Na vecini komoda, tako i na ovoj koju sam ja kupila, skida se taj dio za presvlacenje tako da kasnije moze biti i samo obicna komodica 🙂🤭😃
Onka sto se tice baby watchera mislim da ce ga brzo skuziti, pogotovo sto u ovim tjednima lako nades otkucaje 🤗
Sta inace mislite o onim djecjim ljuljackama za djecu?
Nada23 možeš poslikat haljine koje su ti stigle sa h&m? 😊
Evo slike haljina i 2 para tajica. 😊 Haljine su još zgužvane ali stvarno su super sjele i jako su lagane i udobne. Moći ću ih nositi i kad ne budem trudna. 😊 Jedne tajice su 3/4 dužine (dry fit) i sprijeda su dublje a straga pliće. Druge su standardne.
Predivne su sve 😍 ja sam jucer poslala narudzbu za pijamu, kratke hlace i 2 majice na bratelice. Bilo me strah uzeti haljine zbog velicina. Tako da se nadam da ce se uskoro otvoriti svi ducani i da nece biti guzve jer imam onih kuponcica od 15 posto za iskoristiti. Bolje ista nego nista. 😁
A ja sam se bojala naručiti kratke hlačice zbog veličine. 😅 I ja čekam da se trgovine konačno otvore, samo što još uvijek nećemo moći probati robu u kabinama zar ne?
Da istina. Ali nekako mogu lakse procijenit kad vidim robu uzivo jel bi mi pasala ili ne, nego ovako online. Neki modeli su siri, a neki uzi. Inace sam S, al sam sad uzela M. Ak ce mi biti preveliko reci cu mami da mi suzi.
Imaš pravo, bolje je svakako vidjeti robu uživo. Javi da li ti odgovara roba kada stigne. Možda ti M bude veliko ali super da ti mama može suziti. 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Slatke brige
Cestitam na urednom pregledu🥰
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Sedam stranica a samo sam otišla s na sat dva s mužem uz more popiti kavu. Moram priznati da sam zgrožena s mravinjakom na plažama, je vruće je i prilika je za bućniti se ali znate li da nitko nije poštovao razmak, baš me to zabrinulo pa smo sjeli što dalje.
Mc_mouse / Kikić već sam se bila uplašila da sam sve krivo shvatila a eto ipak nisam, dobro sam ja to naučila i proučila. Mi i gledamo po preporuci s foruma/facebooka da je AS do 13 kg i/ili 15mj. Ako je i više super. Tj preporuka je svih bilo gledati jaje kategorije 0+.
Naravno da mi ne pada napamet voziti bebicu u jaju, zgrozim se kad vidim ove splitske lapacice koje na plažu dođu s bebom u jajetu i tako budu preko par sati s bebicom.
Auto i AS - mislili smo kupiti AS grupa 0+ Cloud Z i-Size, ali sam si malo razmislila i auto će biti stalno kod muža tako da meni praktički AS neće niti trebati do popodneva pa ćemo vjerojatno kupiti Cybex grupa 0+ Aton 5 jer ćemo ju koristit ponekad popodne ako idemo na vožnju autom a ne kolicima, srećom živim blizu doma zdravlja/kbc pa mogu i prošetati s kolicima do doktora ne moram auutom.
*
Marta14 neka te ne brine ja nemam ništa za sada, sve što imam je troje tajice za trudnice jer me bivše stežu isto kao i hlače.
Ana1305 di si kupila ormar baš je ono što meni treba, uvijek kukam kako nemam dovoljno polica :(
Izdajalica - jedna kolegica mi je rekla dati svoju koju već godinama ne koristi jer imam dva starija dečka osnovno školce isto ručna Aventovu.
Nada23 haljine su prekrasne, ove cvjetne već vidim da ću i ja s idućim parama od komplikacija u shopping haljina. Jer sam praktički donirala sve haljine nedavno iz ormara.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ja sam danas tako nabrijana da biisla trosit pare i kupovati svašta za bebu, pa me muz suzdrzava
😂😂
Nada23 možeš poslikat haljine koje su ti stigle sa h&m? 😊
Evo slike haljina i 2 para tajica. 😊 Haljine su još zgužvane ali stvarno su super sjele i jako su lagane i udobne. Moći ću ih nositi i kad ne budem trudna. 😊 Jedne tajice su 3/4 dužine (dry fit) i sprijeda su dublje a straga pliće. Druge su standardne.
Hvala 😁 ova prva haljina je baš predivna 😍
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Cure, kak da znam dal osjetim bebicu ili su crijeva? 🤭😂 Nekad mi se cini kao da titra kod pupka kad se umirim, ali jako lagano, pa sad neznam 🤷♀️
Hvala Curke na savjetima vezano za kolica... Ma u Os nema još otvorene trgovine u kojoj ima Stokke, a hvala Bogu samo ih u jednoj i ima.
Za izdajalicu cu sacekati dok rodim, to uvijek netko može otići kupiti.
Mi se isto dvoumimo u vezi AS, jer svakako ce nam kasnije trebati dvije... Onda smo mislili odmah u staru uzeti jednu 0+/1/2, i jaje... A kasnije uzeti još neku 1/2/3 kategoriju ...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Upravo se spremala kupiti u baby centru cybex jer imaju popuste trenutno do nedjelje i rasprodano sve.
Baš sam razočarana i tužna, jer sam se zaljubila u cybex.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji