Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SmileA
    02. Svibanj 2020. 22:00

Unakit

SmileA

Makarska

SmileA cestitam ti ,jesi i ti bila na potpomognutoj oplodnji? Ili sam nesto zeznila 🤔. Moj muz je toliko navija za curicu i stize njemu njegova Gabriela 👧, ionako je vec na njega duga i velika 😂🤷‍♀️
    Makarskajesam jesam dobro si zapamtila☺️ moj muz je isto onako potajno prizeljkivao mrvicu vise curku, ali nakon 2 spontana pobacaja i potpomognutih oplodnja i postupaka, stvarno nam je bilo bitno da bude sve samo u redu🙏i da ovaj put uspije, tako da sreca je velika🌈💙

Divno SmileA, cestitam, bozanstvene vijesti 🥰

Unakit hvala ti!😃🤗😘🥰

🌈💙👣🙏

Makarska
    02. Svibanj 2020. 22:14

SmileA

Makarska

SmileA cestitam ti ,jesi i ti bila na potpomognutoj oplodnji? Ili sam nesto zeznila 🤔. Moj muz je toliko navija za curicu i stize njemu njegova Gabriela 👧, ionako je vec na njega duga i velika 😂🤷‍♀️
    Makarskajesam jesam dobro si zapamtila☺️ moj muz je isto onako potajno prizeljkivao mrvicu vise curku, ali nakon 2 spontana pobacaja i potpomognutih oplodnja i postupaka, stvarno nam je bilo bitno da bude sve samo u redu🙏i da ovaj put uspije, tako da sreca je velika🌈💙

Ma bit ce sve super,mi smo fala Bogu iz drugog puta uspili i za sada ide sve kako triba 🙏🤗 , to jesi u pravu i slazem se s tobom sta se tice nakon toliko inekcija i svega sta se prode samo sa bude zdravo i da uzivamo sada napokon

• vitae
    02. Svibanj 2020. 22:15

Bosco

Bok cure!
    Bas lijepo doc na forum a sve puno lijepih slika buša😍

Mene jucer netko pitao dal sam sigurna da sam trudna, jer mi se trbuh ne vidi. Danas izgleda kao da sam u 5 mjesecu 🤷‍♀️ meni to od dana do dana.

Ja danas saznala da se ipak udajem za 2 tjedna 🤣 trebala je bit svadba od 150 ljudi, pa nam je korona sve planove zeznula, zvao danas svecenik da mozemo imat svadbu do 30 ljudi, tako da mala svadbica, taman 😊 malo šok, ali dobro. Tak i tak zaručnika zovem muž več godinu dana. 🤣

A hoce li se u restoranu moci organizirati vecera za 30 osoba? Na pocetku je limit 10 osoba

• kikic
    03. Svibanj 2020. 08:25

Je li netko imao heraclea jastuk od heljde? Ili ima mozda neku drugu preporuku?
    Meni je bas postalo tesko spavat jer inace spavam na trbuhu pa se nadam da jastuk za trudnice bar malo.pomogne... 
    U zadnje vrijeme spavam po 5 sati max, ima li jos netko da ne moze spavat? 

Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
    17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
    Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.

Princess Mimi
    03. Svibanj 2020. 08:43

kikic

Meni je bas postalo tesko spavat jer inace spavam na trbuhu pa se nadam da jastuk za trudnice bar malo.pomogne…

Imala sam prije nekih mjesec dana fazu ne spavanja, ali srecom proslo je 😅 sad mi jedino ponekad treba dugo da se namjestim i podbocim s milion jastuka 😂

03. Svibanj 2020. 09:12

Dobro jutro cure, kako ste spavale sinoć? 
    SmileA čestitam na urednim nalazima i na još jednom frajeru šta nam stiže ❤️🤗
    Slike bušica su predivne samo neka rastemo i da nam bebice budu žive i zdrave svima.
    Sto se tiče raspoloženja ja sam u posljednjih tjedan dana bas placljiva, neko kaže krivu riječ ja odma u plac tak da valjda bu to prošlo hehe.
    Sutra idemo na redovnu kontrolu i opet nikako dočekati da vidim svog momčića .

