Hajdi.hr vam isto ima svašta nešto na akciji.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Skakavac, ista priča. Otkad sam doma sve mi se poremetilo, tako da doslovno kako koji dan. Ovisi i dal' spavam kroz dan ili ne. Ali bas nemam neko pravilo 😂
Demetria, uzela sam nocnu lampicu s njihove stranice i tocno je takva kao na slici. Dostava je isto bila brza 😊
Skakavac, ista priča. Otkad sam doma sve mi se poremetilo, tako da doslovno kako koji dan. Ovisi i dal' spavam kroz dan ili ne. Ali bas nemam neko pravilo 😂
Demetria, uzela sam nocnu lampicu s njihove stranice i tocno je takva kao na slici. Dostava je isto bila brza 😊
Bas to. Na vrat na nos, kako koji dan. Samo se trudim bit naspavana, falit ce nam sna zasigurno 😅🤗 i naseg reda 🤭
Nije mi jasno nesto, kada beba spava u vreci za spavanje onda ne treba nista drugo? Samo beba u vreci i stavis ju u krevet? 😅🙈I od kad se moze u vrecu staviti..?!
Cure, znam da nije tema ali ako možete napisati kakve imate perilice rublja i kako ste zadovoljne. Moram kupiti novu pa me zanima...
Cure, znam da nije tema ali ako možete napisati kakve imate perilice rublja i kako ste zadovoljne. Moram kupiti novu pa me zanima…
Electrolux 7 god garancije bubanj 9 kg. Odlična 👍
url=https://lilypie.com]
Nije mi jasno nesto, kada beba spava u vreci za spavanje onda ne treba nista drugo? Samo beba u vreci i stavis ju u krevet? 😅🙈I od kad se moze u vrecu staviti..?!
Ja sad malog obučem u laganu pamučnu vreću, ispod bodi i dugačka pidžama. Onda ga samo stavim u kinder. Stalno se otkrivao i onda je vreća bila spas. Za zimu sam mu naručila privatno sa nogavicama zimsku isto se pokazala kao najbolje rješenje. On se otkrije ali ne ozebe jer je u vreći.
url=https://lilypie.com]
U vreću može odma. Ima ih od najmanjeg broja. Najbolje su u c&a. Kažu zapravo da je najsigurnija beba u vreći, da nema nikakve pokrivače da joj nebi završilo preko glave/omotalo se i sl.
Isto kao što su opasne vezice na ogradicama kinderbeta. Puno su sigurnije ove navlake za svaku prečku.
Ja da svoju curku stavim u vreću dobila bi slom živaca... hehehhe poludi ako si ne može sama nariktati pokrivač kako njoj odgovara. Možda da sam ju kao skroz malu naučila na vreću, možda bi to onda funkcioniralo... sada više nema šanse... hehehhe
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Sortiraj odgovore
Najstariji