Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Siječanj 2020. 09:41

TiKi92

Cure bok, cestitam vam na trudnocama i probajte se ne opterecivati simptomima. Ja do sedmog tjedna nisam imala nikakve simptome, povremene menstrualne grceve, al kad sam usla u sedmi, pocele su mucnine, pa osjetljive grudi, blage glavobolje. Na wc sam isla normalno do 10.tj, onda me sastavilo pa sam isla i po 6 puta tokom noci, oko 10.tj je i najveca razina bete u krvi pa su i simptomi najizrazeniji, a polako nestaju poslije 12.tj kad se formira posteljica. Pijte puno tekucine, probajte jesti sto zdravije, ali i priustite si ono sto vam se stvarno jede ponekad, secite ako smijete sto vise. Uzimajte folacin obavezno do drugog tromjesecja i uzmite si neke prenatalne, ima ih stvarno puno. I ako imate nekih nedoumica, slobodno upadnite tamo na ljetne bebe, ja prva cu vam odgovoriti, ako vidim na vrijeme. Uzivajte i sretno! ❤️

Hvala ♥️

• pepi19
    09. Siječanj 2020. 10:33

Meni su se poslije ovulacije pojavili prištevi po licu i vratu,a nikad nemam prišteve. Bila sam puna, i sad su neki ostali nakon skoro mjesec dana. Onda sam osjetila promjene u grudima,to mi traje i dalje. I baš sinoć gledam u ogledalu bradavice. Jako su se ispupčile i narasle i stalno su krute. Mučnina nemam baš izraženih, više neki čudan osjećaj,kao glad i ona bol koja je prisutna kod gladi. 😂 Inače pijem puno tekućine i često piškim pa sad ne vidim promjenu u čestim odlascima,ali vidim u boji mokraće,tamnija je. 😁 A umor definitivno potpisujem. Za vrijeme blagdana sam bila na go,pa sam stalno mogla odmarati i nisam toliko to osjećala,ali ova tri dana otkad radim užas. 

Talija
    09. Siječanj 2020. 10:53

pepi19

Meni su se poslije ovulacije pojavili prištevi po licu i vratu,a nikad nemam prišteve. Bila sam puna, i sad su neki ostali nakon skoro mjesec dana. Onda sam osjetila promjene u grudima,to mi traje i dalje. I baš sinoć gledam u ogledalu bradavice. Jako su se ispupčile i narasle i stalno su krute. Mučnina nemam baš izraženih, više neki čudan osjećaj,kao glad i ona bol koja je prisutna kod gladi. 😂 Inače pijem puno tekućine i često piškim pa sad ne vidim promjenu u čestim odlascima,ali vidim u boji mokraće,tamnija je. 😁 A umor definitivno potpisujem. Za vrijeme blagdana sam bila na go,pa sam stalno mogla odmarati i nisam toliko to osjećala,ali ova tri dana otkad radim užas.

Potpisujem identično :)

MAmica21
    09. Siječanj 2020. 11:36

Mene glava bolucka cijeli dan...na poslu samo zijevam. Možda odem na bolovanje idući tjedan pošto radim sa malom djecom i sad se sire svakojakve viroze... Ima jos neka mozda da radi među ljuduma/djecom? 

• pepi19
    09. Siječanj 2020. 11:58

MAmica21

Mene glava bolucka cijeli dan…na poslu samo zijevam. Možda odem na bolovanje idući tjedan pošto radim sa malom djecom i sad se sire svakojakve viroze… Ima jos neka mozda da radi među ljuduma/djecom?

🙋Ta sam. Radim s djecom isto, od jednogodisnjaka pa nadalje. Najvise je onih od 3 do 8 g. Svi virozni,gripozni... A roditelji ih dovode na terapiju bolesne da nesto ne izgube.🤦 

MAmica21
    09. Siječanj 2020. 12:04

Znam, samo "prehlada". A malo malo neko povrati i sl.
    Neću se zezat, bar ne dok je kritično vrijeme ovih oar tjedana. 
    Nebi smjela ni dizati previše, pošto je jos senzibilna faza, i imala spontani prije... A najviše ih dođe i gurne dijete u ruke i ciao, iako to ne prakticiramo, to se događa 😏

Princess Mimi
    09. Siječanj 2020. 12:19

Bolje se cuvati tih prva tri mjeseca, slazem se s vama. 
    Isla Sam Danas vaditi betu, pa cekam nalaze. Javim kakvi su 🤞😅

09. Siječanj 2020. 12:22

MAmica21

Mene glava bolucka cijeli dan…na poslu samo zijevam. Možda odem na bolovanje idući tjedan pošto radim sa malom djecom i sad se sire svakojakve viroze… Ima jos neka mozda da radi među ljuduma/djecom?

Ja radim sa ljudima,al mislim raditi cijeli 1 mj

09. Siječanj 2020. 12:25

Ja sam se prehladila na putu,isli na docek i dosla kuci sa tem.od 37,5 i bilo mi je to cudno,jer ja nisam bila 20 god prehlađena  imam dobar imunitet..i napravim test, i vidim pozitivan,u trudnoci zna imunitet oslabiti..sada sam super, prošlo sve

• ela32
    09. Siječanj 2020. 12:27

Ja radim sa hrpom ljudi oko sebe, al isto mislim radit do 29.1. dok ne odem na pregled i doktor potvrdi da je sve u redu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.