Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LoMa
    09. Svibanj 2020. 20:59

Ja pijem magnezij direkt od Bioelektre 300mg (uz prenatal) ...

• LoMa
    09. Svibanj 2020. 21:01

I ja imam jedno pitanje čudnovato...ima li koja od vas da se osjeća nesigurno otkad je trudna?
    Ja otkad sam trudna, ja sam toliko nesigurna u sebe da sama sebi ne vjerujem 🙈 ja sam inače ono zmaj, nema bi, ne bi....a sad, ko da to nisam ja...ono, nemrem se sama sebi načuditi 👀

Vita26
    09. Svibanj 2020. 21:15

Zaza uzmi magnezij direkt on mi je super.
    Obavezno reci doktoru,nozda ti je znog dugo trajnog sjedenje?jel ti bude napet?tvrd stomak?nista Moraces vjerovatno vise odmarati ,i paziti ,reci mu sve obavezno bolje je da ti sto puta Vidii sta je nego da nesto bude.
    Kad god mozes odmaraj Bice to sve dobro

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Makarska
    09. Svibanj 2020. 21:41

Demetria

LoMa

Demetria aha ti si bas htjela s isofix bazom? Ma ja ću s pojasom jaje vezat pa ću kasnije ulagat u bazeni autosjedalice ako se odlučim.. hvala na odg 🙂

Pa ne nužno. Sad kad gledam video ne čini se uopće komplicirano pojasom vezati.
    Eto mi imamo kolica(tek moraju dostaviti) i jaje koje je već s nama i to je sve što ćemo za sada za bebicu.
    Već smo jutros slušali komentare zašto smo tako rano kupili.
    Iskreno meni je muka da razmišljam što bi moglo biti i što bi se moglo desiti. Čvrsto sam odlučila biti pozitivna i mislim da poslije svega što smo prošli je došlo naše sretno vrijeme.
    Ispričavam se na postu, malo me pucaju hormoni.

Ja cim spomenem nesto isto svi pocmu govoriti rano je,to prije nego se rodi...a sta je najtragicnije i ne mislim jos kupovati nego kazem samo sta bi i sta mi se svida  🤦‍♀️ a u ostalom ja cu kupiti kad ka budem tila a ne drugi jer i ja sam od pocetka usla u sve ovo pozitivno (od cilog postupka umjetne) i virujem da ce se sve dobro zavrsiti  🙏

Vita26
    09. Svibanj 2020. 21:59

Makarska tako je svatko radi kako misli da je najbolje.zna i meni govoriti ali ja vise ne slusam nikoga😂😂😂nego znam kad cu to da radim😃😃
    I naravno da ce biti sve uredu ,strah uvjik postoji i to je normalno,ali moramo gledati pozitivno.i lad sam usla u postupak od pocetka pozitivno mislila i ako nije ave islo glatko,moramo vjerovati 😃🌞🌞

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Princess Mimi
    09. Svibanj 2020. 22:25

Zaza, takvi bolovi su u tim tjednima uobičajeni. To se zove "round ligament pain", objasnjavao mi je doktor jucer.
    Popij magnezij, najbolje citrat Solgarov i prati. Ako bi bas bilo neizdrživo idi na hitnu, ali mislim iskreno da ce ti proci samo od sebe 😊
    Što se hrane tiče, ja doručak obavezno pojedem, jer mi inače bude baš slabo. 
    Danas smo bili kod brata i šogorice na roštilju i spomenula sam u razgovoru da mi treba pilates lopta ali je ne mogu nigdje naći. Kasnije me zove brat i kaže, kupljeno 😍 tako da sam bas sretna, napokon ću imati loptu za sjedenje i nadam se da će mi olakšati ove moje povremene bolove 😅

• ZaZa
    09. Svibanj 2020. 22:34

LoMa

Ja pijem magnezij direkt od Bioelektre 300mg (uz prenatal) …

Hvala ti. 😍 Morat ću pitati ginekologa. 

• ZaZa
    09. Svibanj 2020. 22:38

LoMa

I ja imam jedno pitanje čudnovato…ima li koja od vas da se osjeća nesigurno otkad je trudna?
    Ja otkad sam trudna, ja sam toliko nesigurna u sebe da sama sebi ne vjerujem 🙈 ja sam inače ono zmaj, nema bi, ne bi….a sad, ko da to nisam ja…ono, nemrem se sama sebi načuditi 👀

Pričaj mi o tome. Idem glavom kroz zid od kad znam za sebe, bez straha, zadrške. Sada...čak me ni direktor ne prepoznaje koliko sam se preokrenula. Ali ja to pridodajem konstantnom strahu da ne bi bilo nešto sa bebom pa doslovno se premišljam hoću li nogu dići 10 cm ili 15 cm. Proći će i taj strah i nesigurnost (nadam se). :)

• ZaZa
    09. Svibanj 2020. 22:43

Vita26

Zazauzmi magnezij direkt on mi je super.
    Obavezno reci doktoru,nozda ti je znog dugo trajnog sjedenje?jel ti bude napet?tvrd stomak?nista Moraces vjerovatno vise odmarati ,i paziti ,reci mu sve obavezno bolje je da ti sto puta Vidii sta je nego da nesto bude.

Hvala ti. :) Pa radno vrijeme mi je od 7-15. Ali kako radim od kuće, znam malo i odspavati duže. Međutim, ne smijem to raditi. Direktor me zove već iza 7 vjerojatno da vidi jesam se digla i da li radim. Nervira me to, ali on je takav, nema baš razumijevanja. Rekao je da donesem doznake, ali da radim. 🙄
    Sjedim po 2 sata pa kada počne boljeti, odmorim. Zapravo bi mi najbolje bilo malo prošetati, ali ne smijem jer niti u jednom trenutku ne znam kad bi me mogao zvati i što da mu onda kažem...ja malo šećem. :) 
    Odmaram čim me zaboli. Ja nekako isto mislim da je to normalno, ali uvijek se zapitam što ako. 
    Ovo sa pilates loptom ti je super ideja. :) 

• ZaZa
    09. Svibanj 2020. 22:45

ZaZa

Vita26

Zazauzmi magnezij direkt on mi je super.

Hvala ti. :) Pa radno vrijeme mi je od 7-15. Ali kako radim od kuće, znam malo i odspavati duže. Međutim, ne smijem to raditi. Direktor me zove već iza 7 vjerojatno da vidi jesam se digla i da li radim. Nervira me to, ali on je takav, nema baš razumijevanja. Rekao je da donesem doznake, ali da radim. 🙄
    Sjedim po 2 sata pa kada počne boljeti, odmorim. Zapravo bi mi najbolje bilo malo prošetati, ali ne smijem jer niti u jednom trenutku ne znam kad bi me mogao zvati i što da mu onda kažem…ja malo šećem. :)
    Princess Mimi Odmaram čim me zaboli. Ja nekako isto mislim da je to normalno, ali uvijek se zapitam što ako.
    Ovo sa pilates loptom ti je super ideja. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.