I ja imam Pranarom alergie force (tak nekak) za nos, i stalno muku mucim al vec sam se navikla.
Ja se danas probudila u 3h i nikak zaspati vise. Kad bi legla na lijevi bok bole me leda izmedu lopatica a na desnom mi nije pasalo, trne mi ruka, na ledima ne mogu jer me tezina trbuha pritiska, tak da muka ziva... 🤔
I sad ujutro me pocastila bol u donjem dijelu trbuha s lijeva, a k tome stalno osjecam menstrualne bolove... 🤔
I meni je pun nos osušene krvi, čistim svaki dan i kad krenem nikad kraja 🙉 ali to je normalno.
Skontala sam da su mi pazusi malo potamnili, a odmah sutradan na Pregnancy aplikaciji mi je baš izašlo da će se to dogodit, možda i dlanovi i stopala, ali to mi nije. Jedu li vama pazusi dobili boju?
Jutroo curee 😃
Ana1305 cestitke na princezi 💜💜
U kojem si tjednu ?
Ja sam vec jako nestrpljiva oko pregleda iduci cetvrtak i stvarno se nadam da cemo saznati spol 🥰
Sto se tice nosa, nema problema i za sad nemogu prijaviti nikakve tegobe osim odlaska na wc ponoci po nekoliko puta 😃
I moram primjetiti da mi je trbuh poceo puno brze rast, sto mi naravno uopce ne smeta, dapace 😍🥰🥰
Ana cestitke na curicu😍😍
Dobro jutro trudnice ☕️☕️Kako se osjećate??Takodjer jako lose spavam ,budim se po par puta po noci.nikako da se na mjestom,da mi pase.
Sto se nosa tice ujutro mi zna i krv biti,ja mislim da kapilari pucaju a to kao normalno u trudnoci.nekako se nesikiram puno,ali bidem na pregledu rekla idem tek 21.5i ne mogu docekati.
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Da li je neka od vas imala ovako nesto ..
Znaci kad idem pisati me sa strane trbuha(dole) boli? Onak probode.. Ali jednom pa stane. Mokracni kanali? Al ne pece me niti ista..
Jutro zenice :)) ja san se nocas dva puta dizala i jos se valjan po krevetu. Probudila sam se na ledima, sta me bas nervira a i bolila su me tokom noci.
Sta se tice suhoće nosa i sukrvice, meni to jos uvik traje. Ko sta su cure pisale, normalno je 🤧
Marta14 meni se to dogodilo par puta, za vrime dok me bolilo kod desnog jajnika. Bas san ginek rekla da mi se cini da bol popusta kako mokrim. Pregleda je i rekla da je uredu. Ja cu svakako do sljedeceg pregleda otic dat urin na pregled, mozda ima stagod u mokraci.
Mimi legendo
Također, imam problem sa sukrvicom iz nosa. Nekad malo, a nekad ujutro zna bit i više. Inače ujutro mi se strašno spava kad se moram ustat, a navečer mi se ne ide spavat.
Danas mi je od kad sam se probudila između nogu nekakav pritisak, trnjenje. Baš dole na ulazu.. jeste li osjetile takvo nešto?
2020 preslatka ti je maca. 😍 I moja meni isto stalno leži na stomku ili pokraj i toliko glasno prede da mi prostruji kroz cijelo tijelo. Bas lijep osjećaj, a vjerujem i bebi. ☺️
I ja također ponekad imam sukrvicu iz nosa.
Što se tiče online narudžbi, očito sve kasni. Meni konačno danas treba doći paket iz HM-a nakon 2 tjedna. 🙈
Što se tegoba tiče, trenutno ih nemam. Jedino mi je čudno da ne primjetim da mi trbuh raste pa me to nekad zabrine, ali ne želim se dati negativnim mislima. Jedva čekam pregled za 2 tjedna!
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
tashee7 da sa fitness.com., naručila sam 15.4
Dajem im još tjedan dana max.
Kaufland jastuk za spavanje na boku kupila sam oba zeleni i roza 🙈🙈🙈 40x145 svaki .
Jastucnice su bezveze al sam ih ipak uzela.
Evo jedan se upravo centrifugira pa ću i drugog oprati :)
Javim ujutro dojmove
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji