Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    08. Svibanj 2020. 18:54

Dinosaurus

Hej cure!
    Evo nas s pregleda. Sve je ok, curka raste. Doktorica je zadovoljna sa svim. Prozvala ju je gimnasticarka jer je imala nogicu ispred lica stalno 😁
    Evo i slikica
    https://ibb.co/6XLXjbq

Prekrasna 😍😍😍😍😍😍😍 

jasamja
    08. Svibanj 2020. 19:00

Dinosaurus

Hej cure!
    Evo nas s pregleda. Sve je ok, curka raste. Doktorica je zadovoljna sa svim. Prozvala ju je gimnasticarka jer je imala nogicu ispred lica stalno 😁
    Evo i slikica
    https://ibb.co/6XLXjbq

Koja predivna slika 😍😍😍😍 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

nada23
    08. Svibanj 2020. 19:10

Dinosaurus Sretan 20.tjedan! 🥳🥳 Čestitam na uspješnom pregledu, a curica je preslatka! 😍😍 Tako se lijepo sve vidi, jojj 🥰🥰
    Onka super si! 😊👌👌 Bušica je prava trudnička 😻😻

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Skakavac
    08. Svibanj 2020. 19:11

Onka, 2020 koje ste vi zgodne trudnice 🤩
    Dinosaurus cestitan na dobrom pregledu, sličica je bas super, bas se lipo vidi 🤗💓

Marta14
    08. Svibanj 2020. 19:22

Dinosaurus 😍 Super za pregled!
    Napokon  mama shoppingholicarka 😁👌
    Onkaa wauu!

Marta14
    08. Svibanj 2020. 19:26

Demetria

Marta14

Demetria

Marta14

Demetria koja cybex kolica?

Balios s + as aton 5.

Ahaa i autosjedalica, jer gledam kak goliko para 😊
    I ja bi Balios, i danas sam se probudila sa idejom da prodam ova koja imam i kupim ta.. Pa se natezemo dijeli dan.. 😅

A sniženje je baš bilo dobro još prije ove akcije danas.
    Više sam htjela zato što je jedna cura koja inače radi recenzije za njih rekla da će promjeniti ime i malo dizajn i jbg sad kako ću ja znati koja kupiti i hoće li biti iste kvalitetne jer tek novi modeli istih stižu ali pod drugim imenom.

Ojoj nisam to znala.. Vidjela sam danima neki E-Priam, a za Balios nisam nista nasla..
    Vjerojatno ce biti kvalitetne svakako jer je to cybex al i skuplje.. Ovaj Balios S kosara i sportski meni dode ovdje oko 580€(srebrne)..
    Ali ako izlazi novi model vjerojatno ce biti jos snizenja.. 

• SmileA
    08. Svibanj 2020. 19:30

2020 i Onka odlicno izgledate🤩🔝 bas ste lijepe trudnice!🤗
    Dinosaurus prekrasna je slicica i super da je sve u redu!😃 Vec si na pola, jos tolko i drzat ces je u narucju!🥰 Proletit ce nam to sve zacas..
    Napokon pa ti pravi shopping obavila🤭tako treba😁 bome si ti dosta toga vec prikupila, prekrasne su stvarcice!😃🥰mislim da za tjedan do dva ovisi kad mi bude pregled i ako nema vise hematoma i doktor dopusti i ja polako krecem jedva cekaaam!😃🤭😂💙

🌈💙👣🙏

Napokon 2804
    08. Svibanj 2020. 19:57

SmileA

2020 i Onka odlicno izgledate🤩🔝 bas ste lijepe trudnice!🤗
    Dinosaurus prekrasna je slicica i super da je sve u redu!😃 Vec si na pola, jos tolko i drzat ces je u narucju!🥰 Proletit ce nam to sve zacas..
    Napokonpa ti pravi shopping obavila🤭tako treba😁 bome si ti dosta toga vec prikupila, prekrasne su stvarcice!😃🥰mislim da za tjedan do dva ovisi kad mi bude pregled i ako nema vise hematoma i doktor dopusti i ja polako krecem jedva cekaaam!😃🤭😂💙

Ja sam počela tako da bi se nakon svakog pregleda pocastila kad smo saznali spol, a sad... Sve vicem neću, necu, a jednostavno moram 😂😂😂😂

Unakit
    08. Svibanj 2020. 20:08

plavo_nebo

Jel se maze netko nekom kremom protiv strija?
    Preporuke?

Rituals Stretchmark Tummy Cream

Vita26
    08. Svibanj 2020. 20:11

Onka 🙈🙈❤️❤️❤️❤️Wooow

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.