Meni je kosa ok čim je toplije i ne sušim ju fenom, i ne maltretiram ju puno peglom ko zimi. Lice isto ok jer sam se nasminkala mozda 5 puta ove godine, a inače sam svaki dan za posao.
Ali neke dane mi se peruta oko nosa užasno, a tako i koža ruku i nogu, većinom kad je bura čak i da ne izađem iz kuće cijela sam suha uza sve peelinge i ulja...
Nada sto nosis curicu il decka? Tocno tako je meni bilo u prosloj trudnicu, sve od rijeci do rijeci
Napokon jako jako je lijepo bas izgleda kvalitetno
Marta ma ne brini sad malo stani s kupovinom i pricekaj sljedeci uzv i to je to
Ja sam napokon došla na svoje, ili beba 😉 žderemo lubenicu za kasnu večeru 😊🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ja sam napokon došla na svoje, ili beba 😉 žderemo lubenicu za kasnu večeru 😊🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉
Uuuuuuu sretno sa pisanjem nocas 😂😂😂
Uuuuuuu sretno sa pisanjem nocas 😂😂😂
Hahaha mislim da će bit veselo ali nema veze,ovo sam čekala mjesec dana 😂
Lice ja sam na početku stalno imala prištiće a sad su hvala bohu nestali. Sve druge je kao i prije. Samo neka tako i ostane 😊🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Muž i ja smo pojeli pola kile jagoda za večeru. Samo čekam žgaravicu da krene pa da me opet boli.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Muž i ja smo pojeli pola kile jagoda za večeru. Samo čekam žgaravicu da krene pa da me opet boli.
Držim 🤞 da ne dođe 😊
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
I ja sam se najela lubenice 😂🥰😂i vec isla 4puta pisati.
Ja kad sam ostala trudna ,lice uzas znaci uzaaad nisam znala sta vise da na pravim,uzasno suho,to se vidili iz aviona,uzela sam bankarski melem za lice i sad je bolje i ako izvlače prištevi,koje inace nikad nemam .kosu pustam i nista previse snjome u trudnoci ,cak nisam jos osla na pramenove ali budem.uglavnom debljam se jedem 😂😂😂😂
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Nada sto nosis curicu il decka? Tocno tako je meni bilo u prosloj trudnicu, sve od rijeci do rijeci
Napokon jako jako je lijepo bas izgleda kvalitetno
Marta ma ne brini sad malo stani s kupovinom i pricekaj sljedeci uzv i to je to
Dečka nosim. 😍 Da još ne znam spol, mislila bih da je curica. 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Gdje kupujete lubenice? Gledala sam u Lidlu one baby ali ne usudim se kupit jer ih nikad nisam probala.. a obožavam lubenice, ne mogu dočekati ljeto da budu jeftine 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji