Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    08. Svibanj 2020. 22:20

Crwena

Gdje kupujete lubenice? Gledala sam u Lidlu one baby ali ne usudim se kupit jer ih nikad nisam probala.. a obožavam lubenice, ne mogu dočekati ljeto da budu jeftine 🤗

Ja sam uzela u plodinama. Bila je razrezana,tako mi je najbolje kupovat,da mogu vidjet kakva je unutra 😁

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Ninche9
    08. Svibanj 2020. 22:27

Crwena

Gdje kupujete lubenice? Gledala sam u Lidlu one baby ali ne usudim se kupit jer ih nikad nisam probala.. a obožavam lubenice, ne mogu dočekati ljeto da budu jeftine 🤗

Fine su te Baby al ni blizu nasoj dalmatinskoj najslađoj

2020
    08. Svibanj 2020. 22:29

I ja sam ubila boga u lubenici danas 😅 

Napokon 2804
    08. Svibanj 2020. 22:30

Ako cemo iskreno, nema do onih koje romi prodaju, toliko fine, slatke, socne lubenice. Njam... 
    A ovo u lidli, kauflandu mi se zgadilo, smrdi na trulo... Kak sam u njemačkoj, vidjela sam da turcini imaju isto lubenica i to bas velikih pravih, tako da planiram kad napravim mjesta u frizideru muža poslat da ode kupiti da vidim kakva je

nada23
    08. Svibanj 2020. 22:32

Nisam znala da već ima lubenica. Ajme ja ih obožavam, ali ću se još strpiti do onih pravih sezonskih, zrelih i slatkih... mmm mljac 🤗🍉🍉🍉

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Makarska
    09. Svibanj 2020. 07:03

Kad ste vec kod voca, ja jucer u Konzuma , i nekoj finoj dami ispadnu jagode iz ruke sve po podu,ona lipo njih skupi vrati u frizider i uzme nove, doslo mi je da joj ih u glavu zalipim 🤦‍♀️

Demetria
    09. Svibanj 2020. 07:56

Makarska

Kad ste vec kod voca, ja jucer u Konzuma , i nekoj finoj dami ispadnu jagode iz ruke sve po podu,ona lipo njih skupi vrati u frizider i uzme nove, doslo mi je da joj ih u glavu zalipim 🤦‍♀️

Meni u kvartu ima jedan lik koji dok kupuje svrati do voća, uzme vocku bilo koju i jede dok kupuje.
    Par puta sam ga uhvatila tako i na kraju sam rekla prodavačici šta bi drugo.
    Jagode kupujem samo one upakirane, a i obavezno prvo voda i ocat. Pa voda i soda.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Princess Mimi
    09. Svibanj 2020. 08:13

Dobro jutro cure 🤗
    Sorry sto se nisam javila sinoc. Kad smo dosli s pregleda neka glavobolja me uhvatila i nisam uopce mogla gledati u mobitel. Zamračila sam si sobu i tako do jutra. Sad je bolje 😄
    Na pregledu je bilo super. Beba se odlicno razvija. Bas smo gledali sve organe i jako detaljno nam je doktor objasnio.
    Nemamo slikice jer je skrivao lice rukicama 😅🙈 pa smo odlučili sljedeci put 4d napraviti (tako je dr rekao).
    Poslao me na Vuk Vrhovec raditi ogtt, pa me zanimaju iskustva ako je neka od vas bila gore?

happy_m
    09. Svibanj 2020. 09:03

Jutroo 🤰😃
    Jako puno stranica sam u zaostatku bila 🙈
    Cestitam na uspjesnom pregledu i slikaa je predivna 🥰
    Vase slike su prekrasne i bas ste sve fit mame 😃
    Na robicu se uvijek sva raznjezim 😍😍
    Sto se voca tice, jos uvijek sam na jagodama ( ali bas moram pazit da ih ne jedem navecer inacd mogu spavat na wc-u 😂 )
    Vidim da vec dosta vas zna spol, i stvarno se nadam da cemo i mi saznati u cetvrtak iako sam skuzila da ima i cura kojima ni u tim tjednima nisu vidjeli 🤷‍♀️
    Tako da moram priznati vec sam ava u iscekivanju pregleda, pogotovo jer ce i moj dragi prvi put bit samnom 😍😍

• LUX
    09. Svibanj 2020. 09:47

Cure, gdje osim u baby centru ima za uzet cybex aton 5 jaje? U kojem jos ducanu? U bc je ocito rasprodano jer je na popustu

[link=https://lilypie.com][/link]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.