Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess Mimi
    08. Siječanj 2020. 21:55

Za par mjeseci cemo i mi biti u takvim temama,kupovanju stvari itd😄
    Meni je prva trudnoća, 27 godina.

Nego, pitanje, ima li neka od vas (ili je imala) problema s leđima?
    Meni su prosle godine dijagnosticirali diskus herniju lumbalnog dijela (donjeg). Pa se malo bojim kako ce se to odvijati, za sad je dobro, povremeno osjetim ali nista strasno. Kako je kod vas?

klupko_srece
    08. Siječanj 2020. 22:00

Sretno i tebi samo polako moramo 🥰♥️. Ja sam se prvi put naučila, koliko god se živcirala, čitala, tješila se, paničarila u periodu smo kad niti doktori ne znaju zašto dolazi do određenih stanja u trudnoći i ne možemo na to utjecati. U mom prvom slučaju 3 doktora su govorila da paničarim bzvz, da je sve ok a osjačala sam da nije, osjećala sam se prazno. Drage moje nekad je dobro slušati svoje tijelo i svoj unutarnji glas. Tu smo jedna za drugu, a opet smo svaka za sebe jer smo različite. Jedno loše iskustvo ne znači i, drugo. Ja sam nakon dva testa i dva plusa još radila i treći jer nisam vjerovala tome šta vidim 😁 a to je bio mali, plusić. Teško mi se bilo odlučiti doči na forum, jer sam prvi put svašta pročitala. Ali evo me. Da nas bude čim više, čim više plusića, da nam bebe budi zdrave, i trudnoće uredne 🍀🍀🍀🍀🍀

Nella....
    08. Siječanj 2020. 23:34

Mana_Mare

MalaZg mi spadamo u ljetne, ali ja isto gledam tamo su vec na pola trudnoce dosle, a ja jos ni prvi pregled nisam prosla, meni je zadnja m bila 14.11, znaci jako smo blizu 😀 😀

Ma neke su prošle i polovicu.
    Meni je zadnja m bila 14.11. Blizu smo :)

Tonks
    09. Siječanj 2020. 02:57

I meni prva, 26god :)

Cure, koja sanja intenzivno i cudno i nerealno? Znaci ja jesam ovih tjedana ali zadnje dvije noci je zbilja neizdrzivo, budim se svakih sat vremena, snovi su toliko blesavi da me strah opet zaspat, imate neki savjet? 🙈😅

• ela32
    09. Siječanj 2020. 06:53

Ja sam 32.godine, 4.trudnoca! Od simptoma samo malo probadanje u stomaku par puta dnevno i grudi malo osjetljivije. Na prvi pregled tek idem 29.1. a termin bi mi bio 11.9.

Marta14
    09. Siječanj 2020. 07:46

Ja sam danas, na dan neocekivane, napravila test jos jedan, i +🎊🎊🎊
    I glava me rastura.... To mi je i inace kad jedem kruh i tijesto tako, morat cu se pozabavit prehranom.. 

• Pašticada
    09. Siječanj 2020. 08:05

Tonks

I meni prva, 26god :)

Cure, koja sanja intenzivno i cudno i nerealno? Znaci ja jesam ovih tjedana ali zadnje dvije noci je zbilja neizdrzivo, budim se svakih sat vremena, snovi su toliko blesavi da me strah opet zaspat, imate neki savjet? 🙈😅

Dok je bio jos godisnji, to su bile nebuloze od snova, pa poslije tesko zaspat. Sad kad opet radim ne primjetim bas takve snove i evo par dana da se ne budim po noci, mozda se dovoljno umorim po danu 😂

09. Siječanj 2020. 09:22

Marta14

Ja sam danas, na dan neocekivane, napravila test jos jedan, i +🎊🎊🎊
    I glava me rastura…. To mi je i inace kad jedem kruh i tijesto tako, morat cu se pozabavit prehranom..

Glavobolja je simptom trudnoće, moju kolegicu je jako glava boljela u početku trudnoće..cestitam za plus😊  
    ..ja,sam tri testa napravila😅

09. Siječanj 2020. 09:25

Mislim da su sumptomi kod vecine zena 4 i 5 tj minimalni,tamo 6 i 7 tjedan počinju 

🌼TiKi🌼
    09. Siječanj 2020. 09:38

Cure bok, cestitam vam na trudnocama i probajte se ne opterecivati simptomima. Ja do sedmog tjedna nisam imala nikakve simptome, povremene menstrualne grceve, al kad sam usla u sedmi, pocele su mucnine, pa osjetljive grudi, blage glavobolje. Na wc sam isla normalno do 10.tj, onda me sastavilo pa sam isla i po 6 puta tokom noci, oko 10.tj je i najveca razina bete u krvi pa su i simptomi najizrazeniji, a polako nestaju poslije 12.tj kad se formira posteljica. Pijte puno tekucine, probajte jesti sto zdravije, ali i priustite si ono sto vam se stvarno jede ponekad, secite ako smijete sto vise. Uzimajte folacin obavezno do drugog tromjesecja i uzmite si neke prenatalne, ima ih stvarno puno. I ako imate nekih nedoumica, slobodno upadnite tamo na ljetne bebe, ja prva cu vam odgovoriti, ako vidim na vrijeme. Uzivajte i sretno! ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.