 2020. 12:31

Išla sam jutros vidjet i probat kolica od frendice od koje sam možda mislila kupit, pa me svekrva napala da ne kupujem polovno, da će ona kupit nova 🙉 

Ninche9
    09. Svibanj 2020. 12:36

2020

Stižebeba i Princess Mimi čestitke na dobrim pregledima 😊😊
    Vita ja se dugo izlezavam u krevetu ujutro i onda ogladnim, dignem se većinom napravit pahuljice s bananom jer mi to najbrže i onda se s tim vratim u krevet u gledam tv 😅 kavu ni ne pijem do popodne, to ako mi se prispava iza ručka. Uglavnom tako sam komodna da je to strašno, ali ostalo nam je par mjeseci mira i spavanja tako da me ni malo ne grize savjest 😁

I budi komotna, iskoristi svaki dan da bude kako ti zelis .. 

Tejic
    09. Svibanj 2020. 12:45

Čestitam curke na urednim pregledima 😍
    Vita26 ja isto kad ustanem prvo kava a onda obavezno dorucak 😀 s time da mene kavu trazi po cijeli dan, toliko mi je fina i toliko mi pase taj okus i miris da bi se udavila u njoj, al znam da ne smijem 😂 a sto se tice dorucka, nemam vise inspiracije sto jesti 🙄 gadi mi se zobena kasa, jaja, naresci i mesne preradevine (koje i tak nisu dobre), sendvici mi se vise ne jedu, a pogotogo kombinacija jogurta sa pahuljicama i voce... Sve mi je postalo 🤢🤢
    i bas imam problem da neznam kaj jesti ujutro osim cokolina koji mi je jedini jos sad okej. 

• kikic
    09. Svibanj 2020. 12:57

Dorucak mi je prije trudnoce bia obilan i obavezan, a sad mogu pojest samo one belvita kekse i kavu, sve ostalo mi stvara mucninu i onda me drzi muka cili dan... mislila sam da ce mi to proc nakon 3 miseca, ali nije jos

Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
    17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
    Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.

Vita26
    09. Svibanj 2020. 14:22

Nada imas pravo moramo samo pozitivno 🥰🥰
    2020
    Samo ti izkoristi vrjeme koje nozes da ljencaris,i ja izkoristim priliku kad mogu,kad mi muz doma pa Moze mi sa cerkom da se zabavi ,Jer mi grize savjest ako ja odmaram a ona jadnica bi tjela vani na igraliste ili da zajedno nesto radimo.
    Tejic 
    Znam kako je to,neznas sta bi jeo nekad,kuham svaki dan,i volim jabuke to mislim mogu na tone 😂😂😂a zovene kase i čokolinom ijoooj pomisao na to mrni vec muka 😂😂😂😂
    Svaki dan trudim se da je nesto drugo 🌞🌞

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• LoMa
    09. Svibanj 2020. 14:51

Demetria a je li se mogu uzeti adapteri pa da može biti dalje za autosjedalice?

Demetria
    09. Svibanj 2020. 16:28

LoMa

Demetriaa je li se mogu uzeti adapteri pa da može biti dalje za autosjedalice?

Neznam rekla nam je da ta baza je samo za tu autosjedalicu aton 5 i to je to poslije ne ide.
    Da aton M ima foru za daljnje sjedalice. 
    Neku listu nam je pokazala što se da kombinirati.
    Mi smo kupili cloud ali bez baze. Pa ćemo vidjeti kako s pojasom ide.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.