Da pitam da li je koja od vas radila briseve i kakvi su bili nalazi? Pitam jer su meni pronašli kvasce (gljivice) pa mi je prepisala vaginalete 3 dana i kremicu za izvana ... kaže da smanjim sa šećerom i povećan unos tekućine 

nada23
    03. Svibanj 2020. 09:21

kikic

Meni je bas postalo tesko spavat jer inace spavam na trbuhu pa se nadam da jastuk za trudnice bar malo.pomogne…

Ja sam ga naručila i čekam ga. Također slabije spavam jer se nikako namjestiti.  

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Bosco
    03. Svibanj 2020. 09:22

vitae

Bosco

Bok cure!
    Bas lijepo doc na forum a sve puno lijepih slika buša😍

Mene jucer netko pitao dal sam sigurna da sam trudna, jer mi se trbuh ne vidi. Danas izgleda kao da sam u 5 mjesecu 🤷‍♀️ meni to od dana do dana.

Ja danas saznala da se ipak udajem za 2 tjedna 🤣 trebala je bit svadba od 150 ljudi, pa nam je korona sve planove zeznula, zvao danas svecenik da mozemo imat svadbu do 30 ljudi, tako da mala svadbica, taman 😊 malo šok, ali dobro. Tak i tak zaručnika zovem muž več godinu dana. 🤣

A hoce li se u restoranu moci organizirati vecera za 30 osoba? Na pocetku je limit 10 osoba

Jutro!
    U crkvi su mi dopustili oko 30 ljudi, ja mislim da ce biti oko 25, pa idemo kod mojih doma poslje, oni imaju ogromno dvoriste, dvije sjednice.. Pa cemo tamo. Nazalost nije mi opcija da smo u restoranu svi na 2 metra. Trebali smo biti u velikoj sali, a taj restoran sad ni ne radi 😞

Mene nesto stalno zeludac boli, uvijek se prepadnem da je bebac al je bas nekak visoko gore. 😥

nada23
    03. Svibanj 2020. 09:31

Dobro jutro svima. 🤗
    Onka, ok sam spavala samo što sam se 100 puta okrenula s ljevog na desni bok i obrnuto. 😂
    Ajme pa ti sutra puniš 20.tj.! 👏😍 Mali momčić će biti puuuno veći na uzv nego zadnji put... 😊 Vjerujem da ne možeš čekati sutra. Sretno! 🍀🍀🍀
    Ja nisam još radila briseve... jesi imala kakve simptome za gljivice ?

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Halila
    03. Svibanj 2020. 09:42

Čestitam na curici i dečku!  😍
    Ja sam baš nestrpljiva da saznamo šta je. Uvijek sam si željela da imam dvije curice, no otkako sam sad zatrudnila, baš mi je svejedno, samo nek bude sve ok.

Vidim da sve koristite trudnički jastuk. Ja imam svoj od prve trudnoće i stoji mi u podrumu. 😁 Nekako ga nikad nisam koristila, ne znam šta bi s njim. Ionako spavam ko top, a i u prvoj trudnoći je bilo tako. 

Maženje trbuha mi ne smeta. Nekako razumijem da je ljudima to slatko, a nije baš da mi svatko na cesti dira trbuh, uvijek su to bliske osobe.

Raspoloženje mi je bilo katastrofalno do prije par dana, a sad samo povremeno poludim bez nekog razloga pa vičem i na muža i na kćer. Blago njima sa mnom 😂

Cure kojima ovo nije prva trudnoća.. jel i vama drugačije od prve? Ja sam u prvoj stalno nešto čitala o tome, sva bila u pričama o trudnoći, a sad jedva da znam u kojem sam tjednu, uopće se nisam toliko uživila u taj osjećaj. Valjda je to normalno kad već imaš dijete pa se s njim baviš po cijele dane? I kako vaša djeca reagiraju na to da će postat starija braća/sestre? Moja curka je presretna. Svako malo mi mazi i ljubi trbuh i priča svima da će dobit seku 😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.