Crwena i Ana čestitam na uspješnim pregledima a tebi Ana posebno na curici! 🥰🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cestitke cure na uspjesnim pregledima! 💓
Ja isto imam jastuk ali na kraju ga uopce ne koristim nego se omotam s kcerinim dekicama 😂 one su mi nekako mekane pa ih naslozim oko trbuha, a jastuk medu noge. Ni u prvoj trudnoci nisam mogla s njim spavati.
Cure evo čisto da vas informiram kako ne biste došle u istu situaciju kao ja. Dobila sam odgovor od Heraclee u vezi pogrešne pošiljke. Naime na njihovoj stranici piše da je dimenzija jastuka za trudnice i dojilje 140x70, što je netočna informacija. Oni tvrde da imaju u ponudi samo male jastuke za dojenje 60x45 i da je očito greška na njihovoj stranici a nisu se ni ispričali… Znači Heraclea uopće ne nudi veće jastuke za spavanje kao što im piše na stranici a prodaje ih kao takve. Eto, na kraju ću poći u Bubamaru i uživo ga kupiti a ne online. 😼
Meni je isto danas dosao heraclea jastuk i isto sam ostala sokirana kako je mali.
Ne znam bi li ga zadrzala jer mi se cini jako udoban, ali definitivno nije ono sto sam narucila i platila.
Jesi pitala da li vrse povrat?
Eto, ne mogu vjerovati da si i ti imala isti slučaj i tko zna koliko još žena..
Mene je ovo danas baš uzrujalo, pogotovo način komunikacije bez ikakve isprike… Jastuk jest udoban, ali kao sto kažeš nije ono što smo naručile i platile. Onda neka u opisu napišu točne dimenzije. Meni definitivno treba veći koji će mi biti potpora za leđa i da ga mogu obgrliti nogama. Odmah sam poslala paket nazad i rečeno mi je da će novac biti vraćen.
Ja cu ipak svoj zadrzat, muz me uvjerava da je to ta velicina koja je i pisala na stranici i da sam krivo procijenila. Jer se valjda gleda duzina od-do kad se rasiri jastuk, ako mozes shvatit moje objasnjavanje 😅
Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.
Mana_Mare 20.08. Curica 💜 Split
Slatke_brige 22.8. Dečko 💙 Čakovec
Skakavac 27.08.🌞 Split
Mabel 28.8. Curica 💜
Celaena 28.8. Dečko 💙
LUX 30.08. Curica 💜
Hannica0 04.09. Curica 💜
Tejić 05.09 Dečko 💙 Varaždin
Mara1992 05.09 Dečko 💙 Slavonski Brod
Princess Mimi 06.09. Dečko 💙 Sveti Duh(ZG)
tashee 08.09. Dečko💙 Vinogradska (ZG)
ela32 08.09. Curica💜
_ana_ 11.09. Decko 💙
LoMa 15.09.🌞 Petrova
Malisa 15.09.🌞
Talija 17.09. Decko 💙
Ninche 18.09.🌞
Mona1309 18.09. Curica 💜
mc_mouse 19.09. Dečko💙 Virovitica
Marta 20.09.Curica 💜
Onka 21.09. Dečko 💙
Ana1305 21.09.Curica 💜 Virovitica
Bulba 23.09. Dečko 💙Sveti Duh(ZG)
2020 25.09.🌞 Dubrovnik
Dinosaurus 26.09. Curica 💜 Zadar
Kokica37 26.9 🌞
Rosha 27.09. Dečko 💙 Petrova
Lepepa 28.9. Curica 💜 Sveti Duh(ZG)
Napokon2804 30.09. Dečko 💙
Happymom 01.10. Dečko 💙 Split
Ivy88 01.10. Dečko 💙 OB Zabok
Sif 03.10. Curica 💜 Varaždin
Bebacica 04.10.🌞 Zabok
Demetria 06.10.🌞 Split
nada23 07.10. Dečko 💙 Dubrovnik
happy_m 08.10.🌞 (ZG)
Crwena 08.10. Dečko 💙 Sveti Duh(ZG)
Makarska 10.10. Curica 💜
Leia 11.10. Dečko 💙
Martina1988 20.10.🌞 Pula
Orangina 21.10.🌞
Ketty1309 22.10. 🌞 Koprivnica
Vitae 26.10. Dečko 💙
jasamja 26.10. 🌞 Rijeka
Gonal 26.10. Curica 💜 Gospić/Petrova
Kikic 27.10. Dječak 💙 Split
Bosco 30.10.🌞 Vinogradska (ZG)
Teica30 30.10.🌞 Osijek
Mina 29 31.10. Dečko 💙 Zabok
Zojo 02.11. 🌞 Pula
Justagirl2201 03.11. Dečko 💙
Isabelagregorijan 05.11.🌞 Zabok
SmileA 05.11. Dečko 💙 Vinogradska (ZG)
Vita26 07.11.🌞 Osijek
Halila 07.11 🌞 Koprivnica
Unakit 09.11🌞
Hip_hopsica 13.11 Dečko 💙
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
13 💜 vs 24 💙
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Djevojke, eto mene u euforiji :)
Pregled prosao odlicno, bebica je super, 451 gram, zivahna, sve na svom mjestu, ja zatvorena, sve super.
