Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    07. Svibanj 2020. 12:17

Vita26

https://ibb.co/GMpD0nT

Ovo ja jedem u mjesto slatkog 😂😂

Vrh 😍 ja jedino izbjegavam grožđicw, njih bas ne volin. Ali zato brusnice, bademe, orahe, brazilski orascic obozavan 🤩🤩
    Kad iman sladoled u zamrzivacu, ne uspijen se izborit za orasaste plodove umjesto njega hahah

Marta14
    07. Svibanj 2020. 12:20

Pa tako nekako i ja jedem Skakavac ali sa dodacima (coksa) haha. Ujutro zobene ili od pira sa jogurtom i vocem, chia, svasta.. Rucak meso i povrce bez kruha. Ja jedem previse kruha za veceru jer ne znam sta. Nemam volje 2x dnevno kuhati.. Moram tu veceru poboljsati..ali onesvijestila bi se valjda sa jogurtom za veceru 🙈
    Vita od danas i ja jedem to sto i ti 😅
    I def vagu micem.. 

Skakavac
    07. Svibanj 2020. 12:21

happy_m

Kad vas citam malo se i zabrinem jer nemam nikakve simptome 🙈🙈 ali jos uvijek stignu doc hahaha
    Tak mi je lijepo gledati slike trbuscica, prekrasne ste sve 😍😍
    Pa evo da se i mi malo pohvalimo kako rastemohttps://ibb.co/6WxQFvW ❤
    Danas evo sastavljamo komodicu za presvlacenje, pa vam poslikam kad bude gotovo 😃
    I kupili smo kolica, peg perego 3u1 futura modular 🙂
    Tako da polako sam nabavila sve ove vece stvari. Htjela sam vas pitati za madrac za kinderbet, hocete li uzimati normapan ili onaj antibakterijski?

Lipi trbuscic 🤗💓 kolica su super, cijena za kvalitetu također :)) ja jos nista, ali nista. Niti komadic robice a niti sta krupnoga. Nez kad cu 😅

Marta14
    07. Svibanj 2020. 12:22

Happy 😍😍 slikaj slikaj, mi volimo slike 😊

Skakavac
    07. Svibanj 2020. 12:23

Marta14

Pa tako nekako i ja jedem Skakavac ali sa dodacima (coksa) haha. Ujutro zobene ili od pira sa jogurtom i vocem, chia, svasta.. Rucak meso i povrce bez kruha. Ja jedem previse kruha za veceru jer ne znam sta. Nemam volje 2x dnevno kuhati.. Moram tu veceru poboljsati..ali onesvijestila bi se valjda sa jogurtom za veceru 🙈
    Vita od danas i ja jedem to sto i ti 😅
    I def vagu micem..

Ma nebi se unesvistila :DDD .. Probas uz to topli kakao, meni je sinoc bilo dosta. Al evo npr jutros ko sta san i napisala, da bi posli uru pojila sada jedan puding jer san gladna 🤪 samo ti makni vagu i pomalo. Jedan dan gori jedan doli, bit ce ok. Trudi se izbalansirati koliko se moze. Sican se da su mene mucnine dosta dugo drzale i navecer bi i ja kruva kruva.. Meni je to najdraze

• kikic
    07. Svibanj 2020. 12:25

Skakavac

Marta14

Skakavac koliko sam skuzila ti pazis sta jedes? Ak da napisi sta jedes za veceru molim te.. Vagnula sam se i sad tugujem😅

Sta se vazes :DD ja san ka bzvz stala na vagu da vidin di san, pretprosli tjedan.. Pokazalo mi tri kg vise od zadnjeg pregleda. Blokala san momentalno. Doden na pregled, svega kg vise od zadnjeg puta.
    Da, pazin najvise radi zeluca jer me satare. Mislin da se zbog njega nisan razdebljala. Odradila san to prije trudnoće 🤧😂
    Nez kako bi ti to srocila. Ja bi mogla zivit na kruvu, ugljikohidratima i voću. Obzirom na to, kombiniran sta cu kroz dan.. Tipa jucer ujutro zobena kasa i svjeze borovnice, za rucak bolognese sa spagetima i salata, banana međuobrok i koji komad Digestive keksa. Dosla san doma, pojila jedan kremasti kefir iz lidla (ima voce unutra) i kakao popila.. U razmaku, da ne moram odma na wc od svega 😂
    jutros san npr imala domace kruva materinog, pa njega s maslom i marmeladom. Raspisala san se, Skuzaj :D pokusavan dan po dan balansirat. Nekad mi uspije nekad ne, al fala Bogu i to je normalno. Pojist cu ja i sladoled npr ali ne svaki dan

Ogladnila sam kad sam ovo procitala 😂😂

Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
    17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
    Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.

Skakavac
    07. Svibanj 2020. 12:26

Zab san napomenit da ja za rucak cesto iman meso i za prilog skrobasto.. Tipa manistra, palenta (pura), rjeđe pire i tako to. Blitvu san volila a u trudnoći je ne mogu smislit. Volin bundevu za juhu, brokulu također, mrkvu grasak i tako to 

Skakavac
    07. Svibanj 2020. 12:27

kikic

Skakavac

Marta14

Skakavac koliko sam skuzila ti pazis sta jedes? Ak da napisi sta jedes za veceru molim te.. Vagnula sam se i sad tugujem😅

Sta se vazes :DD ja san ka bzvz stala na vagu da vidin di san, pretprosli tjedan.. Pokazalo mi tri kg vise od zadnjeg pregleda. Blokala san momentalno. Doden na pregled, svega kg vise od zadnjeg puta.
    Da, pazin najvise radi zeluca jer me satare. Mislin da se zbog njega nisan razdebljala. Odradila san to prije trudnoće 🤧😂
    Nez kako bi ti to srocila. Ja bi mogla zivit na kruvu, ugljikohidratima i voću. Obzirom na to, kombiniran sta cu kroz dan.. Tipa jucer ujutro zobena kasa i svjeze borovnice, za rucak bolognese sa spagetima i salata, banana međuobrok i koji komad Digestive keksa. Dosla san doma, pojila jedan kremasti kefir iz lidla (ima voce unutra) i kakao popila.. U razmaku, da ne moram odma na wc od svega 😂
    jutros san npr imala domace kruva materinog, pa njega s maslom i marmeladom. Raspisala san se, Skuzaj :D pokusavan dan po dan balansirat. Nekad mi uspije nekad ne, al fala Bogu i to je normalno. Pojist cu ja i sladoled npr ali ne svaki dan

Ogladnila sam kad sam ovo procitala 😂😂

Hahahaha i kod mene isto.. Pa san posli marende uzela puding 😪😝

happy_m
    07. Svibanj 2020. 12:28

Skakavac

happy_m

Kad vas citam malo se i zabrinem jer nemam nikakve simptome 🙈🙈 ali jos uvijek stignu doc hahaha
    Tak mi je lijepo gledati slike trbuscica, prekrasne ste sve 😍😍
    Pa evo da se i mi malo pohvalimo kako rastemohttps://ibb.co/6WxQFvW ❤
    Danas evo sastavljamo komodicu za presvlacenje, pa vam poslikam kad bude gotovo 😃
    I kupili smo kolica, peg perego 3u1 futura modular 🙂
    Tako da polako sam nabavila sve ove vece stvari. Htjela sam vas pitati za madrac za kinderbet, hocete li uzimati normapan ili onaj antibakterijski?

Lipi trbuscic 🤗💓 kolica su super, cijena za kvalitetu također :)) ja jos nista, ali nista. Niti komadic robice a niti sta krupnoga. Nez kad cu 😅

Hvalaa 🥰 da, jos smo uhvatili 15% popusta na kolica zato sam ih tako rano i kupila...ali super su mi jer su lagana, ima mjesta za stvari i nisu preglomazna 😃

Tejic
    07. Svibanj 2020. 12:32

Meni se pak evo u trudnoci razvila neka alergija na orasaste plodove, sve me pocne svrbiti u ustima i jednjaku kad bi nest takvo pojela.
    Jedem uglavnom dorucak i rucak oko 16h jer do tada muz radi i nakon toga se osjecam toliko puno i napet mi trbuh da za veceru uglavnom nista ne jedem jer imam osjecaj da nemam mjesta 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.