Slobodno cure dodajte i bolnice pored spola :)
Zaboravila sam tko je rekao za jastuk od heljde, pretpostavljam da još nije došao.
Još čekam jastuk i robu iz HM-a. Nadam se da će doći u pon pa vam javim 🙏
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
SmileA cestitke draga 🤗💓
mara1992 rekli bi kod nas Boze blagoslovi. Prelip trbuscic :))))
E da, ja isto cekan jastuk s minnygreenya. Lipo mi potrefija 1.5. tako da cekan ponediljak.
SmileA kakav jastuk ces uzeti, ima u baby centeru Theraline kakav sam ja nedavno uzela, savrsen je..
Raspolozenje je tema o kojoj sam nedavno nesto napisala, znaci imam osjecaj da sam pod uzasnim utjecajem hormona, to je grozan osjecaj ali ne mogu si pomoci, bas sam u emotivnoj banani
Legnem uvijek iza ponoci, 1, 2, budimo se oko 9 i cijeli dan turbo s malcem. Nadam se da ce se sve skupa jednostavno popraviti.
SmileA cestitam na deckicu! 🧚♂️🧚♂️ 🤗vidim ti si saznala spol s 13 tjedana tako da ima nade da ja na sljedećem pregledu saznam 🤞
Hvala cure još jednom za lijepe želje za vjencanje, puno mi znaci 🤗
Bosco ja sam ti imala neki mali osjecaj da je deckic, a na pregledu u 11 +3 tj kad sam bila sam vidjela tu spolnu kvrzicu na ultrazvuku i pomislila da je decko pa mi je i doktor rekao to bi mogao biti djecak ali sa sigurnoscu vam mogu reci za 3-4 tjedna.
U meduvremenu sam radila Nifty i tako evo potvrdili🤗
🌈💙👣🙏
SmileA cestitam ti ,jesi i ti bila na potpomognutoj oplodnji? Ili sam nesto zeznila 🤔. Moj muz je toliko navija za curicu i stize njemu njegova Gabriela 👧, ionako je vec na njega duga i velika 😂🤷♀️
Makarska jesam jesam dobro si zapamtila☺️ moj muz je isto onako potajno prizeljkivao mrvicu vise curku, ali nakon 2 spontana pobacaja i potpomognutih oplodnja i postupaka, stvarno nam je bilo bitno da bude sve samo u redu🙏i da ovaj put uspije, tako da sreca je velika🌈💙
🌈💙👣🙏
Vita, Marta15, mara1992, Skakavac i ostale cure hvala na cestitkama!🥰😃😃😘😘
🌈💙👣🙏
Samo da kazem da su trbuscici predivni i da se polako sve zaokruzujemo.. Cestitam curkama na otkrivenom spolu, odmah je nekak lakse obracat se bebici kad znas sta ce bit
SmileA cestitam ti ,jesi i ti bila na potpomognutoj oplodnji? Ili sam nesto zeznila 🤔. Moj muz je toliko navija za curicu i stize njemu njegova Gabriela 👧, ionako je vec na njega duga i velika 😂🤷♀️Makarskajesam jesam dobro si zapamtila☺️ moj muz je isto onako potajno prizeljkivao mrvicu vise curku, ali nakon 2 spontana pobacaja i potpomognutih oplodnja i postupaka, stvarno nam je bilo bitno da bude sve samo u redu🙏i da ovaj put uspije, tako da sreca je velika🌈💙
Divno SmileA, cestitam, bozanstvene vijesti 🥰
SmileA kakav jastuk ces uzeti, ima u baby centeru Theraline kakav sam ja nedavno uzela, savrsen je..
Raspolozenje je tema o kojoj sam nedavno nesto napisala, znaci imam osjecaj da sam pod uzasnim utjecajem hormona, to je grozan osjecaj ali ne mogu si pomoci, bas sam u emotivnoj banani
Legnem uvijek iza ponoci, 1, 2, budimo se oko 9 i cijeli dan turbo s malcem. Nadam se da ce se sve skupa jednostavno popraviti.
Ninche9 e pa jos se nisam odlucila ni za jedan, htjela sam neki koji je Vita uzela u bubamari, ja sam gledala neki doomoo basic, ali eto pogledat cu svakako kad cu uzimati ovaj koji si ti preporucila..Ako cu moc i dobro se osjecati mislila sam u ponedjeljak se zaletit s muzem na kratko pa vidjet samo da uzmem jastuk i koju stvarcicu za bebu tek toliko malo za veselje☺️🤗
🌈💙👣🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji