Pise implantacijsko 6-10 dana, a meni je to bio 13ti dan..vidjet cu, sad se ok cini sve.
Jesi bila vec danas na kontrolu?
Sve bu ok stara!!! 🍀🐖 20. Tek a pregled
Mene nista stomak ne boli,samo grudi, pa se mislim da li je to normalno?! U toku dana di koji grč bude,al nista strašno
Dobar dan ekipa🤗
Ja nisam imala implantacijsko. Od simptoma trenutno bolne grudi i lagane mucnine navecer. I piskim stalno.
Mislim da cu za par dana prekontrolirati betu jer mi je uzv tek 22.1. a zelim vidjeti dal' se uredno dupla.
Meni se spava, dosla doma poslje posla i srušila se. I dalje me grci, bokucka dolje, svakih par sati, nekad češće, nekad rjeđe :) jel neka od vas pušačica? Prestale odmah nakon pozitivnog testa?
Pozdrav drage☺️ mi smo u 7 tjednu. 24.12. Bio je prvi pregled vidjela se gestacijska i pravilna žumanjčana. Sljedeći pregled 20.1. Ne znam kud nas smjestiti u ljetne ili jesenske bebe. 😁 Ljetne su već 15,16.17 tjedan. U 5 mj imala sam kiretazu. Bojimo se jako kako će biti.
Meni se spava, dosla doma poslje posla i srušila se. I dalje me grci, bokucka dolje, svakih par sati, nekad češće, nekad rjeđe :) jel neka od vas pušačica? Prestale odmah nakon pozitivnog testa?
Ja sam odma prestala pušiti. Sad kašljem ko luda
Mala koliko si bila trudna na prvom, 5 tjedana? Cestitam 🤗
Ja sam sa prvim prestala odmah pusiti, bilo mi je fuj..
Zadnja M. 12.11. Ali je ovulacija bila kasnije.... Mislim da da. Da je bio po tome 5 tj + par dana.... Meni isto ne paše. Ali sad jako kašljem.
Danas sam obavila osnovne pretrage..... Ovo,mi je druga trudnoća, prva nije uspjela, imam 30 godina
Ja sam pusila, 5 dnevno i sad prestala nakon sto je test bio pozitivan. Nemrem ni kavu ujutro popit, ne pase mi uopće...
Marta jel ti ides vaditi krv iliti betu? Ti si isto u ranom stadiju kao ja
Sortiraj odgovore
Najstariji