Ja sam to odlučila jer ne želim ništa riskirati. Ni dizanje, viroze, nista...
Ako mi Dr na pregledu 20. Da zeleno svijetlo onda super, idem raditi 😊
Meni je zadnja menstruacija bila 05 12, u kojem sam onda sada tjednu po njihovom racunanju,jer jedna aplikacija mi piše 5 a jedna 6,nekako mi 6 zvuci puno?
Meni je zadnja menstruacija bila 05 12, u kojem sam onda sada tjednu po njihovom racunanju,jer jedna aplikacija mi piše 5 a jedna 6,nekako mi 6 zvuci puno?
Kaj nisi sad onda 5+0? Odnosno punih 5 tjedana, ali si usla u 6. tjedan? I meni je sokantno tek saznas da si trudna, a vec si u petom tjednu... ali isto kao kad slavis rodendan, odmah vele da si u “iducoj godini zivota” ☺️
Kaj nisi sad onda 5+0? Odnosno punih 5 tjedana, ali si usla u 6. tjedan? I meni je sokantno tek saznas da si trudna, a vec si u petom tjednu… ali isto kao kad slavis rodendan, odmah vele da si u “iducoj godini zivota” ☺️
Pa aplikacija moja trudnoća pokazuje 6 tj. A moj kalendar,aplikacija koju sam koristila kao menstrualni kalendar pise 5+0,ma nije to toliko bitno,nego me cisto zanima,a za 8 dana ce gin ionako reci
Kak se tocno zove aplikacij o kojoj pricate? Ja koristim samo Period Calendar, al to koristim za pracenje ciklusa.
Aplikacija se zove "moja trudnoća"
Meni pokazuje da sam u 6.tjednu, a zadnja m je bila 1.12.
Aplikacija se zove "moja trudnoća"
Meni pokazuje da sam u 6.tjednu, a zadnja m je bila 1.12.
Tako i meni. Meni zadnja 2.12. Znači ušle smo u 6.tjedan,ali 5+nešto se racuna.
Beta mi je oko 11000, u subotu je bila oko 3000, to bi trebalo biti super🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji