Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    07. Svibanj 2020. 11:36

Crwena ja bas mislim da je ovaj jastuk odlican 🤗i bolje od onog sta ja imam iz bubamara🙈🙈🙈

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Napokon 2804
    07. Svibanj 2020. 11:36

Crwna prekrasan trbuh 😍
    Marta ruksak je savrsen👌

• kikic
    07. Svibanj 2020. 11:37

Jutro svima 🥰
    Ja sam prvi put nakon duuugo vremena dobro spavala, samo 1 odlazak na wc i odmah nastavila spavat. Ne znam jel do jastuka ili sam samo imala srece 🤣
    Kad se vama poceo pokazivat trbuh? Meni do jucer nije bilo nista i cini mi se da je u jednom danu samo iskocio.

Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
    17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
    Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.

Napokon 2804
    07. Svibanj 2020. 11:40

https://ibb.co/1rxTD7B 

• kikic
    07. Svibanj 2020. 11:42

nada23

kikic

nada23

kikic

nada23

Cure evo čisto da vas informiram kako ne biste došle u istu situaciju kao ja. Dobila sam odgovor od Heraclee u vezi pogrešne pošiljke. Naime na njihovoj stranici piše da je dimenzija jastuka za trudnice i dojilje 140x70, što je netočna informacija. Oni tvrde da imaju u ponudi samo male jastuke za dojenje 60x45 i da je očito greška na njihovoj stranici a nisu se ni ispričali… Znači Heraclea uopće ne nudi veće jastuke za spavanje kao što im piše na stranici a prodaje ih kao takve. Eto, na kraju ću poći u Bubamaru i uživo ga kupiti a ne online. 😼

Meni je isto danas dosao heraclea jastuk i isto sam ostala sokirana kako je mali.
    Ne znam bi li ga zadrzala jer mi se cini jako udoban, ali definitivno nije ono sto sam narucila i platila.
    Jesi pitala da li vrse povrat?

Eto, ne mogu vjerovati da si i ti imala isti slučaj i tko zna koliko još žena..

Mene je ovo danas baš uzrujalo, pogotovo način komunikacije bez ikakve isprike… Jastuk jest udoban, ali kao sto kažeš nije ono što smo naručile i platile. Onda neka u opisu napišu točne dimenzije. Meni definitivno treba veći koji će mi biti potpora za leđa i da ga mogu obgrliti nogama. Odmah sam poslala paket nazad i rečeno mi je da će novac biti vraćen.

Ja cu ipak svoj zadrzat, muz me uvjerava da je to ta velicina koja je i pisala na stranici i da sam krivo procijenila. Jer se valjda gleda duzina od-do kad se rasiri jastuk, ako mozes shvatit moje objasnjavanje 😅

Shvaćam na što misliš. To sam i ja pomislila na prvu,ali sam provjerila i druge stranice i nema mi smisla da se dužina mjeri od-do kada se rasiri jastuk. Na slici je prikazano kako se mjere dimenzije ( na drugoj stranici). Heraclea je priznala grešku tako da se tu nema više što reći. Samo da konačno nabavim odgovarajuci jastuk, koliko ga tražim i čekaaam 🙈 Eto toliko o tome. 😅

Ako uspijes nac neki dobar jastuk, javi 😊😊
    Ja sam zadrzala ovaj jer mi je bilo jako tesko spavat pa zasad bolje ista nego nista... i cak mi je bio super za spavanje, samo malo pretvrd tako da cu izvadit dio punjenja.

Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
    17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
    Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.

• Crwena
    07. Svibanj 2020. 11:42

Javim vam kad ga dostave,nadam se da će biti kvalitetan..iako od Kineza mogu svašta očekivati..pa ne vjerujem dok ne vidim 😁

Marta14
    07. Svibanj 2020. 11:50

Skakavac koliko sam skuzila ti pazis sta jedes? Ak da napisi sta jedes za veceru molim te.. Vagnula sam se i sad tugujem😅

Skakavac
    07. Svibanj 2020. 11:57

Marta14

Skakavac koliko sam skuzila ti pazis sta jedes? Ak da napisi sta jedes za veceru molim te.. Vagnula sam se i sad tugujem😅

Sta se vazes :DD ja san ka bzvz stala na vagu da vidin di san, pretprosli tjedan.. Pokazalo mi tri kg vise od zadnjeg pregleda. Blokala san momentalno. Doden na pregled, svega kg vise od zadnjeg puta.
    Da, pazin najvise radi zeluca jer me satare. Mislin da se zbog njega nisan razdebljala. Odradila san to prije trudnoće 🤧😂
    Nez kako bi ti to srocila. Ja bi mogla zivit na kruvu, ugljikohidratima i voću. Obzirom na to, kombiniran sta cu kroz dan.. Tipa jucer ujutro zobena kasa i svjeze borovnice, za rucak bolognese sa spagetima i salata, banana međuobrok i koji komad Digestive keksa. Dosla san doma, pojila jedan kremasti kefir iz lidla (ima voce unutra) i kakao popila.. U razmaku, da ne moram odma na wc od svega 😂
     jutros san npr imala domace kruva materinog, pa njega s maslom i marmeladom. Raspisala san se, Skuzaj :D pokusavan dan po dan balansirat. Nekad mi uspije nekad ne, al fala Bogu i to je normalno. Pojist cu ja i sladoled npr ali ne svaki dan 

Vita26
    07. Svibanj 2020. 12:11

https://ibb.co/GMpD0nT

Ovo ja jedem u mjesto slatkog 😂😂

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

happy_m
    07. Svibanj 2020. 12:17

Kad vas citam malo se i zabrinem jer nemam nikakve simptome 🙈🙈 ali jos uvijek stignu doc hahaha
    Tak mi je lijepo gledati slike trbuscica, prekrasne ste sve 😍😍
    Pa evo da se i mi malo pohvalimo kako rastemo https://ibb.co/6WxQFvW ❤
    Danas evo sastavljamo komodicu za presvlacenje, pa vam poslikam kad bude gotovo 😃
    I kupili smo kolica, peg perego 3u1 futura modular 🙂
    Tako da polako sam nabavila sve ove vece stvari. Htjela sam vas pitati za madrac za kinderbet, hocete li uzimati normapan ili onaj antibakterijski?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.