Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    29. Travanj 2020. 17:21

U pravu si definitivno sta se tajica iz Lidla tice. M veličinu imam dva para i super su. Ali se zato proziru dok su mi L, nakon koji sat nosenja, dosta opustene pa nisan pametna. Volila bi da su mi ove s asosa odgovorale tj da se ne proziru 🙄 u hma cu bas probat nac sportske trudničke, crne, pa da san mirna. Za bedra svakako javim 🤗🤗

jasamja
    29. Travanj 2020. 17:43

Ja sam isto dobila trudničku knjižicu i to na 2. pregledu. 
    Ja vam mogu preporučit ove tajice,ooooodlične su 😁😁😁 jesu skuplje nego one iz lidla ali nisu prozirne. Ja ih nosim i na posao. https://ibb.co/3kRf4Fg

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Dinosaurus
    29. Travanj 2020. 18:01

Imam i ja tajice iz hm, dvoje i ni jedne se ne proziru. Narucila sam sad neke biciklisticke kratke tajice pa javim kakve su kad stignu 😊

Princess Mimi
    29. Travanj 2020. 18:06

Skakavac, da, ali kupuješ odvojeno košaru za novorođenče.
    Mi cemo uzeti i njihovo jaje pa da sve bude kompatibilno 😄
    Tejic, sutra kupujem pa javim. Također si planiram kupiti loptu, spasit će me 

nada23
    29. Travanj 2020. 19:12

Ja sam naručila 2 para tajica iz HM ( jedne duge koje se ne ocrtavaju a druge su 3/4 dužine). Sutra mi dolazi paket i jedva ih čekam probati! 😃 Za sada me Lidlove tajice spašavaju. Za po doma su super! 👍

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Marta14
    29. Travanj 2020. 19:16

Skakavac

Demetria ili Marta14 ne ljutite se cure, pojma neman s kojom od vas dvi san pricala o narudžbi s Asosa. Stigla mi je danas, one hlačice za olaksanje trljanja bedara su ko izrezane hulahopke s prostorom za trbuh. Ne izgleda mi lose ali tribat cu ih nosit cili dan kako bi znala detaljnije rec. Tajice su super, preudobne ali su pomalo prozirne. Tako da odo Vidit kako ih vratit pa uzet neke sportske trudničke, da se ne proziruu. 🤔🤷‍♀️
    Hvala na obavijesti za online sajam dada&rocco, bude li bas povoljnije, kupila bih zastitnu ogradicu, pojedinačnu.. Nek ne znam tocan broj letvica od kreveta 😂

A da li stisnu malo? Ili su bas lagane? Ak kuzis sta hocu rec.. 😅

Ja sam cijelo popodne razvrstavala robu od maloga za prodati/pokloniti..🤯🤯 Od rodenja sam sve skupljala! I nisam gotova.. Nisam gotova sa robom al ovako opcenito jesam jer mi je slabo, povraca mi se, sve me boli itd.. 

Demetria
    29. Travanj 2020. 19:33

Meni lopta još nije došla (naručila preko fitness), sve ostalo je došlo preko dechatlona.😥😥

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ninche9
    29. Travanj 2020. 19:44

Marta14

Skakavac

Demetria ili Marta14 ne ljutite se cure, pojma neman s kojom od vas dvi san pricala o narudžbi s Asosa. Stigla mi je danas, one hlačice za olaksanje trljanja bedara su ko izrezane hulahopke s prostorom za trbuh. Ne izgleda mi lose ali tribat cu ih nosit cili dan kako bi znala detaljnije rec. Tajice su super, preudobne ali su pomalo prozirne. Tako da odo Vidit kako ih vratit pa uzet neke sportske trudničke, da se ne proziruu. 🤔🤷‍♀️
    Hvala na obavijesti za online sajam dada&rocco, bude li bas povoljnije, kupila bih zastitnu ogradicu, pojedinačnu.. Nek ne znam tocan broj letvica od kreveta 😂

A da li stisnu malo? Ili su bas lagane? Ak kuzis sta hocu rec.. 😅
    .
    Ja sam cijelo popodne razvrstavala robu od maloga za prodati/pokloniti..🤯🤯 Od rodenja sam sve skupljala! I nisam gotova.. Nisam gotova sa robom al ovako opcenito jesam jer mi je slabo, povraca mi se, sve me boli itd..

I ja sam sve zadrzala reko ako ce opet biti decko da imam, a sta cu sad s tim.. Bas mi je zao, ima puno stvari sto su kao nove a nemam vremena prodavat kad nisam u hrv

tashee7
    29. Travanj 2020. 19:58

Demetria

Meni lopta još nije došla (naručila preko fitness), sve ostalo je došlo preko dechatlona.😥😥

Nije ni meni, naručila sam 16.4. 😫

• bulba
    29. Travanj 2020. 20:10

Cure šta niti jedna nema iscjedak kad mi nitko nije odgovorio?

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.