Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    01. Svibanj 2020. 17:28

Hajdi.hr vam isto ima svašta nešto na akciji.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Princess Mimi
    01. Svibanj 2020. 18:46

Skakavac, ista priča. Otkad sam doma sve mi se poremetilo, tako da doslovno kako koji dan. Ovisi i dal' spavam kroz dan ili ne. Ali bas nemam neko pravilo 😂
    Demetria, uzela sam nocnu lampicu s njihove stranice i tocno je takva kao na slici. Dostava je isto bila brza 😊

Skakavac
    01. Svibanj 2020. 19:24

Princess Mimi

Skakavac, ista priča. Otkad sam doma sve mi se poremetilo, tako da doslovno kako koji dan. Ovisi i dal' spavam kroz dan ili ne. Ali bas nemam neko pravilo 😂
    Demetria, uzela sam nocnu lampicu s njihove stranice i tocno je takva kao na slici. Dostava je isto bila brza 😊

Bas to. Na vrat na nos, kako koji dan. Samo se trudim bit naspavana, falit ce nam sna zasigurno 😅🤗 i naseg reda 🤭

Marta14
    01. Svibanj 2020. 20:02

Nije mi jasno nesto, kada beba spava u vreci za spavanje onda ne treba nista drugo? Samo beba u vreci i stavis ju u krevet? 😅🙈I od kad se moze u vrecu staviti..?! 

Ledolina
    01. Svibanj 2020. 20:08

Cure, znam da nije tema ali ako možete napisati kakve imate perilice rublja i kako ste zadovoljne. Moram kupiti novu pa me zanima...

mara1992
    01. Svibanj 2020. 20:13

Ledolina

Cure, znam da nije tema ali ako možete napisati kakve imate perilice rublja i kako ste zadovoljne. Moram kupiti novu pa me zanima…

Electrolux 7 god garancije bubanj 9 kg. Odlična 👍

url=https://lilypie.com]

mara1992
    01. Svibanj 2020. 20:16

Marta14

Nije mi jasno nesto, kada beba spava u vreci za spavanje onda ne treba nista drugo? Samo beba u vreci i stavis ju u krevet? 😅🙈I od kad se moze u vrecu staviti..?!

Ja sad malog obučem u laganu pamučnu vreću, ispod bodi i dugačka pidžama. Onda ga samo stavim u kinder. Stalno se otkrivao i onda je vreća bila spas. Za zimu sam mu  naručila privatno sa nogavicama zimsku isto se pokazala kao najbolje rješenje. On se otkrije ali ne ozebe jer je u vreći.

mara1992
    01. Svibanj 2020. 20:17

Curke predivne ste 😁

mc_mouse
    01. Svibanj 2020. 20:18

Marta14

U vreću može odma. Ima ih od najmanjeg broja. Najbolje su u c&a. Kažu zapravo da je najsigurnija beba u vreći, da nema nikakve pokrivače da joj nebi završilo preko glave/omotalo se i sl. 
    Isto kao što su opasne vezice na ogradicama kinderbeta. Puno su sigurnije ove navlake za svaku prečku. 

Hip_Hopsica
    01. Svibanj 2020. 20:35

Ja da svoju curku stavim u vreću dobila bi slom živaca... hehehhe poludi ako si ne može sama nariktati pokrivač kako njoj odgovara. Možda da sam ju kao skroz malu naučila na vreću, možda bi to onda funkcioniralo... sada više nema šanse... hehehhe

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.