Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    2020
    08. Svibanj 2020. 21:42

Meni je kosa ok čim je toplije i ne sušim ju fenom, i ne maltretiram ju puno peglom ko zimi. Lice isto ok jer sam se nasminkala mozda 5 puta ove godine, a inače sam svaki dan za posao. 
    Ali neke dane mi se peruta oko nosa užasno, a tako i koža ruku i nogu, većinom kad je bura čak i da ne izađem iz kuće cijela sam suha uza sve peelinge i ulja... 

Ninche9
    08. Svibanj 2020. 21:47

Nada sto nosis curicu il decka? Tocno tako je meni bilo u prosloj trudnicu, sve od rijeci do rijeci
    Napokon jako jako je lijepo bas izgleda kvalitetno 
    Marta ma ne brini sad malo stani s kupovinom i pricekaj sljedeci uzv i to je to 

jasamja
    08. Svibanj 2020. 21:51

Ja sam napokon došla na svoje, ili beba 😉 žderemo lubenicu za kasnu večeru 😊🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Napokon 2804
    08. Svibanj 2020. 21:57

jasamja

Ja sam napokon došla na svoje, ili beba 😉 žderemo lubenicu za kasnu večeru 😊🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉

Uuuuuuu sretno sa pisanjem nocas 😂😂😂

jasamja
    08. Svibanj 2020. 22:00

Napokon 2804

jasamja

Uuuuuuu sretno sa pisanjem nocas 😂😂😂

Hahaha mislim da će bit veselo ali nema veze,ovo sam čekala mjesec dana 😂

Lice ja sam na početku stalno imala prištiće a sad su hvala bohu nestali. Sve druge je kao i prije. Samo neka tako i ostane 😊🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Demetria
    08. Svibanj 2020. 22:00

jasamja

Muž i ja smo pojeli pola kile jagoda za večeru. Samo čekam žgaravicu da krene pa da me opet boli.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

jasamja
    08. Svibanj 2020. 22:03

Demetria

jasamja

Muž i ja smo pojeli pola kile jagoda za večeru. Samo čekam žgaravicu da krene pa da me opet boli.

Držim 🤞 da ne dođe 😊

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Vita26
    08. Svibanj 2020. 22:04

I ja sam se najela lubenice 😂🥰😂i vec isla 4puta pisati.
    Ja kad sam ostala trudna ,lice uzas znaci uzaaad nisam znala sta vise da na pravim,uzasno suho,to se vidili iz aviona,uzela sam bankarski melem za lice i sad je bolje i ako izvlače prištevi,koje inace nikad nemam .kosu pustam i nista previse snjome u trudnoci ,cak nisam jos osla na pramenove ali budem.uglavnom debljam se jedem 😂😂😂😂

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

nada23
    08. Svibanj 2020. 22:05

Ninche9

Nada sto nosis curicu il decka? Tocno tako je meni bilo u prosloj trudnicu, sve od rijeci do rijeci
    Napokon jako jako je lijepo bas izgleda kvalitetno
    Marta ma ne brini sad malo stani s kupovinom i pricekaj sljedeci uzv i to je to

Dečka nosim. 😍 Da još ne znam spol, mislila bih da je curica. 😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Crwena
    08. Svibanj 2020. 22:15

Gdje kupujete lubenice? Gledala sam u Lidlu one baby ali ne usudim se kupit jer ih nikad nisam probala.. a obožavam lubenice, ne mogu dočekati ljeto da budu jeftine 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.