Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    08. Svibanj 2020. 20:11

Dinosaurus cestitke na dobrom pregledu i curica je predivna😍😍😍

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

2020
    08. Svibanj 2020. 20:15

Napokon pa ti spremna čovječe! Meni je danas stiglo jaje, prva stvar za bebu pa sam se sva raznježila. Da imam robicu krepala bi od slatkoće 💞💞
    Onka 🔥🔥🔥
    Dinosaurus ajmeeeeeeee 😻😻😻 baš je gimnastičarka 🤗 ti i ja smo isti dan! Znači i moj bebinjo tako nekako izgleda, odmah zamišljam 🙃

Ninche9
    08. Svibanj 2020. 20:25

2020, Onka preljepe ste obje
    Napokon sve je preljepo, lijepo se pune pilice. Gdje si uzela ove hlacice prva polica druge po redu tamnoplave s crvenom pasicom na trbuhu i nogama?
    Dinosaurus bravo za malu gimnasticarku samo, nek vjezba
    Cure kakva vam je kosa i lice u trudnoci? Ja sam malo nezadovoljna, kosa nikad gora, jako puno mi ispada a imam osjecaj d aje ima sve vise i vise. Lice mi je suho i ljusti se (ok priznajem malo sam zapostavila kremu otkad sam T i ne radim) i malo su mi ispucale zilice u ocima, nije strasno i to je nesto sto samo ja i muz vidimo al ono pa s ebojim da ce na porodu od napora bit jos gore
    Ne znam ima li to veze sa spolom posto sada mozda nosim curicu (jos nismo sigurni za spol i nis ne mogu kupit)
    U prvoj T sam imala lijepu kosu i lice a dlake su mi sporo rasle, a nosila deckica.. Sad sve suprotno 

mc_mouse
    08. Svibanj 2020. 20:30

Onka ajme 👌😍
    Dinosaurus curka je predivna, bas se lijepo vidi. 🥰

Ja sam se počastila za majčin dan. Wmf posuđem iz Mullera 🤣🤣🤣🤣

Marta14
    08. Svibanj 2020. 20:30

A meni je lice pristavo, nisam prekrasna, ne sjajim 😁Kosa mi je dobra zasada iako treba frizera..

Ja sam jucer otisla u Proljetne bebe i procitala nesto, zena je rodila umjesto cure decka! Iako su joj svi govorili da je zensko cijelu trudnocu, druga zena je isto par tjedana prije poroda skuzila da je umjesto cure musko!
    I onda mi doslo u glavu da ovo moje nije doktorica 100% potvrdila i zbedirala sam se skroz jer sam naglo u sve to krenula..

mc_mouse
    08. Svibanj 2020. 20:34

Ma daj Marta, oni zbilja rijetko pogriješe. Postoje slučajevi ali to je zaista rijetkost. 😘

nada23
    08. Svibanj 2020. 20:42

Kosa mi je u trudnoći mekša i lijepo formirana kada je pustim. Inače je suha i jako bujna i neukrotiva pa je najčešće u repu. 😅 Opada ali je opadala i prije. Ionako je imam previše Haha. Lice mi je glatko, zategnuto i bez prišteva. Primjetila sam da dlake u zadnjih mjesec dana puno sporije rastu. Doduše koža mi je suha, ali mažem se kad stignem.  Uglavnom za sada sam prezadovoljna. Da bar sve tako ostane i nakon poroda. 😊🤞

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Napokon 2804
    08. Svibanj 2020. 20:56

Ninche9

2020, Onka preljepe ste objeNapokon sve je preljepo, lijepo se pune pilice. Gdje si uzela ove hlacice prva polica druge po redu tamnoplave s crvenom pasicom na trbuhu i nogama?
    Dinosaurus bravo za malu gimnasticarku samo, nek vjezba
    Cure kakva vam je kosa i lice u trudnoci? Ja sam malo nezadovoljna, kosa nikad gora, jako puno mi ispada a imam osjecaj d aje ima sve vise i vise. Lice mi je suho i ljusti se (ok priznajem malo sam zapostavila kremu otkad sam T i ne radim) i malo su mi ispucale zilice u ocima, nije strasno i to je nesto sto samo ja i muz vidimo al onopa s ebojim da ce na porodu od napora bit jos gore
    Ne znam ima li to veze sa spolom posto sada mozda nosim curicu (jos nismo sigurni za spol i nis ne mogu kupit)
    U prvoj T sam imala lijepu kosu i lice a dlake su mi sporo rasle, a nosila deckica.. Sad sve suprotno

https://ibb.co/mctH9Wt to je kompletic, martex baby (imas ih ma fejsu, samo ne znam imaju li dostavu)

Kosa uzasno suha i opada (ali to je jer sam ju uništila blajhanjem) 

Lice, čelo masno, obrazi i nos suhi, katastrofa, na bradi mi se pojavljiju oni glupi crni pristići, a ne daju istisnuti. 

E ali sam zato pre zadovoljna noktima, vise se ne listaju i cvrsti su 

Halila
    08. Svibanj 2020. 21:14

Pa vi ste sve pun gas u pripremanju 😁
    Ja ni ne razmišljam još o tome. Uostalom, ionako ćemo sve polovno uzet tamo negdje u rujnu/listopadu. 😊

Čestitke na pregledima! ❤

Kosa.. bas sam jucer frendici rekla da mi je kosa ko da sam na frizuri bila, tako se nekako lijepo posloži sama od sebe. Nokti supet isto, ali lice... puno malih smeđih točkica, ko znamenke izgledaju. Ima koja takav slučaj? Baš me šokiralo kad sam vidjela.

Bosco
    08. Svibanj 2020. 21:29

Cure, prekrasno izgledate 👌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.