I dodajte jednu curu na popiiiis 🎀🎀🎀 stize pisuljica 🥰
https://ibb.co/ThdP2nY
Čestitke na curici, slika je baš fora, lijepo se namjestila.
Evo ja curke ubola neki popust na zadnje komade, naručila kolica neonato puro 2u1 i autosjedalicu maxi cosy axsissfix pro u Sloveniji sve skupa 668€. A inače bez popusta kolica su 800€,a as 500€. A još ni ne znam dali dečko ili cura, bankrotirat ćemo prije nego saznamo.
https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]
Cestitam svima na uspješnim pregledima i na jos jednoj curici 🥳🌸
Hvala Demetria. kaj si izbrojala, taman ja krenula, pa vidjela da si ti 🤭 decki vode zasad, ali ima na puno koje neznamo.
Ja sam sva u vjencanju, pa nista ne komentiram, pregled mi je u srijedu 13.05. I nadam se da ce sve bit okej i da ce mozda rec spol, iako mi frendica danas bila na 4d i nisu joj uspjeli vidjet 🤣
Čestitke na pregledima i Ani na curici!!! ❤
Bosco uživaj u pripremama za vjenčanje.. to su slatke brige. 😊
Cure evo čisto da vas informiram kako ne biste došle u istu situaciju kao ja. Dobila sam odgovor od Heraclee u vezi pogrešne pošiljke. Naime na njihovoj stranici piše da je dimenzija jastuka za trudnice i dojilje 140x70, što je netočna informacija. Oni tvrde da imaju u ponudi samo male jastuke za dojenje 60x45 i da je očito greška na njihovoj stranici a nisu se ni ispričali… Znači Heraclea uopće ne nudi veće jastuke za spavanje kao što im piše na stranici a prodaje ih kao takve. Eto, na kraju ću poći u Bubamaru i uživo ga kupiti a ne online. 😼
Meni je isto danas dosao heraclea jastuk i isto sam ostala sokirana kako je mali.
Ne znam bi li ga zadrzala jer mi se cini jako udoban, ali definitivno nije ono sto sam narucila i platila.
Jesi pitala da li vrse povrat?
Eto, ne mogu vjerovati da si i ti imala isti slučaj i tko zna koliko još žena..
Mene je ovo danas baš uzrujalo, pogotovo način komunikacije bez ikakve isprike… Jastuk jest udoban, ali kao sto kažeš nije ono što smo naručile i platile. Onda neka u opisu napišu točne dimenzije. Meni definitivno treba veći koji će mi biti potpora za leđa i da ga mogu obgrliti nogama. Odmah sam poslala paket nazad i rečeno mi je da će novac biti vraćen.
Ja cu ipak svoj zadrzat, muz me uvjerava da je to ta velicina koja je i pisala na stranici i da sam krivo procijenila. Jer se valjda gleda duzina od-do kad se rasiri jastuk, ako mozes shvatit moje objasnjavanje 😅
Shvaćam na što misliš. To sam i ja pomislila na prvu,ali sam provjerila i druge stranice i nema mi smisla da se dužina mjeri od-do kada se rasiri jastuk. Na slici je prikazano kako se mjere dimenzije ( na drugoj stranici). Heraclea je priznala grešku tako da se tu nema više što reći. Samo da konačno nabavim odgovarajuci jastuk, koliko ga tražim i čekaaam 🙈 Eto toliko o tome. 😅
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji