Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    06. Svibanj 2020. 13:58

Da, lazni trudovi, kaze da je bas vidjela na uzv kak se maternica zgrci, a ja u tom trenutku jauknula. Ništa nije u detalje, rekla da nastavim magnezij i da taj prasak 3 puta dnevno uzimam... Cekam da ga podignem pa cu vidjeti kakvo je doziranje i to.. 

Napokon 2804
    06. Svibanj 2020. 14:00

isabelagregorijan

Cure, vidim da sve pisete o tom jastuku, kaj mi mozete malo objasnit dal je on kao nuzan jer pomsze necemu ili ga imate sam zato kaj se nemrete namjestit po noci?
    I znam da je prwporucljivo spavat na lijevom boku, al ak soavas na desnom boku ili ledima kaj to nije dobro?

Spavaš kako ti paše, meni je npr trbuh sad malo veći i osjećam bebu i ne želim na trbuhu spavati pa mi je jastuk potpora da ne padnem na trbuh, a i da mi bude među nogama. Isto tako izbjegavam spavati na leđima, ali lezim tokom dana kak mi pase... Uglavnom meni vise odgovara desni bok, tak da na njem lezim 

Ninche9
    06. Svibanj 2020. 15:25

isabelagregorijan

Cure, vidim da sve pisete o tom jastuku, kaj mi mozete malo objasnit dal je on kao nuzan jer pomsze necemu ili ga imate sam zato kaj se nemrete namjestit po noci?
    I znam da je prwporucljivo spavat na lijevom boku, al ak soavas na desnom boku ili ledima kaj to nije dobro?

Najbolje spavat na lijevom boku jer je tako prokrvljenost posteljice najbolja, tako mi pise na aplikaciji koja prati trudnocu.. 
    Spavanjem na ledima beba pritisce velike krvne zile i moze se kod trudnice javiti slabost.. 
    Al mislim da je to vazno osobito kasnije kad trbuh poraste iako mene i sada samo trazi okrenut se na bok
    Napokon dobro da si otisla doktoru sad barem znate u cemu je stvar, nadam se da ce ti prasak pomoci
    Zao mi je zbog malog jastuka za dojenje, eto kako zaraduju na nama trudnicama 

isabelagregorijan
    06. Svibanj 2020. 15:27

Kuziim! Ja zasad spavam s jastukom medu nogama ner me kukovi znaju bolit, al trbuha nema jos bas pa mi ne smeta, spavam na oba dva boka, a nekad se zbudim i na ledima 😅

[/url

Makarska
    06. Svibanj 2020. 15:39

Mana_Mare

Hvala vam!! 😍
    Sto se tice pratnje, ja idem privatno i jos uvijek pratnja nemoze unutra.
    Ali mi nije jasno, vi se morate posebno zapisati na 4D?
    Meni svaki put bude normalni uzv,3D , 4D i dobijem snimke
    Informacija ako vam je Pepco u blizini, do 11.5 imaju popust 30 posto na cijeli asortiman.
    Samo da vas upozorim, necete moc odolit ko ni ja😂😂😂

Ja idem u bolnicu na odjel na pregled a tamo su jos stari aparati ocito, a narucila sam se u Cita i naravno radi termina da mi da morala sam se naruciti ka i svugdi privatno kako ide... 

Ninche9
    06. Svibanj 2020. 16:13

isabelagregorijan

Kuziim! Ja zasad spavam s jastukom medu nogama ner me kukovi znaju bolit, al trbuha nema jos bas pa mi ne smeta, spavam na oba dva boka, a nekad se zbudim i na ledima 😅

Ma i ja, to okretanje u snu nije pod nasom kontrolom

Vita26
    06. Svibanj 2020. 16:37

I ja se probam na ledjima to se ne Moze kontrolirati,a volim spavati na desnoj strani,kad lezim na lijevoj ne mogu disati 😂😂😂😅začepljen mi je nos🙈🙈😅

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Skakavac
    06. Svibanj 2020. 16:39

Dobar dan djevojke :)) ja na selu cili dan, odmor malo od mobitela.
    Mana_Mare trbuscic ti je preeedivan 😍
    Cestitke ko god je bija na pregledu, memorija mi je u komi otkad san trudna 😂
    Ja evo drugu noc spavam s jastukom minnygreeny. Zasad je uredu, nije ne znan koja promjena ali godi mi podrška među kolinima i malo drobu. 

Sta se tice pratnje, moja soc ginek jos uvik ne dozvoljava, nez kako ce bit nadalje. 01.06. mi je pregled, mozda se sta i promini do tada.

Neko od vas je pisa da ce u KBC Split krenit tecajevi za pratnju na porodu, super vijest :))) valjda ce se neke stvari normalizirat do termina 

• LUX
    06. Svibanj 2020. 16:50

Cure jel ikome od vas tvrd i napet trbuh? Do sad ga nisam uopce osjetila.. Neznam da li da se brinem ili ne. Bila na pregledu u pon (bilo sve ok) i od tad.. Tj od te veceri je bas napet i tvrd i tesko mi je hodat

[link=https://lilypie.com][/link]

Napokon 2804
    06. Svibanj 2020. 16:54

LUX

Cure jel ikome od vas tvrd i napet trbuh? Do sad ga nisam uopce osjetila.. Neznam da li da se brinem ili ne. Bila na pregledu u pon (bilo sve ok) i od tad.. Tj od te veceri je bas napet i tvrd i tesko mi je hodat

Meni je bio pritisak i na dodir tvrdi, i tu i tamo probadanja, i popusti i eto danas saznala da su to lazni trudovi. Probaj pojačati dozu magnezija i lezi i odmori. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.