Hej cure!
Evo nas s pregleda. Sve je ok, curka raste. Doktorica je zadovoljna sa svim. Prozvala ju je gimnasticarka jer je imala nogicu ispred lica stalno 😁
Evo i slikica
https://ibb.co/6XLXjbq
Prekrasna 😍😍😍😍😍😍😍
Hej cure!
Evo nas s pregleda. Sve je ok, curka raste. Doktorica je zadovoljna sa svim. Prozvala ju je gimnasticarka jer je imala nogicu ispred lica stalno 😁
Evo i slikica
https://ibb.co/6XLXjbq
Koja predivna slika 😍😍😍😍
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Dinosaurus Sretan 20.tjedan! 🥳🥳 Čestitam na uspješnom pregledu, a curica je preslatka! 😍😍 Tako se lijepo sve vidi, jojj 🥰🥰
Onka super si! 😊👌👌 Bušica je prava trudnička 😻😻
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Onka, 2020 koje ste vi zgodne trudnice 🤩
Dinosaurus cestitan na dobrom pregledu, sličica je bas super, bas se lipo vidi 🤗💓
Dinosaurus 😍 Super za pregled!
Napokon mama shoppingholicarka 😁👌
Onkaa wauu!
Demetria koja cybex kolica?
Balios s + as aton 5.
Ahaa i autosjedalica, jer gledam kak goliko para 😊
I ja bi Balios, i danas sam se probudila sa idejom da prodam ova koja imam i kupim ta.. Pa se natezemo dijeli dan.. 😅
A sniženje je baš bilo dobro još prije ove akcije danas.
Više sam htjela zato što je jedna cura koja inače radi recenzije za njih rekla da će promjeniti ime i malo dizajn i jbg sad kako ću ja znati koja kupiti i hoće li biti iste kvalitetne jer tek novi modeli istih stižu ali pod drugim imenom.
Ojoj nisam to znala.. Vidjela sam danima neki E-Priam, a za Balios nisam nista nasla..
Vjerojatno ce biti kvalitetne svakako jer je to cybex al i skuplje.. Ovaj Balios S kosara i sportski meni dode ovdje oko 580€(srebrne)..
Ali ako izlazi novi model vjerojatno ce biti jos snizenja..
2020 i Onka odlicno izgledate🤩🔝 bas ste lijepe trudnice!🤗
Dinosaurus prekrasna je slicica i super da je sve u redu!😃 Vec si na pola, jos tolko i drzat ces je u narucju!🥰 Proletit ce nam to sve zacas..
Napokon pa ti pravi shopping obavila🤭tako treba😁 bome si ti dosta toga vec prikupila, prekrasne su stvarcice!😃🥰mislim da za tjedan do dva ovisi kad mi bude pregled i ako nema vise hematoma i doktor dopusti i ja polako krecem jedva cekaaam!😃🤭😂💙
🌈💙👣🙏
2020 i Onka odlicno izgledate🤩🔝 bas ste lijepe trudnice!🤗
Dinosaurus prekrasna je slicica i super da je sve u redu!😃 Vec si na pola, jos tolko i drzat ces je u narucju!🥰 Proletit ce nam to sve zacas..
Napokonpa ti pravi shopping obavila🤭tako treba😁 bome si ti dosta toga vec prikupila, prekrasne su stvarcice!😃🥰mislim da za tjedan do dva ovisi kad mi bude pregled i ako nema vise hematoma i doktor dopusti i ja polako krecem jedva cekaaam!😃🤭😂💙
Ja sam počela tako da bi se nakon svakog pregleda pocastila kad smo saznali spol, a sad... Sve vicem neću, necu, a jednostavno moram 😂😂😂😂
Jel se maze netko nekom kremom protiv strija?
Preporuke?
Rituals Stretchmark Tummy Cream
Sortiraj odgovore
Najstariji