Dobro jutro ekipa, kako ste danas?
Kako ste spavale?
Mene je oko 5 probudila bol s donje desne strane trbuha opet, iako sam popila dva Magnezija prije spavanja. Tako da sam budna vec neko vrijeme 😂
Jucer smo bili u King Krossu u Bubamari jer sam htjela isprobati kolica koja smo narucili (Stokke beat) Ali nazalost nemaju ih, pa cemo pokusati u Baby centru.
Također, Magic baby ne radi, ne znam zasto i u Decathlonu nema pilates lopti. 🙄🙈
To se i ja pitam zašto magic baby ne radi.
U dechatlonu (ako gledaš online) trebaš gledati svaki dan za loptu, jer im se brzo rasproda ali bar jednom tjedno ju vrate.
Ja svoju s druge stranice evo čekam već 22 dana luda sam više. Bolje da sam preko dechatlona ugrabila.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Dobro jutro svima. Ima još netko probleme sa suhim nosom? Stalno mi bude pun zasušene krvi a sad ujutro pogotovo. Neznam šta da radim 🤷
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Jasamja, imam ja ali normalna je sukrvica u trudnoci, i opcenito problemi sa nosom. Spricam sa fiziološkom i to je to.. Navikla sam se vec.
.
Dobro jutro 😊☕
Ja sam nakraju svoju pilates loptu kupila u polleu. Nema za web shop, al ima još par komada u cc east, raznih veličina.
Jasamja, ja se s tim borim od početka trudnoće. Ponekad me i peče nos kolko mi je zrak suh. Onda ga malo namazem iznutra s melemom pa je lakše.
To se i ja pitam zašto magic baby ne radi.
U dechatlonu (ako gledaš online) trebaš gledati svaki dan za loptu, jer im se brzo rasproda ali bar jednom tjedno ju vrate.
Ja svoju s druge stranice evo čekam već 22 dana luda sam više. Bolje da sam preko dechatlona ugrabila.
Naručila si s fitness.com.hr-a? 😂 ja jesam, 16.4. Ovaj tjedan sam tražila pare natrag.
Išla sam kasnije čitat malo po internetu pa sam vidjela da je to normalno. Čekajmo onda sezonu kupanja pa ćemo namakat noseve 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Dobro jutro svima. Ima još netko probleme sa suhim nosom? Stalno mi bude pun zasušene krvi a sad ujutro pogotovo. Neznam šta da radim 🤷
Ahaha doslovno si ugruške krvi vadim iz nosa ahhh 🤣🤭 meni pomaze Pranarom sprej za nos. Nije vjecno ali pomogne
[link=https://lilypie.com][/link]
Jutro mame, koje divno buđenje 🌞🌞 ležala sam na leđima a moja mala maca mi je legla na trbuh i preeeede i predeee full glasno 😻 ja mislim da one osjete, jer često mi dođe zagrlit bebu, kao da ju čuva 💜
https://ibb.co/bLx72Qf
Sortiraj odgovore
Najstariji