Oki cure hvala.. Pojacat cu magnezij ali i nazvat gin 🤣
[link=https://lilypie.com][/link]
Hvala vam!! 😍
Sto se tice pratnje, ja idem privatno i jos uvijek pratnja nemoze unutra.
Ali mi nije jasno, vi se morate posebno zapisati na 4D?
Meni svaki put bude normalni uzv,3D , 4D i dobijem snimke
Informacija ako vam je Pepco u blizini, do 11.5 imaju popust 30 posto na cijeli asortiman.
Samo da vas upozorim, necete moc odolit ko ni ja😂😂😂
Ja idem u bolnicu na odjel na pregled a tamo su jos stari aparati ocito, a narucila sam se u Cita i naravno radi termina da mi da morala sam se naruciti ka i svugdi privatno kako ide…
Ahaaaa, ja trudnocu vodim privatno u Cito
Mi smo bili kod dr. Poljaka na 'umjetnoj' tako da sam jedva docekala da se ovo malo sa koronom smiri da mogu kod njega na pregled,jer za tog doktora nemam rici ,fala mu do neba i nazad 💙
Djevojke, eto mene u euforiji :)
Pregled prosao odlicno, bebica je super, 451 gram, zivahna, sve na svom mjestu, ja zatvorena, sve super.
I dodajte jednu curu na popiiiis 🎀🎀🎀 stize pisuljica 🥰
https://ibb.co/ThdP2nY
Curica? Čestitam, samo reci još bolnicu pa ću ažurirati.
Čestitam objema na dobrim pregledima
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
ana1305 čestitke na uspješnom pregledu i princezi ❤️❤️
Evo curke ja si bas danas naručila baby watcher da mogu mirno živjet 😂😂 jedva čekam da mi dode
Cestitam svima na urednim pregledima 🤗❤️
Vise ne znam tko je sto napisao, bas sam primjetila u zadnje vrijeme da slabo pamtim i da mi je losa koncentracija🙈
Ja imam jastuk iz Bubamare i nisam zadovoljna jer mi je pretvrd pa ga ne koristim za spavanje. Mozda bude za dojenje dobar.
Lux slobodno popij dva. Ja pijem isti taj i svaku večer uzimam po dvije tablete. Cak na bocici pise da se dva uzimaju 😊
mi smo ti odlučili danas otići do city vidjeti uživo kolica premda smo kao već odlučili kupiti Per Perego 3u1 Futura Modular.
I tako, magic baby zatvoren, produljili u baby centar, rekla sam im da gledamo 3u1 ili 2u1 s kompaktibilnim AS oko 5000kuna.
Pokazala nam teta Per Perego 3u1 Futura Modular i skroz su lagana kolica (za sada živimo u podstanarstvu na 3 katu bez lifta) i baš sam bila zadovoljna.
Onda sam skužila da nemaju na sportskom skroz nulti položaj i da nema nigdje "ventilacije".
I onda nam teta pokaže na njenu preporuku Cybex Balios S 2u1
i predloži uz to CYBEX autosjedalica grupa 0+ Aton 5 ili čak
CYBEX autosjedalica grupa 0+ Cloud Z Plus i-Size
I sad sam u problemu. Zaljubila se u cybex.
Ova su teža ali mi se čine puno kvalitetnija i bolja i mislim da ako kupujem AS od njih da je možda bolje kupiti ovu cloud.
Eto voljela bih čuti vaša mišljenja
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Cure evo čisto da vas informiram kako ne biste došle u istu situaciju kao ja. Dobila sam odgovor od Heraclee u vezi pogrešne pošiljke. Naime na njihovoj stranici piše da je dimenzija jastuka za trudnice i dojilje 140x70, što je netočna informacija. Oni tvrde da imaju u ponudi samo male jastuke za dojenje 60x45 i da je očito greška na njihovoj stranici a nisu se ni ispričali… Znači Heraclea uopće ne nudi veće jastuke za spavanje kao što im piše na stranici a prodaje ih kao takve. Eto, na kraju ću poći u Bubamaru i uživo ga kupiti a ne online. 😼
Meni je isto danas dosao heraclea jastuk i isto sam ostala sokirana kako je mali.
Ne znam bi li ga zadrzala jer mi se cini jako udoban, ali definitivno nije ono sto sam narucila i platila.
Jesi pitala da li vrse povrat?
Eto, ne mogu vjerovati da si i ti imala isti slučaj i tko zna koliko još žena..
Mene je ovo danas baš uzrujalo, pogotovo način komunikacije bez ikakve isprike... Jastuk jest udoban, ali kao sto kažeš nije ono što smo naručile i platile. Onda neka u opisu napišu točne dimenzije. Meni definitivno treba veći koji će mi biti potpora za leđa i da ga mogu obgrliti nogama. Odmah sam poslala paket nazad i rečeno mi je da će novac biti vraćen.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
mi smo ti odlučili danas otići do city vidjeti uživo kolica premda smo kao već odlučili kupiti Per Perego 3u1 Futura Modular.
I tako, magic baby zatvoren, produljili u baby centar, rekla sam im da gledamo 3u1 ili 2u1 s kompaktibilnim AS oko 5000kuna.
Pokazala nam teta Per Perego 3u1 Futura Modular i skroz su lagana kolica (za sada živimo u podstanarstvu na 3 katu bez lifta) i baš sam bila zadovoljna.
Onda sam skužila da nemaju na sportskom skroz nulti položaj i da nema nigdje "ventilacije".
I onda nam teta pokaže na njenu preporuku Cybex Balios S 2u1
i predloži uz to CYBEX autosjedalica grupa 0+ Aton 5 ili čak
CYBEX autosjedalica grupa 0+ Cloud Z Plus i-Size
I sad sam u problemu. Zaljubila se u cybex.
Ova su teža ali mi se čine puno kvalitetnija i bolja i mislim da ako kupujem AS od njih da je možda bolje kupiti ovu cloud.
Eto voljela bih čuti vaša mišljenja
U grupi savjeti i prodaja kolica to su jedna od hvaljenijih kolica, stalno ih spominju i preporučuju. A njihove as su jedne od najsigurnijih prema adac testiranjima na tržištu tako da ako odabereš njih mislim da nećeš pogriješiti.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Djevojke, eto mene u euforiji :)
Pregled prosao odlicno, bebica je super, 451 gram, zivahna, sve na svom mjestu, ja zatvorena, sve super.
I dodajte jednu curu na popiiiis 🎀🎀🎀 stize pisuljica 🥰
https://ibb.co/ThdP2nY
😍😍😍😍😍😍😍
Cure jel ikome od vas tvrd i napet trbuh? Do sad ga nisam uopce osjetila.. Neznam da li da se brinem ili ne. Bila na pregledu u pon (bilo sve ok) i od tad.. Tj od te veceri je bas napet i tvrd i tesko mi je hodat
Meni je isto tvrd trbuh. Pogotovo navecer. Popijem 2 magnezija. Al bas osjetim kontrakciju kad mi zgrci maternicu. Tako mi je bilo u prvoj trudnoci i pocela sam se otvarati vec u 20tim tjednima. Nadam se da se scenarij ne ponavlja 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji