Citala sam da u vrecu smiju od 6 tjedna na dalje. Ne znam zasto ne prije, pa ako netko zna ako moze objasniti? 🤔
Mozda se ne smije da se nekak ne zavuce unutra, ne mogu ni zamislit tak malu vrecu i gdje bih je opce kopcala kad su cijeli sicusni hehe ne znam ne mogu si zamislit da tak malo bice stavim u vrecu
Ja sam svog malog znala samo s onom mekanom plis dekicom pokriti do pazuha i sa svake strane mrvicu ususkati da se je moze maknut to je to al to je bilo ljeto, sad ce sve bit drukcije..
Ne znam kak cu prezivjet to da cu ponovo bit svaka 2-3h budna po noci, bojim se opet to prolazit huh
I hormone nakon poroda uff
Sad sam neopisivo tuzna ponekad, mislim da ova me situacija sa samoizolacijom pogada.. I hormoni rade svoje, ponekad sam i bez razloga ljuta
Hvala cure!
Pa mozda su vrece 0-3m pa novorodence ima lufta? Imam ja doma nesto od plisa, ima rukave i Newborn je. Bas cu slikat da mi vi iskusne kazete sta je 😂Znam samo da je za spavanje.. .
Ja sam maloga samo samo sa dekom isto kao Ninche,(zimsko dijete) ali dok je bio mali nije bilo problema. . Kasnije je poceo ludovati zato sad zelim dijete na vrecu nauciti cim prije
Ipak nije Newborn nego One Size.
https://ibb.co/n3qPH1b
I usput sta je ovo sa rupom dole?
https://ibb.co/wC7LZs4
🧐
To su vrece i jedno i drugo Marta. Mozda ova druga ima rupu da se dijete moze dignuti na noge u njoj.
Ja sam svog stavljala u vrecu tek kad je imao par mjeseci. Problem je nastao kad se po noci budio i ustajao u kindicu a nije mogao zbog vrece, onda je bilo suza Pa smo nekako s vremenom izbacili i vrecu, stiglo je ljeto..
Curke imate gnjezda i svasta nesto na bon bon torte od pelena pogledajte na fejsu. I stvarno su jeftinija od drugdje, a sad za kvalitetu 🤷♀️🤷♀️
Htjela sam vas pitat ako je koja od vas gledala ili ima iskustva sa kinderkraft prime 3u1 kolicima, prekrasna su mi i cjenovno prihvatljiva i cini mi se da imaju svu potrebnu opremu.
Da i ja sam citala za vreću da cak beba ide u nju tek od 3 mjeseca, tako da se ja nekako osjecam najsigurnije sa jastucicem... Imam 2, jedan kao onaj moderni i jedan onog starinskog kroja, kao sto je netko od cura objavio bio... I u početku ve spavati u njemu... Pa nek sam ja mirna... Ja sad papala pizzu, nije mi se dalo tijesto mjesiti pa sam uzela kupovnu, natrpala jos kobasice na nju, sira, maslina i na kraju popila jedan mali gemist i sad legla u krevet...
Curke imate gnjezda i svasta nesto na bon bon torte od pelena pogledajte na fejsu. I stvarno su jeftinija od drugdje, a sad za kvalitetu 🤷♀️🤷♀️
Htjela sam vas pitat ako je koja od vas gledala ili ima iskustva sa kinderkraft prime 3u1 kolicima, prekrasna su mi i cjenovno prihvatljiva i cini mi se da imaju svu potrebnu opremu.
Pratim odgovore na ovo.
I ja sam malo danas krenula proučavati kolica.
Do 5000 kuna skupa s kvalitetnom autosjedalicom i adapterima i sta već ne.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Dobro jutro cure!
Ležim u krevetu već sat vremena (muž mi legao na rame,pa ga ne želim buditi) i gledam kolica po netu, čitam recenzije i savjete.
U jednom trenutku su samo suze krenule jer sam shvatila da ću na idućem pregledu 22.05 biti na pola trudnoće. Ne mogu vam opisati koliko sam sretna i tužna zbog toga. Oni koji su imali priblema sa začećima, spontanima/missad i održavanje trudnoće me možda i shvate zašto je tu i tuga.
Eto samo sam to htjela podijeliti s vama.
Šaljem vam svima virtualne puse i zagrljaje.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Demetria, saljem ti veliki zagrljaj ❤️ pomazi to svoje malo čudo u buši i uživaj s dragim 😊
P.s. ne znam kak uspijes lezati s njim na ramenu, ja se svakih pet minuta okrećem 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji