Ne znam sta da radim, mislim da necu nista..
Mozda nazovem sutra ovu moju pa cu pitat. Jel tebi preporucila vadenje?
Meni danas vidjeli dvije gestacijske vrecice 5+0 :)
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Meni je na prvom pregledu rečeno 22.8.da bi bilo.... Polušala sam se uključiti u ljetne ali bez uspjeha.... tam ko da su rodile 5 puta več, kolica, ovo ono, imena.... Ja nekako sve polako bez euforije radi lošeg iskustva...
Meni je na prvom pregledu rečeno 22.8.da bi bilo…. Polušala sam se uključiti u ljetne ali bez uspjeha…. tam ko da su rodile 5 puta več, kolica, ovo ono, imena…. Ja nekako sve polako bez euforije radi lošeg iskustva…
Ima vremena za to. Tu smo sve blizu sa terminima, pa mislim da Ce biti i lakše uklopiti interese 😄
Meni je na prvom pregledu rečeno 22.8.da bi bilo…. Polušala sam se uključiti u ljetne ali bez uspjeha…. tam ko da su rodile 5 puta več, kolica, ovo ono, imena…. Ja nekako sve polako bez euforije radi lošeg iskustva…
Hahahahahahaha Istina. Baš sam se nasmijala ovome. 🤣🤣🤣 Po terminu smo svi tu još ljetne. 😁
Hannica dupla čestitka 😍😍
Kužim, pa ljeto je je do 21.09. Ali svejedno nisu teme na istom levelu. Bolje kod nas, nova grupa, pa su teme aktualne:)
Marta, javi kaj kaže. Ja zasad jos neću. Mislim pozitivno 😌😌
Curke kolko imate godina, to su vam prve trudnoće ili ima koja i za dobar početnički savjet ?
Curke kolko imate godina, to su vam prve trudnoće ili ima koja i za dobar početnički savjet ?
30 godina,prva trudnoca. 😁
Kod mene je 2.ali 1 nije uspjela. U 5mj sam bila na kiretaži. Isto imam 30
Sortiraj odgovore
Najstariji