Cure bok, cestitam vam na trudnocama i probajte se ne opterecivati simptomima. Ja do sedmog tjedna nisam imala nikakve simptome, povremene menstrualne grceve, al kad sam usla u sedmi, pocele su mucnine, pa osjetljive grudi, blage glavobolje. Na wc sam isla normalno do 10.tj, onda me sastavilo pa sam isla i po 6 puta tokom noci, oko 10.tj je i najveca razina bete u krvi pa su i simptomi najizrazeniji, a polako nestaju poslije 12.tj kad se formira posteljica. Pijte puno tekucine, probajte jesti sto zdravije, ali i priustite si ono sto vam se stvarno jede ponekad, secite ako smijete sto vise. Uzimajte folacin obavezno do drugog tromjesecja i uzmite si neke prenatalne, ima ih stvarno puno. I ako imate nekih nedoumica, slobodno upadnite tamo na ljetne bebe, ja prva cu vam odgovoriti, ako vidim na vrijeme. Uzivajte i sretno! ❤️
Hvala ♥️
Meni su se poslije ovulacije pojavili prištevi po licu i vratu,a nikad nemam prišteve. Bila sam puna, i sad su neki ostali nakon skoro mjesec dana. Onda sam osjetila promjene u grudima,to mi traje i dalje. I baš sinoć gledam u ogledalu bradavice. Jako su se ispupčile i narasle i stalno su krute. Mučnina nemam baš izraženih, više neki čudan osjećaj,kao glad i ona bol koja je prisutna kod gladi. 😂 Inače pijem puno tekućine i često piškim pa sad ne vidim promjenu u čestim odlascima,ali vidim u boji mokraće,tamnija je. 😁 A umor definitivno potpisujem. Za vrijeme blagdana sam bila na go,pa sam stalno mogla odmarati i nisam toliko to osjećala,ali ova tri dana otkad radim užas.
Meni su se poslije ovulacije pojavili prištevi po licu i vratu,a nikad nemam prišteve. Bila sam puna, i sad su neki ostali nakon skoro mjesec dana. Onda sam osjetila promjene u grudima,to mi traje i dalje. I baš sinoć gledam u ogledalu bradavice. Jako su se ispupčile i narasle i stalno su krute. Mučnina nemam baš izraženih, više neki čudan osjećaj,kao glad i ona bol koja je prisutna kod gladi. 😂 Inače pijem puno tekućine i često piškim pa sad ne vidim promjenu u čestim odlascima,ali vidim u boji mokraće,tamnija je. 😁 A umor definitivno potpisujem. Za vrijeme blagdana sam bila na go,pa sam stalno mogla odmarati i nisam toliko to osjećala,ali ova tri dana otkad radim užas.
Potpisujem identično :)
Mene glava bolucka cijeli dan...na poslu samo zijevam. Možda odem na bolovanje idući tjedan pošto radim sa malom djecom i sad se sire svakojakve viroze... Ima jos neka mozda da radi među ljuduma/djecom?
Mene glava bolucka cijeli dan…na poslu samo zijevam. Možda odem na bolovanje idući tjedan pošto radim sa malom djecom i sad se sire svakojakve viroze… Ima jos neka mozda da radi među ljuduma/djecom?
🙋Ta sam. Radim s djecom isto, od jednogodisnjaka pa nadalje. Najvise je onih od 3 do 8 g. Svi virozni,gripozni... A roditelji ih dovode na terapiju bolesne da nesto ne izgube.🤦
Znam, samo "prehlada". A malo malo neko povrati i sl.
Neću se zezat, bar ne dok je kritično vrijeme ovih oar tjedana.
Nebi smjela ni dizati previše, pošto je jos senzibilna faza, i imala spontani prije... A najviše ih dođe i gurne dijete u ruke i ciao, iako to ne prakticiramo, to se događa 😏
Bolje se cuvati tih prva tri mjeseca, slazem se s vama.
Isla Sam Danas vaditi betu, pa cekam nalaze. Javim kakvi su 🤞😅
Mene glava bolucka cijeli dan…na poslu samo zijevam. Možda odem na bolovanje idući tjedan pošto radim sa malom djecom i sad se sire svakojakve viroze… Ima jos neka mozda da radi među ljuduma/djecom?
Ja radim sa ljudima,al mislim raditi cijeli 1 mj
Ja sam se prehladila na putu,isli na docek i dosla kuci sa tem.od 37,5 i bilo mi je to cudno,jer ja nisam bila 20 god prehlađena imam dobar imunitet..i napravim test, i vidim pozitivan,u trudnoci zna imunitet oslabiti..sada sam super, prošlo sve
Ja radim sa hrpom ljudi oko sebe, al isto mislim radit do 29.1. dok ne odem na pregled i doktor potvrdi da je sve u redu.
Sortiraj odgovore
Najstariji