Pa da. Probala sam se uključiti niko ne odgovara, ništa. Tek je početak. Čekam da bude sve ok. A onda ostalo
☺️
Pa da. Probala sam se uključiti niko ne odgovara, ništa. Tek je početak. Čekam da bude sve ok. A onda ostalo
☺️
Slažem se. Nek je sve ok i bude tako do kraja!🤞 Za ostalo stignemo. 😁
ja mislim da sve šišam sa godinama 44 i prva trudnoća,nakon skoro 2 god pokušavanja
Pa to baš, bitno da je sve ok ☺️ nikad nije kasno, godine nisu bitne. Sve smo u istom,, loncu,, bitno, da se imamo sa nekim čuti, savjetovat, biti potpora.
Mamica javim, ma sve ce to biti ok, svima nama. 🍀
Nemo svaka cast 😊🤗 Drago mi je sto je uspjelo!
Ja imam 30, 2 trudnoca.
28, prva ali sada druga Trudnoca, prva je bila neuspješna u 9.mjesecu...
Friške smo, za 10ak tjedana bumo i mi međusobno pametovale😊😊😊
30. Prva trudnoca ozujak 2019 -missed ab. Ovo je druga i nadamo se uspjesna :)
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ma nekad mi padne na pamet zasto se zamaram i ovim forumom i gledam 5 puta dnevno je li netko nesto upisao. Nema to sve puno smisla, treba se sto manje zamarat i sto vise uzivat. Ionako imamo sve poslove na kojima se sekiramo 😀. Ali dobro,lako je sad govoriti.
Fino, papati, sto vise svjezeg zraka, sunca, vitamina... 😊😘😍
Evo, pridruzit cu se i ja grupi. Na jesen se nisam pridruzila proljetnim bebama... cekala sam da prođe malo više vremena.. na kraju je zavrsilo spontanim. Sad se odmah pridruzujem jesenskim jer vjerujem da ce biti sve dobro. Tek sam neki dan potvrdila testom +... iduci tjedan planiram zvat doktora da dogovorimo pregled.
Prosli put sam isla vadit betu, opterecivala se.. mislim da ovaj put necu nista... od simptoma, nabujale cice, podrigivanje i probadanje dolje vec 3. dan...
Sretno svima❣️
Sortiraj odgovore
Najstariji