Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Svibanj 2020. 09:43

nada23 da da sutra smo već velikih 20.tj 🤗 hvala ti jedva čekam da..
    Imala sam svrab jednu večer i iscjedak je bio obilniji .. ništa me nije boljelo ni peklo ali eto kaže gljivice sve ostalo ok , nosila sam i mokraću na urinokulturu to još čekam nalaze valjda će biti sutra. Uglavnom kaže da slatko voli bakterije a ja sam bas pretjerala tako da vjerujem da je do toga , a tekućine nisam uopće pila.

Dinosaurus
    03. Svibanj 2020. 09:51

Halila

Čestitam na curici i dečku! 😍
    Ja sam baš nestrpljiva da saznamo šta je. Uvijek sam si željela da imam dvije curice, no otkako sam sad zatrudnila, baš mi je svejedno, samo nek bude sve ok.

Vidim da sve koristite trudnički jastuk. Ja imam svoj od prve trudnoće i stoji mi u podrumu. 😁 Nekako ga nikad nisam koristila, ne znam šta bi s njim. Ionako spavam ko top, a i u prvoj trudnoći je bilo tako.

Maženje trbuha mi ne smeta. Nekako razumijem da je ljudima to slatko, a nije baš da mi svatko na cesti dira trbuh, uvijek su to bliske osobe.

Raspoloženje mi je bilo katastrofalno do prije par dana, a sad samo povremeno poludim bez nekog razloga pa vičem i na muža i na kćer. Blago njima sa mnom 😂

Cure kojima ovo nije prva trudnoća.. jel i vama drugačije od prve? Ja sam u prvoj stalno nešto čitala o tome, sva bila u pričama o trudnoći, a sad jedva da znam u kojem sam tjednu, uopće se nisam toliko uživila u taj osjećaj. Valjda je to normalno kad već imaš dijete pa se s njim baviš po cijele dane? I kako vaša djeca reagiraju na to da će postat starija braća/sestre? Moja curka je presretna. Svako malo mi mazi i ljubi trbuh i priča svima da će dobit seku 😂

Jutro cure!
    Bas sam jucer komentirala da jos uvik nisam svjesna da sam opet trudna.. Da mi ne raste stomak zaboravila bi se 😁 i sad mi vrime puno brze ide negonu prvoj trudnoci. 
    Moj sin je jos mali (1god. i 8mj.) pa i ne dozivljava previse ali zna pomazit moj stomak i rec Beeebaaa 😁

nada23
    03. Svibanj 2020. 10:15

Onka super! Taman si na pola puta. 😍 
    Samo se drži terapije i što dalje od slatkog i nestat će gljivice. ☺️ 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• SmileA
    03. Svibanj 2020. 10:15

Onka, Halila hvala vam puno cure!🤗🥰
    Sto se tice briseva meni je doktor rekao da ce mi ih sad na sljedecem pregledu raditi, a do sad sam radila urin i urinokulturu jer sam imala prosli put bakteriju i zavrsila na antibioticima, ali sad je sve u redu..takoder me poslao vaditi KKS vjerojatno radi trombofilije jer se pikam i jos glukozu u krvi i to mi je nalaz 5.1 pa moram pripaziti.
    Onka sretno sutra na pregledu!🥰🍀🤞

🌈💙👣🙏

Zel
    03. Svibanj 2020. 10:41

Mene je moja doktorica zbog glukoze 5.2 slala na ogtt u 13.tjednu, Al na svu sreću sve je bilo ok i ispod granice. Išla sam privatno u Lab plus i bilo odlično (koliko može biti) . E, ima li koja problem s visokim tlakom? Meni uvijek skoči kad idem na pregled pa sam morala doma mjeriti svaki dan i to je bilo ok, ali na pregledu užas! Pa su me slali na holter koji sam nosila 24 sata i koji je pokazao isto: doma sve regularnog, a taman prije pregleda 190 sa 90!! Ipak nisam na nikakvoj terapiji, veli dr. da pričekamo još jedan kontrolni holter pa ćemo vidjeti što dalje. Rekla sam im da se ja svih njih doktora bojim 

Unakit
    03. Svibanj 2020. 10:55

Sto se tice raspolozenja ja sam zbog korone plakala kad god ukljucim tv, a kako cujem Bella ciao suze mi krecu I sad. A muza sam htjela katapultirat par puta, kad god je potvrdio da je ograniceno musko 😆 

Rosha
    03. Svibanj 2020. 11:01

Jutro cure! 
    Nama je danas 18tt i evo jedna slikica sa jutarnje rekreacije 😊
    https://ibb.co/zXVCsRx
    Pupa raste i moram priznat da ne osjetim bas pokrete kao u prvoj trudnoci...nekako mislim da je to zbog posteljice sprijeda 🤔 ali osjetim unutra pokoji udarac, ko da mi u zeludac udari 😅
    Sto se raspolozenja tice skroz sam ok, nemam nekih turbulencija i kako tjedni prolaze sve mi je lakse nekko, kao da trudna uopce nisam. Bas sam ok 😊
    14.5. je pregled i veliiikih 20tt!
    Treba se strpiti do tada.. 
    Jel je tko planirao radati u Petrovoj?

03. Svibanj 2020. 11:04

SmileA hvala ti 🥰
    Meni je ginekologica prepisala Heferol zbog toga sto sam slabokrvna i to je jedino sto za sad pijem uz Novalac.. 
    nada23 ❤️❤️❤️

Marta14
    03. Svibanj 2020. 11:06

Jutro/dan! 😁
    Onka sretno sutra! Ja sam imala u prosloj trudnoci gljivice skoro pa stalno. Sad nemam nista sto je cudno jer jedem tonu slatkog. Radila sam u 10tom tjednu kks, bris i papu, urinokulturu nisam..
    Ogtt radim sljedeci mjesec i opet kks.

Meni je druga trudnoca i jednostavno nije kao prva.. Nemas ni pola vremena kao u prvoj da se posvetis svemu tome, i sebi.. Ono lezanje na lijevoj strani i odmaranje.. To dode na red navecer u 22h..😁

Danas smo 20ti tjedan 🎉🎉🎉

Napokon 2804
    03. Svibanj 2020. 11:09

Rosha prekrasna slikica i pupo 😍
    Marta14 čestitam na uspjesno odradenih pola puta, jos toliko, i eto malog zlata u tvom naručju 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.