Cybex je super marka vidi se odmah na prvu i materijal i sve a i dobro su ocijenjene na testovima..
Teica mozda da uzmete prvo jaje pa kasnije ovu grupe 0+/1 da vam rok trajanja bude sto dulji ako mislite imati jos djece..
heej cure, bila sam danas na pregledu i piše na nalazu da sam otvorena 1 članak za vrh prsta. doktor nije ništa spomenuo, nije rekao da bi trebala mirovati, al me zanima dal je mozda koja od vas isto vec otvorena malo? dal su vama rekli da treba mirovati ako jeste ?
Upravo se spremala kupiti u baby centru cybex jer imaju popuste trenutno do nedjelje i rasprodano sve.
Baš sam razočarana i tužna, jer sam se zaljubila u cybex.
A preko web shopa?
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
https://ibb.co/jVpT6Kb
Žene moje evo i ja stigla na pola trudnoće. 🥳🥳
Zeno prekrasna siii 😍😍😍 jos samo toliko i eto bebe 😁
heej cure, bila sam danas na pregledu i piše na nalazu da sam otvorena 1 članak za vrh prsta. doktor nije ništa spomenuo, nije rekao da bi trebala mirovati, al me zanima dal je mozda koja od vas isto vec otvorena malo? dal su vama rekli da treba mirovati ako jeste ?
Upravo se spremala kupiti u baby centru cybex jer imaju popuste trenutno do nedjelje i rasprodano sve.
Baš sam razočarana i tužna, jer sam se zaljubila u cybex.
A preko web shopa?
Preko web shopa rasprodano. Na web shopu je bilo sniženo i već sniženo na sniženje tako da bi platili sve skupa ispod 6000 skupa s bazom. I sad mučak. Baš sam tužna ne da mi se iznova tražiti druga kolica
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
2020 zgodnicka 👌😍
Plavo nebo, ja koristima Biobaza mamani bademovo ulje
Sortiraj odgovore
Najstariji